Nejsi přihlášen
Dotaz na typ motorky!
Bludišťáka bude mít ten kdo určí POUZE z videa co je to za stroj - video se spustí kliknutím na MOVIE v odkaze!?
http://www.bikecam.ch/paesse/pass_ofen.htm
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Re: Dotaz na typ motorky!
Jo, to teda netrvalo moc dlouho , pokud jsi teda Rohatej nepodváděl !
Lihy - nemusíš to stahovat a na nic čekat, mne se to prostě jenom otevře a krásně jede ve WMP
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jarken psal:Lihy - nemusíš to stahovat a na nic čekat, mne se to prostě jenom otevře a krásně jede ve WMP
no a ty data dělaji co asi? prostě se to stahuje....akorát se ti to neuloží. Nerat bych aby si na mně posvítili naši ITci kvůli tomu kolik mi teče dat z netu do compu...
Mour - od 22.6. bych měl poblíže této trasy - cca 30 Km několik dnů i s Kožuchem bydlet (Ofenpass, Berninapass, Albulapass, Passo di Stelvio, Umbrail pass atd.), jinak hlavu si na uvedeném odkazu můžeš pomotat i v jiných videích no né?No ano!
Lihy psal:Jarken psal:Lihy - nemusíš to stahovat a na nic čekat, mne se to prostě jenom otevře a krásně jede ve WMP
no a ty data dělaji co asi? prostě se to stahuje....akorát se ti to neuloží. Nerat bych aby si na mně posvítili naši ITci kvůli tomu kolik mi teče dat z netu do compu...
Taktak takže až doma... v klidu...
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Jarken psal:Mour - od 22.6. bych měl poblíže této trasy - cca 30 Km několik dnů i s Kožuchem bydlet (Ofenpass, Berninapass, Albulapass, Passo di Stelvio, Umbrail pass atd.), jinak hlavu si na uvedeném odkazu můžeš pomotat i v jiných videích no né?No ano!
Stránky: 1