Nejsi přihlášen
Ze sem se v tom kua vrtal
Tak jsem dneska nemel co delat, kdyz bylo tak skarede ... a tak jsem se vrhnul do pripravy smoulinky na technickou. Vymenil jsem baterku, dal novou zarovku do zadniho svetla a pak jsem si jeste rikal, ze bych teda treba mohl vymenit i ten vzduchovej filtr. a tady se asi stala chyba - filtr jsem v poho vymenil, ale kdyz jsem nastartoval, tak mela motyka jinej zvuk nez pred tim (takovej hrubsi). No a kdyz jsem to jel pak projet, tak jsem si nadaval do kokotu, ze sem se v tom vubec vrtal. Kdyz to chci roztahnout, tak se mi to na 5000 votackach nejak priskrti (jakoby tam neslo tolik paliva, co je potreba) a zacne se to dusit a poskakovat. Kdyz se to vysplha na 6000, tak to najednou chytne druhej dech a vystartuje to dopredu, ale porad se mi zda, ze je to uduseny.
Kde muze byt chyba
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Re: Ze sem se v tom kua vrtal
Taky tomu moc nerozumim, tak ti jako kolegovi zkusim poradit. čistě logicky: když to předtim jezdilo, tak se to mohlo pokazit jen tam, kams sahal. Baterka to asi nebude tak bud ta žárovka nebo filtr. Zkus obojí prověřit a na jednom z toho určitě něco bude
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
no dal jsem ho tam stejne jako ten pred tim .... a dal jsem tam tenhle: http://www.yacomi.cz/vzduchovy-filtr-meiwa-p-3492.html
Koval: a myslis, ze by to treba mohlo byt tim, ze jsem treba nejak pri nasazovani nadrze nekde priskripl hadicku od benzinu?
nebo, kde myslis, ze by mohla byt jeste chyba?
Polo psal:Loser: jo, ty mi to rozese*eš a co já si pak s tím počnu? Se určitě pak budu snažit tu žárovku vyměnit zpátky a jak se znám, tak si do konce sezony nezajezdim...
no nebudes sam.... muzeme nejezdit spolu a budeme jen chlastat
osiris psal:...neprotrh sis ten filtr kdyzs ho tam cpal? nebo sis nevyvlik airbox?
netusim, cim bych ho mohl protrhnout ... nasadil jsem ho na tu kovovou mrizku a pridal na to ten plastovej kryt
co je airbox, netusim
Osi: ja jsem to necpal do te boudy(jestli tim myslis ten plast, kterej se oddelava). Ja jsem to jen polozil na tu kovovou mrizku, ktera je tam napevno a prisrouboval k tomu tu boudu
Loser psal:Osi: ja jsem to necpal do te boudy(jestli tim myslis ten plast, kterej se oddelava). Ja jsem to jen polozil na tu kovovou mrizku, ktera je tam napevno a prisrouboval k tomu tu boudu
... no tak k tý střeše patřej ještě základy a k těm základům sou napojený inženýrský sítě a ty taky zkontroluj, jestlis někde neprokop potrubí kdyžs tam jezdil s bagrem
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Loser psal:Osi: ja jsem to necpal do te boudy(jestli tim myslis ten plast, kterej se oddelava). Ja jsem to jen polozil na tu kovovou mrizku, ktera je tam napevno a prisrouboval k tomu tu boudu
... no tak k tý střeše patřej ještě základy a k těm základům sou napojený inženýrský sítě a ty taky zkontroluj, jestlis někde neprokop potrubí kdyžs tam jezdil s bagrem
sice jsi mi moc nepomoh, ale pobavil jsi me naramne
PALOUS psal:Lůzr
Hele woe mám doma na zahradě jednoho trpajzlíka ale je malej vona ta sfině tráva je moc vysokátak bych se chtěl voptat za kolik mě ho zvjetšíš
ze ses to ty, tak kdyz mi vratis ten destnik, tak ti ho zvetsim o 30cm ... staci?
nebo mi dej ten destnik do ruky a ja se ti tam postavim osobne ... beztak jsem mel bejt puvodne sadrovym trpajzlikem a v posledni chvili si to panbuh rozmislel
Dals správně hadičky od karbeců? Jinak skříplá hadice mě taky dlouho zlobila. Stačí když je blbě vohlá a je to v řiti... Kua to ti to teď de jenom na tři a eště mizerně? Nemam to před tou úvnkou fakt zapálit?
viz avatar:)
Skarda: zapal to kua .... uz me to jezdeni nebavi ... chlastani je lepsi
hazdicky vod karbecu jsem nikde nesundaval ... nadrz jsem nechal porad napojenou na vsechny hadicky, jen jsem ji naklonil, abych mel pristup k tomu filtru (se mi nechtel vylejvat benal)
Loser psal:Skarda: zapal to kua .... uz me to jezdeni nebavi ... chlastani je lepsi
hazdicky vod karbecu jsem nikde nesundaval ... nadrz jsem nechal porad napojenou na vsechny hadicky, jen jsem ji naklonil, abych mel pristup k tomu filtru (se mi nechtel vylejvat benal)
proč bys měl vylejvat beňo
viz avatar:)
nevyteče,tagže klidně můžeš votpojit co chceš,což by možná nebylo vot věci tu nádrž sundat a zkontrolovat jags to tam nabastlil.ALe vzhledem k tomu,že seš Lůzr, tag vol jednodušší cestu a to kamoša,kerej ti tu nádrž podrží v luftě,vymontuj znovu ten filtr,dej ho tam znovu,zkontroluj estli je daný tag jag má a estli nechytá něgde falešnej luft.Pag by to mělo bejt v pohodě.Pokud to předtím bylo O.K. tak to nejni ani tou žárofkou ani olejem,ale 100% tím filtrem.Jo a estli byl předchozí zasranej jag sfiňa a bylo to seřízený na něj,no tag tento čistej f tom moh udělat trošku zmatek,tagže možná seřízení by pomohlo
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
TAky bych to tipnul na špatně nasazený filtr...A nebo, když jsi nějak čachroval s nádrží a nakláněl ji, tak jsi mohl zvířit bordel ze spodu nádrže a ten se mohl dostat do karbece a bylo to. Páč to i trochu vypadá, jako by ti zůstávala viset jehla. V nízkých otáčkách se to dusí, bo to má hodně benálu a ve vysokých se to rozjede. Bych to zkusil pořádně projet ve vysokých otáčkách, jestli se to nevyšistí, zkontroloval benzín a pokud nic, tak pročystit karbecy
Tož tak:-D
Loser to ale stejně chce dát do servisu na karbce tak bych mrknul na ten vzducháč a ty hadičky od nádrže jestli neni trabl tam. Jestli tu nádrž jen nadzved, tak bych nepředpokládal že se mu tam dostal nějakej bordel. Ale chce to zprvu na 100% vyloučit špatnou montáž fitru.
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
no, s nadrzi jsem operoval asi jako se svym kolibrikem ve sprse - ruzne sem s ni kroutil a naklanel tak, abych mel pristup k tomu filtru. Takze je klidne i mozny, ze se mi tam ten bordel rozviril.
Ale kazdopadne to zkontroluju vsecko a kdyz to bude ok, tak frcim do servisu na karbose a pak na STK ... no a na zaver hura do Francie
Loser psal:no, s nadrzi jsem operoval asi jako se svym kolibrikem ve sprse - ruzne sem s ni kroutil a naklanel tak, abych mel pristup k tomu filtru. Takze je klidne i mozny, ze se mi tam ten bordel rozviril.
Ale kazdopadne to zkontroluju vsecko a kdyz to bude ok, tak frcim do servisu na karbose a pak na STK ... no a na zaver hura do Francie
...ty woe, a umis si predstavit jak ti tam sploucha a lita benzin kolem dokola pri jizde? tak vo jakym vyreni to mluvite?
pitrmanovi: s tebou si to vyridim, f baliku budes mit nasrano smratku
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Loser psal:no, s nadrzi jsem operoval asi jako se svym kolibrikem ve sprse - ruzne sem s ni kroutil a naklanel tak, abych mel pristup k tomu filtru. Takze je klidne i mozny, ze se mi tam ten bordel rozviril.
Ale kazdopadne to zkontroluju vsecko a kdyz to bude ok, tak frcim do servisu na karbose a pak na STK ... no a na zaver hura do Francie...ty woe, a umis si predstavit jak ti tam sploucha a lita benzin kolem dokola pri jizde? tak vo jakym vyreni to mluvite?
pitrmanovi: s tebou si to vyridim, f baliku budes mit nasrano smratku
Jak nudle v bandasce
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Kelly01 psal:Sundám nádrž,ucpu malou hadičku,benzín do té větší,start,ověření problému....
jen pri nastarovani to nepoznam .... dusi se to jen pri jizde. Na neutral jsem s tim zkousel heftovat a bylo to v poho
Kelly01 psal:nádrž na záda(plastikovou)..
woe, uz se vidim, jak s timto udelatkem litam po praze
dneska nebo zitra na to vlitnu a cely to prekontroluju ... sem zvedav, jak to dopadne. Aby to pak nebylo uz jen na nahradni dily
vorel psal:ses posral ne, mě chceš dostat do platební neschopnosti
ok, tak ja zkusim prodat ten filtr, baterku a zarovku ... fakturu posli se splatnosti do dvou dnu ... doufam, ze tam nebude vetsi cislo nez kolik dostanu za ty dily ... to bych je v te bandasce mohl nechat a prodat to komplet cely.
Ale co bych za tvoji super radu nedal
Tam musim taky prispet svou troskou do mlyna protoze tusim, ze mam naprosto identickej problem a zatim stale bez reseni. At nemusite klikat na profil B6 2001
Je tomu uz peknou radku patku zpet, co mi masina zacala tohle delat, bohuzel bez jakekoli souvislosti na technicky zasah. Proste to zniceho nic zaclo. Nejdriv na 6. kvalt a to jen pri 7500 (150km/h) Presny popis chovani - plynule zrychluju, tocim kazdy kvalt tak do sestei sedmi tisic 6 kvalt hazu pri sesti a zrychluju 130,140, .. pri tech 7500 rotacich najednou tak na pul vterinky masina ztrati vykon otacky hnapnout o dvat tril litry dolu a zas vyskoci zpet a to treba 2x 3x za sebou nez to proste pretlacim vys a pak zas v poho jede... tzn 3x cuk jak svina, strelba do vyfuku (motorkare za mnou to sfoukne ze silnice)
Zezacatku jen na sesty kval. Zvlastni bylo, ze kdyz jsem sel odspodu fakt ve vysokych tak, ze jsem 5. kvlalt vyhnal treba na 9000 - 10000 a pak kopl 6. nechal otacky spadnout max na 8000 tak se nic nedelo a masina jela.. pri zpomalovani na 6. kvalt z 8000 - 7000 - 6000 a niz se nic nedeje, ale kdyz za to v sesti zas vemu a jdu nahoru tak sup 7500 a masina ma zas na chvili TBC. Sam jsem samozrejme vyradil picoviny jako hadicky, kontrola vzduchace, vymena za jiny... natvrdo jsem i zkusil jet chvili bez vzduchace abych vedel, co to bude delat, nic. Dalsi pokusy jako vymena baterky a svicek neprinesly zadny zlepseni. Nasledovala nezbytna konzultace s papa Kellym - sli jsme po vzduchu, zkusili jsme to i zdruhe strany tzn vymena laufu (protoze masina se fakt jakoby na chvili pridusi) opet bezvysledne. Dalsi krok nas spolecny servisman - Sli jsme do karbcu, serizeni ventily a po serizeni se to zacalo dit i na 4. a 5. kvalt zase pri tech 7500 .. heureka ! Opet dalsi napady jako odpojovani motoru policajtem na stojan vibracema motorky za jizdy a snad ani nebudu zminovat radu v servise Suzuki , kde mi rekli at si napnu retez, ze mi jen uskakuje (no comment ) Uff zacina to byt pomerne dlouhy....
Kazdopadne dalsi pokusy - vymena ridici jednotky, vymena karbcu (kus za kus), vymena kabelaze k svicnum vcetne indukcnich civek a hadejte co... ani tuk !
Kdybych na neco zapomnel Keely tak me dopln. Proste sem z toho v a jeste k tomu ted nejsem ani v CR abych se v tom vrtal.. Dalsi krok po navratu bude zase elektrika - promereni fce skrtici klapky .. ale to az za hlubokeho leta
A ted prislovecna Babo rad !
" Můžu počítat s tím, že jsme přátelé ? "
Smokie psal:Tam musim taky prispet svou troskou do mlyna protoze tusim, ze mam naprosto identickej problem a zatim stale bez reseni. At nemusite klikat na profil B6 2001
Je tomu uz peknou radku patku zpet, co mi masina zacala tohle delat, bohuzel bez jakekoli souvislosti na technicky zasah. Proste to zniceho nic zaclo. Nejdriv na 6. kvalt a to jen pri 7500 (150km/h) Presny popis chovani - plynule zrychluju, tocim kazdy kvalt tak do sestei sedmi tisic 6 kvalt hazu pri sesti a zrychluju 130,140, .. pri tech 7500 rotacich najednou tak na pul vterinky masina ztrati vykon otacky hnapnout o dvat tril litry dolu a zas vyskoci zpet a to treba 2x 3x za sebou nez to proste pretlacim vys a pak zas v poho jede... tzn 3x cuk jak svina, strelba do vyfuku (motorkare za mnou to sfoukne ze silnice)
Zezacatku jen na sesty kval. Zvlastni bylo, ze kdyz jsem sel odspodu fakt ve vysokych tak, ze jsem 5. kvlalt vyhnal treba na 9000 - 10000 a pak kopl 6. nechal otacky spadnout max na 8000 tak se nic nedelo a masina jela.. pri zpomalovani na 6. kvalt z 8000 - 7000 - 6000 a niz se nic nedeje, ale kdyz za to v sesti zas vemu a jdu nahoru tak sup 7500 a masina ma zas na chvili TBC. Sam jsem samozrejme vyradil picoviny jako hadicky, kontrola vzduchace, vymena za jiny... natvrdo jsem i zkusil jet chvili bez vzduchace abych vedel, co to bude delat, nic. Dalsi pokusy jako vymena baterky a svicek neprinesly zadny zlepseni. Nasledovala nezbytna konzultace s papa Kellym - sli jsme po vzduchu, zkusili jsme to i zdruhe strany tzn vymena laufu (protoze masina se fakt jakoby na chvili pridusi) opet bezvysledne. Dalsi krok nas spolecny servisman - Sli jsme do karbcu, serizeni ventily a po serizeni se to zacalo dit i na 4. a 5. kvalt zase pri tech 7500 .. heureka ! Opet dalsi napady jako odpojovani motoru policajtem na stojan vibracema motorky za jizdy a snad ani nebudu zminovat radu v servise Suzuki , kde mi rekli at si napnu retez, ze mi jen uskakuje (no comment ) Uff zacina to byt pomerne dlouhy....
Kazdopadne dalsi pokusy - vymena ridici jednotky, vymena karbcu (kus za kus), vymena kabelaze k svicnum vcetne indukcnich civek a hadejte co... ani tuk !
Kdybych na neco zapomnel Keely tak me dopln. Proste sem z toho v a jeste k tomu ted nejsem ani v CR abych se v tom vrtal.. Dalsi krok po navratu bude zase elektrika - promereni fce skrtici klapky .. ale to az za hlubokeho leta
A ted prislovecna Babo rad !
kuwa bylo to napínavý,jen si neměl na začátku prozradit konec,já čekal hepáč
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
...stalo se mi něco podobného v Jedasích , jedeme a z ničeho nic bez tahu a na dva válce , přidám plyn - pomalu tu tu tu - chytnou saze vystřelí vpřed , říkám si asi nějaký bordel či co jedu dál a za chvíli se to opakuje jako kdyby docházel benzín ale nádrž je plná , takže : odkalit karbce - bez výsledku , demontáž spodních víček karbců , trysky , žeby seklá jehla ? ...při poloze kohoutu PRI chcalo z karbců , vlastně z airboxu benzínu jak svina .... vše marné .... hledíme na to jak chuji - nechápeme , fantazie a nápady docházejí .....Rozřešení : motor jel na dva válce - na pravé !!! levé se vezly .... levá strana karbců má hadičku na přisávání vzduchu která je svedena dolů pod motor , to samé i strana pravá , stačilo jen tuto hadičku sundat z karbce a profouknout ...vyletěla s ní žvýkačka z řetězu - mazadlo a nějaký kamínek prostě bordel a bylo po závadě .... jebali jsme se s tím dvě hodiny !!! a taková vina tímto děkuji za pomoc Fiatovi , Bečkovi a Pavlínovi tož tak ...
I když doplivneš daleko , je to přece jenom slina .
Maxim :
Muzes to trochu priblizit ? Uvolnilo se tam neco, nebo jsi ho menil za novy ? NAt vim co v lete hledat.
Naprosto souhlasim s tim ,ze to bude nejaka totalni , jen ji potvoru najit..
A prej ze je to lehky, ze ju maj vsechny na stejnym miste.. kulovy
" Můžu počítat s tím, že jsme přátelé ? "
Tak panove, problem je vyresen.
Byly spatne polozeny inzenyrsky site k te boude (jak psal Osi).
Proste jsem loser a u te plastove boudy, ktera se pak nasroubuje na ten filtr jsem dole nezaklapl ty packy, takze to bralo vedlejsi luft.
Ted uz to lita tak jak ma - na tri valce
to je dost. Už jsem se začínal bát, že to rozprodáváš na náhradní díly tak hlavně blahopřeji k úspěšné opravě a rozšíření tvých technických znalostí . Máš ted teda mašinu na tu technickou dokonale připravenou, ne?
Loser: ty ale byl to boj viď? čéče já to tady s napětim sledoval. Taková skoro oprava vzducháče v přímym přenosu. Taky se na to musim někdy podivat, jestli to tam mam, a zkusit si to
Loser psal:Polo: jeste to hodim nekam do servisu na sestelovani karbosu a pak uz pujde na preventivni prohlidku
Udělal bych to obráceně....nejdřív prohlídku a až bude v cajku vše ostatní tak teprve karbce. Nemá cenu dělat nejdřív karbudátory a pak zbytek motoru...bo třeba po seřízení ventilů by si to mohl nechat dělat znova :D
Lihy, vogo, tou prohlidkou jsem myslel tu technickou (jakoze dam seridit ty karbose, pze mi to tak nejak divne bubla a pak stim pujdu na STK) Na prohlidku motoru
Smokie: tak nevim jak u starýho modelu ale měl sem stejnej jak ty a tam pod sedlem spíš teda až za ním ouplně vzadu jak už je madlo pro spolujezdce tak je taková černá krabička nevim teda jestli jen jedna ale ta se na našich silnicích nějak vytřásla a mělo to špatnej "styk" a při těch vybracích to občas zaškubalo.Stačilo jen znova zastrčit a bylo to zase OK.
++ světlu vstříc ++
vogo Vorel, musime se nekdy sejit a dat do kupy nase sqela nou hau. Zacelime tech der vic a do smrti uz nebudeme muset makat. Po roce ovladneme cely tuzemsky trh a vytvorime zde uplne nove podnikatelske podminky. ... A na stary kolena se budeme stridat na hrade.
kua, sem se nejak moc prejedl
vono to pude, mám nějaký hownow va vizážistice a tom, no, vogo, stajlingu, lůzr veme ty ploty a filtry, možná by moch nabízet i nějakej vlasní softvér a ty polo, vogo můžeš chodit tak nějak mezi a vokolo a prodávat ty rady
řikám si hurikán
ja bych si moh jeste navic zaregistrovat svoji rumovou techniku baleni bab a chodil bych po hospodach a sledoval, jestli ji nahodou nekdo nepouziva bez radne zakoupene licence
Vorel by moh jeste vymyslet par vychytavek, jak jinak se da jeste vyuzit lopata. No a Polo by zatim o nas mohl psat zivotopis. Hezky by tam napsal, jak jsme se vyprostili ze sparu demona alkoholu a zmenili trzni ekonomiku v zemi a pote co jsme nechutne zbohatli, jsme se opet ponorili do hlubin alkoholoveho more
Safra, to sou napady ... a to su strizlivej - nechtejte vedet, co bych vymyslel po par pivech .... tolkien a cela jeho prstynkova trilogie by se mohla jit zahrabat
Loser: trochu mi neni jasný to vyproštění se od démona alkoholu, do kterého se pak podle tvého scénáře máme zase nořit. Jako jestli myslíš, že tam budu psát, že si neotevřem lahváče hned jak se ráno probudíme, ale vydržíme až do večera, tak to tam sice napsat můžu, ale to nám pak zbývá strašně málo času na tu změnu tržní ekonomiky a nechutné zbohatnutí... jinak bych do toho šel
Stránky: 1 2