Nejsi přihlášen
Krásnej čtvrtek:-)
Tak jsem ráno vyrazil směr Čurákof.Všechno f cajku a když přijíždím do vesnice u Hradce.Kr.gde se napojuje dálnice tak tam semafory a zácpaříkám si neva to přežiju a přijedu dýla tak jak se to tak pomalu posouvá tak ke mě přiskočí chlap a říká woe máš prázdnou gumutak sem zajel do ulice a co?hever?nemámtak telefonát jednomu dobrákoj a ten se doplácal za 1.5 hodkuwa cíga sem taky neměl tak to byl pech.No a když dorazil tak sem tam šoup sjetou rezervu na kurwy a říkám si do chlumce na tom dojedu páč spátky do HK je sebevraždanajednou se tam vokázala kouzelná babička a poudá synku vem to zkratkou tady lesem ať nečekáš na těch semafórech znovaje tam pěkná cesta lesem a my tam chodíme na procházky a vyjedeš přímo u dálnice.Tak já wůl stará blbá ji poslech a jel jsemkuwa si říkám tankodrom jak kráwa a baba mě sem poslala naschvál že tady zapadnu a bude mět radostnajednou koukám cesta končí a jen samej písek a co teďtak sem tam zajel a bácsem se zahrabal že?naštěstí tam dělaj dálnici na pardubice a tak sem ze sebe šel udělat wola a tak vzali opla 4x4 a vytáhly mě a tak zas přez autodrom zpětkouzelná babička byla zalezlá f baráku tak sem se neměl jak vodvázatno a tak se tak pomalu dostávám na dálnici a valím na chlumec schánět pneuserviszastavím v chlumci na náměstí a tam zas kouzelnej dědeček a tak se ho ptám kde že nějakej ten servis je?a von na mě to musíš spátky a na jiha to neměl říkathofno vím gde je sever natož jih a tak to chudák vodprd aj za babičkuno a cesta která mě normál trvá tak něco málo přez dvě hoďky se protáhla na šestto sem zvědavej gdo dneska za mě bude makat
Jebat motorky :-)
Re: Krásnej čtvrtek:-)
..a takový krásný den mohl děďula mít..procházka na čerstvém luftu..i dobrý skutek učinil pro bližního svého..a zepsut byl jak financova koza..a tlak mu povyskočil..i arytmie pumpičky se beztak přidala..
..a to vše za dobrotu..
..no pakáž jedna nevděčná..
..pěkně jsi mu ten čtvrtek zkurvil..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pavel_B12 psal:Moje babička vždycky říká
Kdo doma sedí, o zlé příhodě neví
něco na tom bude
vogo, a kde bydli ta tvoja moudra babca ... jestli to nahodou nebyla ta, co poslala Palouse do pekla
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
MartysN6 psal:vydíš za všechno si můžeš sám
Kdyby si nebyl lempl tak přehodíš rezervu dojedeš do Prahy ke mě do servisu a já ti to za kafčo z automatu zalepim
noumáně se ucvak ventilekto je jako noumání?říkaly mě f servisu že joa to sem ho nigde namlask
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:noumáně se ucvak ventilekto je jako noumání?říkaly mě f servisu že joa to sem ho nigde namlask
stává se to,bud že je ten bezd.ventil starej a zpuchřelej/leckde ho při přezutí menej/ a nebo si sním někde drbnul.jestli si nerozválel gumu tak to byla oprava do kilča
Stránky: 1