Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Dotaz na typ motorky!

Jarken (Člen)
01.06.2007 09:14:21

Dotaz na typ motorky!

Bludišťáka bude mít ten kdo určí POUZE z videa co je to za stroj - video se spustí kliknutím na MOVIE v odkaze!?

http://www.bikecam.ch/paesse/pass_ofen.htm

smile1bigsmilesurprisedhelpgood

Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Petr J. (Člen)
01.06.2007 09:18:34

Re: Dotaz na typ motorky!

K1200R

Lihy (Člen)
01.06.2007 09:18:48

Rád bych se zůčastnil, ale v práci raději 100 megový soubory nestahuju bigsmile

Jarken (Člen)
01.06.2007 09:56:31

Jo, to teda netrvalo moc dlouhosmile2 , pokud jsi teda Rohatej nepodváděl bigsmile!

Lihy - nemusíš to stahovat a na nic čekat, mne se to prostě jenom otevře a krásně jede ve WMP surprised

Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Lihy (Člen)
01.06.2007 10:06:13

Jarken psal:

Lihy - nemusíš to stahovat a na nic čekat, mne se to prostě jenom otevře a krásně jede ve WMP surprised

no a ty data dělaji co asi? prostě se to stahuje....akorát se ti to neuloží. Nerat bych aby si na mně posvítili naši ITci kvůli tomu kolik mi teče dat z netu do compu...bigsmile

Petr J. (Člen)
01.06.2007 11:08:24

to Jarken: kdo umí, ten umí.....

sten (Člen)
01.06.2007 11:19:47

kuwa muj favorit byl ten novej pařez od JÁWY bigsmilebigsmilebigsmile

neveřím ničemu co krvácí pět dní a neumře
Mour (Člen)
01.06.2007 11:20:25

...se mě z toho jaksi motá hlava goodbigsmile

Jarken (Člen)
01.06.2007 12:09:07

Mour - od 22.6. bych měl poblíže této trasy - cca 30 Km několik dnů i s Kožuchem bydlet (Ofenpass, Berninapass, Albulapass, Passo di Stelvio, Umbrail pass atd.bigsmile), jinak hlavu si na uvedeném odkazu můžeš pomotat i v jiných videích no né?No ano! good

Bedřich (Člen)
01.06.2007 12:19:47

Lihy psal:
Jarken psal:

no a ty data dělaji co asi? prostě se to stahuje....akorát se ti to neuloží. Nerat bych aby si na mně posvítili naši ITci kvůli tomu kolik mi teče dat z netu do compu...bigsmile

Taktakbad takže až doma... v klidu...

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Mour (Člen)
01.06.2007 12:33:48

Jarken psal:

Mour - od 22.6. bych měl poblíže této trasy - cca 30 Km několik dnů i s Kožuchem bydlet (Ofenpass, Berninapass, Albulapass, Passo di Stelvio, Umbrail pass atd.bigsmile), jinak hlavu si na uvedeném odkazu můžeš pomotat i v jiných videích no né?No ano! good

fuckbigsmilebigsmilebigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS