Nejsi přihlášen
Re: Kelly, dotaz
Kelly01 psal:Za 2litry bych ho pustil,jinak ho nechám v regále pro případ potřeby..
a mohl by jsi hodit foto? jde mi jen o to abych to jen zapojil, a hned aby to šlo... snad je to rozměrově stejný jako na B6 pže skořápky a sklíčka mám...
a hlavně jestli by na b6 chodily. Jinak jestli by to šlo tak bychje asi vzal... snad bych to nějak pořešil pžena nový fakt nemám ani z vrakáče...
B6 má jiný hodnoty otáčkoměru a tacháku..
Možná stačí prohodit jen ty stupnice pod ručičkama..
Ostatní fungovat bude..
To si raději zjisti..
V pátek jedu k Osirisovi(doufám) tak když si to pozjišťuješ tak se můžem cestou potkat..
Nic neuteče,neboj,nikde to neinzeruji..
God Save The Queen!
Kelly01 psal:B6 má jiný hodnoty otáčkoměru a tacháku..
Možná stačí prohodit jen ty stupnice pod ručičkama..
Ostatní fungovat bude..
To si raději zjisti..
V pátek jedu k Osirisovi(doufám) tak když si to pozjišťuješ tak se můžem cestou potkat..
Nic neuteče,neboj,nikde to neinzeruji..
toje škoda, já mám v pátek zkoušky na vejšku a odpoledne mám brigádu(dělám na budíky)... to jedeš asi jen na skok a hned zase dom co? možná bych to zkusil nějak domluvit abych v pátek nemusel.. ale když by bylo v sobotu hezky tak bych si udělal s mladou vejlet:) jen nevím kde zjistit zda to bude sedět.. mám to u jednoho technika, kterej se snaží rozhcodit ty mé a neví jestli to půjde. já vím, na B12 jsou ručičky do 260km/h a otáčkoměr myslím začíná červenět o tisíc otáček dříve.. to by snad nevadilo...
Dyžtak se večer domluvíme na icq.. díky moc zatím
Stránky: 1