Nejsi přihlášen
gsf 1250 s + kapoty
tak protoze jsem a nedovedu sem dat ty obrazky (jináč jsem kuwa počítačovej expert), tak na helmut fóru (německý bandit forum) v sekci galerie, - pak - bandit 1250 EVO jsou dvě fotky B1250S s kapotama...
Co na to říkáte??? líbí??? / bo to nechat nahatý na hambáře???
(kdyby nekdo byl lepsi jak Bill Gates, tak sem prosim ty fotky nejak natlacte ... dik )
neveřím ničemu co krvácí pět dní a neumře
Re: gsf 1250 s + kapoty
sten psal:mas pravdu, ten cernej "trojuhelnik" to tak nejak prerusuje, a ta zasterka se zkrati podle SPZ.
ta černa je takova elegantnejsi - hezci, ale zkous bych i tu čerfenou...
...ja jsem to nemyslel na barvu jako takovou, proti cerveny nic nemam, jen jsem tu cervenou pouzil jako oznaceni motorky
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:sten psal:mas pravdu, ten cernej "trojuhelnik" to tak nejak prerusuje, a ta zasterka se zkrati podle SPZ.
ta černa je takova elegantnejsi - hezci, ale zkous bych i tu čerfenou......ja jsem to nemyslel na barvu jako takovou, proti cerveny nic nemam, jen jsem tu cervenou pouzil jako oznaceni motorky
jo jo, chapu. Ale ta celá černá mi prijde elegantnejsi, u ty cely červený mi to opravdu kazí ten černej trojuhelnik pod tim sedlem.
Chtelo by to videt na živo ale v práglu na vystavě byla ta červená, sice měla i kufry v barvě, ale taky pěkná
To Petr:
nezoufej ta nahata s kulatym svetlem porad vypada da se rict jako stara dobra klasika - kus neceho co vypada jako motorka a ne jako neco co sem spadlo z vesmíru a napsali na to treba Hóndáá (jak ukurvili toho horneta tet - muj nazor)
neveřím ničemu co krvácí pět dní a neumře
dneska jsem Sko hodinu jezdil a za sebe musím říct že fakt dobrý - výkonu to má na rozdávání , motor táhne jak bejk od 2500ot. a je krásně tichej/až mě to sralo/
Jinak takovej bandití standart
ale za sebe musím říct že jedině v Nkový veri -černý barvě
s černě lak.kyvkou+vidlema
Stránky: 1