Nejsi přihlášen
Re: čim to je? - guma
Lihy : kdyz sem letos kupoval Bandoura, prehazoval sem na predku gumu. vypadala stejne, (oskakana), ale nejhorsi je ze byla jedna strana byla mnohem vic sjeta nez ta druha. na novy gume se nic podobnyho zatim nedeje... mam dojem jestli to neni nastaveni tlumicu.... nebo guma na
to oskákání je mi putna, docela to i chápu protože dost často jezdim po rozbitejch silnicích (kolem Slap a jílovýho) a na tom když brzdíš tak je to pro tu gumu asi dost záhul a né vždycky je uplně rovně....péra v tlumičích sou nový
...dyt to rikam, ma ji voskakanou, pze je ouchyl
...ale taky si myslim, to vo tom pilniku, ze bud jsi ji nacnul na starejch perech a pak uz to jen kopiruje a zvyraznuje, nebo treba teda mate ta fotka a nejvic pravdepodobny je, ze houno vidim a sem blbej
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Lihy psal:Přední guma se mi u hrany sjíždí tak nějak divně.....dělá se tam taková vlnovka
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 300362.JPG
sorry za velikost, ale chtěl sem aby tam něco bylo vidět a 130 kilo snad neni zas tam moc :)
Lihouši ty socanesi tam napral protektor že?
Jebat motorky :-)
Lihy psal:Jo a na druhý straně gumy je to uplně normální rovný v celý dýlce
Když sem byl malej klučina, bál sem se na kole přes křižovatku zatočit doleva. Doprava to bylo vpoho. Tak sem po vsi drandil porád dokola jednim směrem. Někerý návyky se s věkem neměněj. Jaks to měl ty v dětství?
PALOUS psal:Lihy psal:Tajnej: Vogo když sem byl malej měl sem strach, že mám bubáka pod postelí.....myslíš že to může mít vliv na způsob projetí pravý zatáčky?
Dnes už mět strach nemusíš,páč éra bubáků už vodzvonila
...no to bych tag ouplně netvrdil, bo já dyš se podivám navečír z vokna, tag vidim takovejch "bubáků" aš mi je s toho špatně
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
huskyb12 psal:PALOUS psal:Filous seš mimoto sů dyk more woe
Mour to chápeJá taky chápu - začínaj mi růst bubáci v rypáku a uších :)))
Kua tož su taky mimo, dnes se mi dařilo tak, že sem si myslel už jsem v prdeli a přitom rostu někde v nozdrách
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
Stránky: 1