Nejsi přihlášen
Už jsem tam...
motorkáři se rozdělujou na dvě česti:
1. na ty co teprve spadnou
2. na ty co už spadli
no a já jsem právě fčera postoupil do dalšího levelu...
skoro nic velkýho, ale docela to nasere...
zatím to odnesla jen motyka ( zlomené vidle, ridítka, zrcátka, světla, atd..)
já jsem docela dobitej ale jen naraženiny a modřiny nic zlomeného ale jen díky chráničům a hadrům. Hlavně páteřák mě zachránil, nemít ho tak nechodím (šel jsem zádama na obrubník) no a samozřejmě kožená bunda, helma , kolena..
vim že už to tady xkrát bylo, ale jsou to věci na kterých se vážně nevyplatí šetřit a po fčerejšku už to i pro mě má jinej význam..
tak jezděte opatrně....
PS shánim díly, za tři týdny jedu do Alp... B6-96
Re: Už jsem tam...
nestraš....já zatím nepad...
hlavně že to dopadlo aspoň takhle dobře, v rámci možností....
vaskent psal:no tak doufám že bude i jinej level na ty co dojezdili bez pádu. Sice tomu moc nevěřim ale doufám že se mi to třeba poštěstí
Zapomen, v tyhle gamesce zadny dalsi levely nejsou. Max bonusovy kolo za druhy, treti atd. pad
PetrK:
Paterak priznam se, ze ac jinak obrnen na kratsi trasy v parnym lete na nej casto "zapominam"
" Můžu počítat s tím, že jsme přátelé ? "
Filous psal:...nedělejte si iluze, každej jednou padne...Petře hlavně že si celej ...mašinu spravíš
já myslím, že si je nikdo nedělá......
tohle je satanužel nevyhnutelný....
díky všem za podporu..
motka bude zase dobrá to je jásný, důležitý je nezůstat dlouho ležet a co nejdřív se vrátit zpátky do sedla, jinak člověk (údajně) dostane strach a už si to moc neužije...
jo pánovi jsem nic nevysvětloval, měl sám se sebou problémů dost, a já byl rád že jsem celej...
ale musím poděkovat frajerovi co jel vprotisměru...hned zastavil, a pomohl mi to rozchodit... Teda nejdřív mě začal sundavat helmu a rozepl mi bundu jesti nekde nekrvácim, ale pak mě nechtěl pustit a držel mě abych se necukal, (asi viděl ten dopad na obrubník) ale vysvětlil jsem mu že jsem O.K. pomohl mi na nohy posbíral motorku a její součáti, něco řekl tom druhýmu a zase odjel...byl jedinej kdo se o mě postaral, nebo mi alespoň troch pomohl...takže DĚKUJU...
presne takhle sme v pondeli sbirali borce v ostrave na marianskohorsky - taky mu odbocilo auto do leva,thundercat uplne nasracky,ale typek ac jel snad jen kolem komina byl oblecenej dobre ... takze sme osetrili jen koleno a hura na RTG ... budte radi za to stesti ... tohle jsou proste nehody ,kde se blbe predvida a konci to blbe
... My day begins when yours is about to end ... 2nd.PARAMEDIC and RESCUE TEAM Ostrava
Peťásku, kamaráde, tywe hlavně že tak ... když jsi mi volal, bylo mi to jasny po prvnim slovu. Mno hlavně, že tak ...
s alpama si nelamej hlavu, uděláme klidně druhý kolo
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
PetrK psal:motorkáři se rozdělujou na dvě česti:
1. na ty co teprve spadnou
2. na ty co už spadli
...
...
PS shánim díly, za tři týdny jedu do Alp... B6-96
Jestli shanis rychle dily na Alpy, zkus zavolat na tyhle stranky www.moto-mp.cz . Maj tam celkem dost nahradnich dilu na vsechny motorky, takove vetsi vrakoviste. Taky jsem shanel na drivejsi bandasku a nasel tam vse.
Kdo jinému jámu BAGR, sám do ní MAMUT! :)
2 Fresh Men: jel jsem po přerušovaný čáře, žádný odbočovací pruh tam nebyl.. benga tam někdo zavolal a oni určili viníkem mně...
2 Mazi: znáš to pořekadlo že ševcova žena a kovářova kobyla chodí bosa? ...tak já nejsem ta vyjímka co potvrzuje pravidlo...
2 kavis díky za radu dneska jedu za mekánikem tak to tam nadhodim..
Jsem v druhém levelu už nějakou dobu , ale podle popisu Tvé nehody bych řekl, že jsi zapomněl na jednu důležitou poučku zkušenějších motorkářů - pokud možno NIKDY nepredjížděj auto v místech kde má jakoukoliv možnost odbočit doleva !!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jarken psal:Jsem v druhém levelu už nějakou dobu , ale podle popisu Tvé nehody bych řekl, že jsi zapomněl na jednu důležitou poučku zkušenějších motorkářů - pokud možno NIKDY nepredjížděj auto v místech kde má jakoukoliv možnost odbočit doleva !!
No néé. No ano!!
SV 1000S
Kelly01 psal:V levelu 2 už se motám 10let
Furt nevím jak se dostat do trojky
...vomatlej si celou hubu krupicovou kaší, poslintej si triko, načůrej si do trenek a sedni si do kolečkovýho křesla...abys měl aspoň přectavu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1