Nejsi přihlášen
nestartuje
Zdar lidi, mam problém. Potřebuju zajet do města, vytahnu bandasku, otočim klíčkem,chci nastartovat a ono nic.....kontrolky vesele svítěj ale starter ani nekuckne. Překontroloval jsem zapojeni kabelu ve světle a pod řiditkem, přešel jsem všechny pojistky a nikde žádná zrada. Včera jsem jel z Plzně dom a vše OK. Ještě večer jsem zapojil novou spojkovou páčku ale v tom snad zrada nemuže bejt. Ale i tak jsem je rači zkusil prohodit a nic. Nevíte prosím někdo co by to mohlo bejt?![]()
Re: nestartuje
vaskent psal:Mour psal:Staré šestky nemají na spojce žádný spínač. Jinak zkus přepnout u plynu ten červený bazmek
dík za radu,....ale tohle jsem se už naučil
no a co to tam u tý spojky je teda schovaný když ne spínač?
...já jsem tam nic neměl
...a na pojistky ses díval? ...i na ty pod podsedlákem?
vaskent psal:jo na všechny, 30,15,10....ale něco tam je a jak jsem koukal na starou páčku tak tam něco vlepenýho bylo,.....zbylo tam kus lepidla
no a jestli tam je ten spínač má teda bejt furt seplej?
Copak Ti vedou dráty od spojk. páčky?
Bedřich psal:Já mám 96 a na spojce ani spínač ani dráty....
no ale je to tim,...je tam zespoda když se vyndá spojka takový šoupátko co spíná a vypíná asi eletriku nebo co,....já ho holt ulomil protože jsem nevěděl co tam je. Ted to vim tak to nějak musim vykutit aby to zase fungovalo, ale díky hoši![]()
obzvláště díky Kellymu
mr.BSE psal:Mour psal:Staré šestky nemají na spojce žádný spínač. Jinak zkus přepnout u plynu ten červený bazmek
ale maji
Vogo a jakoto, že v motoškole šla nastartovat ikdyž byla spojka puštěná? Že by to měl taky rozbité? Spínač mají myslím jen 12ky, ne?![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1