Nejsi přihlášen
vymena brzdovych platniciek HELP
Zdravim. chcem vymenit brzdove platnicky(dosky). Ked som sa tak na to pozeral zadok zvladnem v pohode, ale predok neviem. treba dávať niečo dole..koleso atd.??alebo treba uvolnit len segerky a co este??dik
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
Re: vymena brzdovych platniciek HELP
Nemusíš nic sundávat,ale je lepší si sundat třmeny a povolíš ten šroub,co jde skrz destičky a na zbytek už přijdeš sám
Až je zas budeš(třmeny)přidělávat,tak doporučuju na závit nějakej loctite nebo podobný lepidlo.
No a taky odvzdušnit,přeci jen jsou pak ty pístky jinak a pro dobrej pocit...
PURE NAKED BIKE!
...odvzdušňovat není co (poloha pístků nemá žádnej vliv), když dá nový desky, zatlačí tím pístky zpět a kapalina v nádobce mu přibyde, tudíž nehrozí, že by úbytkem v nádobce nasál vzduch
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Ano správně,neni co odvdušňovat.Ale tak nějak jsem si zvykl odvdušňovat i několikrát za sezonu,na tom nemůže člověk nic pokazit...
Těžko by se mi to zavzdušňovalo,ale pokaždý cítím nepatrný zlepšení
PURE NAKED BIKE!
sundej třmen, povol šroub kterej jde skrz a drží ty kovový udělátka, ve kterejch jsou desky...udělátka vytáhni, vyndej desky, dej tam správně nový a je to.....nic složitýho, zadek je (aspoň pro mě) složitější......
kdybys rovnou měnil brzdovku, dej hlavně bacha, ať si s ní nepoleješ ty nový desky, je to svinstvo, který se prej dolů nedostane ani žárem.... a hlavně pořádně odvzdušnit....
měnit desky pohoda,jen do tý doby než jsem na jednom brzdiči uvidel vylezlý prachovky a po půl hodce pokusů narvat je tam zpět sli pístky ven, ale jelikož jsem kluk šikovnej tak to brzdí
ale nechci tě strašit je na tom hovno
Stránky: 1