Nejsi přihlášen
Re: Kabát HK
Z Kabátů se bohužel stala pračka na peníze
Z neurvalých rockerů jsou nablejskaný hvězdy pro širokou masu posluchačů...A podle toho jejich hudba a texty taky vypadají
Za starých časů jsem je měl i docela rád,ale to už se nevrátí...
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Z Kabátů se bohužel stala pračka na peníze
Z neurvalých rockerů jsou nablejskaný hvězdy pro širokou masu posluchačů...A podle toho jejich hudba a texty taky vypadají
Remcale, já už na jejich koncerty chodím cca 8 let a nemám pocit že by jejich výkon a texty písní upadaly... to, že se jejich hudba stala dobrou pro masy posluchačů je jenom důkaz toho, že jsou fakticky dobrý a mají co nabídnout
Meloun psal:Z Kabátů se bohužel stala pračka na peníze
Asi tak... Téměř vždy a všude se najde opilec, který příjde a chce zahrát Kabáty a jestli je nezahrajem, tak jsme sračky...
No... Když když hraju záskok na zábavě a jsou ochotný vytáhnout litr když zahrajem Pohodu, tak proč ne...
Ale když jde na Nirvanu, nebo Satrianiho...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Raffan psal:Meloun psal:Z Kabátů se bohužel stala pračka na peníze
Za starých časů jsem je měl i docela rád,ale to už se nevrátí...Remcale, já už na jejich koncerty chodím cca 8 let a nemám pocit že by jejich výkon a texty písní upadaly... to, že se jejich hudba stala dobrou pro masy posluchačů je jenom důkaz toho, že jsou fakticky dobrý a mají co nabídnout
Názor k pousmání!
Zřejmě zarytej fanda
Nikdo ti to nebere
Kolik hitů bývalo dříve na jedné desce!-a dnes??!
Jejich úspěch už nepramení z originality,z hudby,kterou kdysi začali(svuj vlastní ksicht),ale pouze z toho,že v rádiu se omílá jedna skladba pořád dokola,berou nabídky do každý podřadný estrády atd!!
Páně Vojtkovi zřejmě stoupla sláva do hlavy
Koncert špatný být nemusí-to netvrdim!
Ovšem hudebně to bylo vždy primitivní,jednoduché-sloka,refren,slok,refren,něco jako sólo,refren...ale mělo to něco do sebe
Je z toho diskotéková tancovačka a z věčně nalámaných poustevců se staly nafintěný hvězdičky.
Nemá smysl se hádat-hudbu beru spíš technicky než srdcem-a u tebe je to asi naopak...
PURE NAKED BIKE!
2 Meloun: Na mým názoru nevidím nic k pousmání a že bych byl zarytej fanda do Kabátů, to bych taky netvrdil. Prostě se mi jejich muzika vždycky líbila a líbí a nemám zapotřebí řešit, jestli už náhodou nejsou moc známý a profláklý; kde, kdy, s kým a za kolik vystupujou a jestli jejich album má o hit víc nebo míň.... ale jak myslíš, tvůj názor, já ti to neberu
No však fajn-já se nechtěl nijak hádat,je to jen muj naprosto nedůležitej názor...
Mrzí mě jen,co se na hudební scéně děje
Jen výměna názorů-nic víc
Jo a kdyby jsi chtěl,můžem dát někdy projížďku-přes týden jsem v práci na Rádle-asi víš,kde to je...
PURE NAKED BIKE!
Stránky: 1