Nejsi přihlášen
sušickej uvex v likvidaci
je mi to samotnýmu líto, ale přítel Alan, dovozce Uvexu končí, do konce ledna rozprodává krám, pak uš přijde na řadu pan likvidátor. já jen dybyste něco potřebovali takže vše je teď -30%. zejtra jedu na poslední nákup.
www.uv-x-ak.cz
řikám si hurikán
Vostrý Ondřej (Člen) 29.12.2006 19:20:50 Offline |
Re: sušickej uvex v likvidaci
nevtíe kde v okolí středních čech sehnat prodejnu s helmami uvex??Chtěl bych si ji někde v klidu vyzkoušet a pak si ji objednat ze Sušice.Třeba Praha???Díky moc
Vostrý Ondřej psal:nevtíe kde v okolí středních čech sehnat prodejnu s helmami uvex??Chtěl bych si ji někde v klidu vyzkoušet a pak si ji objednat ze Sušice.Třeba Praha???Díky moc
Vim že tady na proseku v suzuki je maj, nedávno sem tam byl, celkem výběr.
http://riegger.cz/kontakt.php
to jebu
už tam moc velkej výběr co se týče velikostí nemá. za tydle ceny to ale uz nikdy nikde nebude (inkviz bral 2 helixy po 8,3...). pokud nekdo uvazuje tak doporucuju vyrazit. Jinak na vyzkousení v Praze něco měli na Hračanský u Atily, ale bacha, to že pasuje nějaká velikodst u jednoho modelu vůbec neznamaná že u jinýho to bude stejný.
řikám si hurikán
Vostrý Ondřej (Člen) 02.01.2007 20:47:03 Offline |
já po předlouhém vybíráni koupil dnes agv gp-pro za 7100 a zatim max.spokojenost i s cenou.Uvidíme jak se bude chovat při jízdě.Ale věřim že bude v poho.Tož tak.
Stránky: 1