Nejsi přihlášen
Jakou posloucháte muziku????
Ted jsem koukal na přehled moto srazů a všude je rock, rock, rock, rock
To všichni posloucháte jen kytary? Je tu někdo kdo si rád poslechne nějakou elektronickou muziku...techno, house, trance nebo dnb či jungle? Já osobně poslouchám techno a že by mi to na motorkaření ubíralo to si nemyslím...
Jo a trávu si nepíchám
To zas budou kecy....ne schválně jak jste na tom?
Kdekoli jseš, cokoli děláš, záleží na Tobě
Re: Jakou posloucháte muziku????
s těmahle stylama jdi do háje....
tak já jsem začal na janis joplin, přes bluesrock, bigbeat, rock, punk až metalu a to všechno v různejch kombinacích a podobách....
jo jinak období základní školy, tudíž keptn džek, bekstrítbojz a skůtr nepočítám...
ale jinak proti gustu.....
sten psal:Honzik1 psal:Je tu někdo kdo si rád poslechne nějakou elektronickou muziku...techno, house, trance nebo dnb či jungle? :
] proboha co je to za SRAČKY ???
proč sračky? Já poslouchám to, na co mam zrovna náladu
viz avatar:)
Filous psal:...humpa ...na tom teť dost ujíždim
a to je vogo co??
škardík psal:sten psal:Honzik1 psal:Je tu někdo kdo si rád poslechne nějakou elektronickou muziku...techno, house, trance nebo dnb či jungle? :
] proboha co je to za SRAČKY ???
proč sračky? Já poslouchám to, na co mam zrovna náladu
ja taky, vetsinou je to ale rock ne tohleto blaznivy bubnovani a vymílání hlav kazdymu se libi neco jinyho ...
To Filous: kde se to da stahnout na netu - zni to zajimave
neveřím ničemu co krvácí pět dní a neumře
Filous psal:hans psal:Filous psal:...humpa ...na tom teť dost ujíždim
a to je vogo co??
...skandináfskej folkmetal
jako finntroll???
muj posledni objev - If Hope Dies
http://www.metalblade.com/english/artis … video1.php
Honzik1 psal:Ted jsem koukal na přehled moto srazů a všude je rock, rock, rock, rock
To všichni posloucháte jen kytary? Je tu někdo kdo si rád poslechne nějakou elektronickou muziku...techno, house, trance nebo dnb či jungle? Já osobně poslouchám techno a že by mi to na motorkaření ubíralo to si nemyslím...
Jo a trávu si nepíchám
neboj na tenecni,resp. elektronicky hudbe nejni nic spatnyho.Ja sem zazil jeji uplnej zacatek v polovine 90 let,holt sem na ni vyrost a nestydim se za to...vymetal sem kazdou party at tam hral zaffarano,dyk,cox nebo wink a paradne sem si to uzival i bez dalsich pomucek nez je hudba.
ale tady ti malokdo prizna ze tohle posloucha,pac by se do nej ostatni navezli co ze to poslucha za sracky.
ale recem ze vsichni tady poslouchaj rock,coz je mimochodem jedinej hudebni zanr s kerym se jakoby neztrapnis kdyz reknes ze poslouchas proste neverim...
zvlast u tech mladsich,u tech starsich to chapu,pac v ty dobe nic jinyho nebylo
...sam mezi jebkarema...
proti elektronický muzice nic nemám ale my brambory už přecejen rači ten čilaut
jinak ale tidle chalani mě nikdy nezklamali, nové cd opět
http://www.youtube.com/watch?v=6UCpcKThiWw
řikám si hurikán
Marián psal:Honzik1 psal:Ted jsem koukal na přehled moto srazů a všude je rock, rock, rock, rock
Jo a trávu si nepíchám
To zas budou kecy....ne schválně jak jste na tom?neboj na tenecni,resp. elektronicky hudbe nejni nic spatnyho.Ja sem zazil jeji uplnej zacatek v polovine 90 let,holt sem na ni vyrost a nestydim se za to...vymetal sem kazdou party at tam hral zaffarano,dyk,cox nebo wink a paradne sem si to uzival i bez dalsich pomucek nez je hudba.
ale tady ti malokdo prizna ze tohle posloucha,pac by se do nej ostatni navezli co ze to poslucha za sracky.
ale recem ze vsichni tady poslouchaj rock,coz je mimochodem jedinej hudebni zanr s kerym se jakoby neztrapnis kdyz reknes ze poslouchas proste neverim...
zvlast u tech mladsich,u tech starsich to chapu,pac v ty dobe nic jinyho nebylo
No já se klidně přiznám, posluchám tribe tekno, hardtek, jungle a jinou formu elektronickýho HC, ale šampóňácký techýnko je pro smažky a fetky i kdyz ty jsou wšude jako blbci. Já osobně žádný prášky nežeru ani nepíchám a muzika mě naplňuje.
A před kytarama samozřejmě respekt, ale doba jde dopředu..... THC
Čaroděj Dobroděj 8-)
no presne tady je videt,ze doba de opravdu dopredua to je dobre.
treba ja uz tekno ci hartek taky zkousnu,ale uz to neni to pravy orechovy pro my usi,je to proste moc rychlej masakr...
ale na klasicich jako bolland nebo cox do kterejch este mluvi nebo zpiva MC,to byla proste bomba,takovy party sem si uzil na max a nemusel sem ani to THC
samozrejme,ze samponaci i fetky se lepi vzdycky na to co je v kurzu,tomu se holt nevyhnes ani u tekna...
...sam mezi jebkarema...
Marian: Tak to jsem rád že v tom nejsem sám....
Je jasný , že každej poslouchá co ho baví, ale docela mě udivuje že když někdo jezdí na motorce tak musí z 99% poslouchat kytary. Já je taky poslouchal. Ale doba jde dopředu.
Jo jinak všem dík za účast v anketě Dopadla přesně jak jsem si myslel...
Jo a neví co je na THC
marcoo psal:mr.BSE psal:nevim jak se to nazyva
rekneme,ze je to rock zamerenej proti jednotlivci nebo skupine obyvatel.No tomu se hochu říká rasizmus.
faaakt? a co kdyz je to zamereny proti zasranejm fashos?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:marcoo psal:mr.BSE psal:nevim jak se to nazyva
rekneme,ze je to rock zamerenej proti jednotlivci nebo skupine obyvatel.No tomu se hochu říká rasizmus.
faaakt? a co kdyz je to zamereny proti zasranejm fashos?
Řek bych že vim vo čem mluvíš
viz avatar:)
mrBSE : Tak tady máš jednu ode mně
http://www.youtube.com/watch?v=LP_C5RXkN60
ps. text neobsahuje žádná sprostá slova a ani nenabádá k rasové nenávisti....ale je to celkem přesný
Jo a jinak já poslouchám todle: http://www.youtube.com/watch?v=BmEEi_cXdsI
je to veselý a milý Né jako to prodloužený krkání u Inkvizovejch oblíbenců, nebo nějaký pořát do kola opakovaný pípání počítačů...prostě hudba
škardík psal:mr.BSE psal:marcoo psal:
No tomu se hochu říká rasizmus.faaakt? a co kdyz je to zamereny proti zasranejm fashos?
Řek bych že vim vo čem mluvíš
Tak je to správný.To si ještě nepochopil? Tebe pokud napadne černej,dá ti na tlamu,okrade tě,a ty s pujdeš na naši svělou policii tak ti řeknou ať deš někam že to zavání rasizmem a to oni nechtěj řešit.Pokud ty napadneš černýho,tak sou s tebou hned hotový.Prostě rasizmus.Sorry.Nic proti tobě ani proti černejm ale zas nejsem zastáncem ani jednoho.Prostě bych vás všechny zavřel do jednoho kutlochu ať proběhne výměna názorů a kdo zůstane do krimu.Nazdar.
pepa psal:cradle of filth, impaled nazarene, kataklysm, opeth, ratos de porao, suicidal tendencies, vader, strapping young lad ...
Ja zas vylozene ty kapely jako jmenovat nebudu, kdyz se teda neurazite
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Lihy psal:mrBSE : Tak tady máš jednu ode mně
http://www.youtube.com/watch?v=LP_C5RXkN60
ps. text neobsahuje žádná sprostá slova a ani nenabádá k rasové nenávisti....ale je to celkem přesný
JEZISMARJAA DEKUJUUUUU, tohle je ale presne ten typ muziky,kterou nesnasim. Nemam rad,kdyz se nekdo do nekoho navazi jen kvuli barve pleti
zasrani rasisti
Romove nejsou zli,jen jim musime dat cas na prizpusobeni
88forEvEr
(predchozi text je jen vyplodem opileho mistra sileneho)
Second Class Citizen
1130 Café Racer
inkvizitorr (Administrator) 11.06.2007 09:35:58 Offline |
Lihy psal:Jo a jinak já poslouchám todle: http://www.youtube.com/watch?v=BmEEi_cXdsI
je to veselý a milý Né jako to prodloužený krkání u Inkvizovejch oblíbenců, nebo nějaký pořát do kola opakovaný pípání počítačů...prostě hudba
co to meleš ty xichte náhodou teď poslouchám ouplně něco jinýho mimo jiné ten klip je fakt libofka
http://www.youtube.com/watch?v=BPOnEM-rhgE
doba je temná...
tohle je taky dobry
http://youtube.com/watch?v=LYrgA9J3Dww
Asi jsem hodně starý, protože 90% názvů, které tu padly neznám.
Jsem odkojen Deep Purple, ACDC,Queen, Ozzym, Pink Floyd, Iron Maiden, Helloween, mám rád Nirvanu, System of a down,Metallica, Audioslave, Velvet Revolver,Rammstein, Marilyn Manson...
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Pavel_B12 psal:Asi jsem hodně starý, protože 90% názvů, které tu padly neznám.
Jsem odkojen Deep Purple, ACDC,Queen, Ozzym, Pink Floyd, Iron Maiden, Helloween, mám rád Nirvanu, System of a down,Metallica, Audioslave, Velvet Revolver,Rammstein, Marilyn Manson...
pridal bych Suzi quatro, t.rex , nazareth ,slade , z nasich
synkopy 61 , effekt , G end B, Collegium musicum
Kuwa ja toho pamatuju..
MOTO KOZZI GRISO
Honzik1 psal:Ted jsem koukal na přehled moto srazů a všude je rock, rock, rock, rock
Jo a trávu si nepíchám
jj vsude rock ale trance akci niko neudela
jedine trance , dance ,house
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
vorel psal:sem na nich byl dyš byli eště malí smradi, hráli s nýlem vogo jangem
sem na nich byl az kdyz uz byli stary brambory, ale konciky s vogo jangem jsem videl a poradne jsem u toho uchcaval.
Uz se tesim jako malej. Jen skoda, ze predkapela budou Linking Park
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
sonyk psal:Honzik1 psal:Ted jsem koukal na přehled moto srazů a všude je rock, rock, rock, rock
Jo a trávu si nepíchám
To zas budou kecy....ne schválně jak jste na tom?jj vsude rock ale trance akci niko neudela
jedine trance , dance ,house
No v angliji je to prý na srazech běžný, jeden stan kytary a druhej elektronika...
jardagsf psal:Pavel_B12 psal:Asi jsem hodně starý, protože 90% názvů, které tu padly neznám.
Jsem odkojen Deep Purple, ACDC,Queen, Ozzym, Pink Floyd, Iron Maiden, Helloween, mám rád Nirvanu, System of a down,Metallica, Audioslave, Velvet Revolver,Rammstein, Marilyn Manson...pridal bych Suzi quatro, t.rex , nazareth ,slade , z nasich
synkopy 61 , effekt , G end B, Collegium musicum
Kuwa ja toho pamatuju..
12.Bandit je dobrá minulost
No potěš,dojet na sraz a vypadalo by to tam jak na tuning party Místo skérovanejch,v kůži voháklejch bajkerech diskouši v šusťákách a nádražáckejch kšiltech. Slupli by koláč,nebo perníček a hurá na plac To je strašná představa
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:No potěš,dojet na sraz a vypadalo by to tam jak na tuning party Místo skérovanejch,v kůži voháklejch bajkerech diskouši v šusťákách a nádražáckejch kšiltech. Slupli by koláč,nebo perníček a hurá na plac To je strašná představa
Hupsss, teď mě trklo proč si lidi myslí, že ten kdo jezdí na motce je nebezpečnej zmrd a žere malý děti...
Loser psal:PEARL JAM FOREVER!!!!!!!
ve stredu frcim na koncik do Polska. Nejede nahodou taky nekdo?
Sem nad tim dost dlouho premejslel, ale nakonec nikam nejedu bo to bude to samy co v praglu... Tam to stejnak vypadalo jak v polsku-miliony polskejch vlajek
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
V současných chvílích ujíždim na:
Children of Bodom,Imperanon,Bal-sagoth,Mephistopheles,Count de nocte,1349,Vassago,Lord Belial,Finntroll,Korpiklaani,Dying fetus,Bach,Mozart,V.Kuprij,Immortal,Sinergy,Jaga jazzist,T.Emmanuel,Catamenia,Norther,Skyfire,Lykhatea aflame,Esquarial,Kyllahulut,Ensiferum,Ska-P,Sonata arctica,Myrkskog,Vivaldi,Waltari,Dawn of possession atd atd atd atd atd atd atd atd atd tdtdtdtdtd
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:V současných chvílích ujíždim na:
Children of Bodom,Imperanon,Bal-sagoth,Mephistopheles,Count de nocte,1349,Vassago,Lord Belial,Finntroll,Korpiklaani,Dying fetus,Bach,Mozart,V.Kuprij,Immortal,Sinergy,Jaga jazzist,T.Emmanuel,Catamenia,Norther,Skyfire,Lykhatea aflame,Esquarial,Kyllahulut,Ensiferum,Ska-P,Sonata arctica,Myrkskog,Vivaldi,Waltari,Dawn of possession atd atd atd atd atd atd atd atd atd tdtdtdtdtd
nějak mi do toho výčtu ty skáčka neštymujou.......
bo to ale poslouchám taky, tak
takže jsem na tom vlastně úplně stejně, tak nevim, co to kecám....
Myšák psal:Loser psal:PEARL JAM FOREVER!!!!!!!
ve stredu frcim na koncik do Polska. Nejede nahodou taky nekdo?Sem nad tim dost dlouho premejslel, ale nakonec nikam nejedu bo to bude to samy co v praglu... Tam to stejnak vypadalo jak v polsku-miliony polskejch vlajek
na polaky dlabu ... jedu tam kvuli marmelade. Dlouho tady nebyli a ten prazskej koncer mne byl malo, takze zitra budu stat zmacklej v tom 30 000-ovym davu pekne sezranej a budu tam parit jak vo zivot. (to mi pripomina, ze bych se mel jit asi radsi pripojistit - kdyby me tam nahodou nekdo prislapnul)
Honzik1 psal:VikecB12 psal:No potěš,dojet na sraz a vypadalo by to tam jak na tuning party Místo skérovanejch,v kůži voháklejch bajkerech diskouši v šusťákách a nádražáckejch kšiltech. Slupli by koláč,nebo perníček a hurá na plac To je strašná představa
Hupsss, teď mě trklo proč si lidi myslí, že ten kdo jezdí na motce je nebezpečnej zmrd a žere malý děti...
já mysim že to popsal docela přesně
Bandit pičo
hans psal:Meloun psal:V současných chvílích ujíždim na:
Children of Bodom,Imperanon,Bal-sagoth,Mephistopheles,Count de nocte,1349,Vassago,Lord Belial,Finntroll,Korpiklaani,Dying fetus,Bach,Mozart,V.Kuprij,Immortal,Sinergy,Jaga jazzist,T.Emmanuel,Catamenia,Norther,Skyfire,Lykhatea aflame,Esquarial,Kyllahulut,Ensiferum,Ska-P,Sonata arctica,Myrkskog,Vivaldi,Waltari,Dawn of possession atd atd atd atd atd atd atd atd atd tdtdtdtdtdnějak mi do toho výčtu ty skáčka neštymujou.......
bo to ale poslouchám taky, tak
takže jsem na tom vlastně úplně stejně, tak nevim, co to kecám....
Skačka jsou taková moje srdcovkaMaj to promakaný a člověk si u toho jak zapěje,zapaří,tak se někdy i natlemí nad tim,co do toho dokážou namontovat za motivy
Jinak hlavně skvělá baskytara!
Jinak jsem ještě opomněl Arcturus a Ephel Duath!
PURE NAKED BIKE!
Honzik1 psal:VikecB12 psal:No potěš,dojet na sraz a vypadalo by to tam jak na tuning party Místo skérovanejch,v kůži voháklejch bajkerech diskouši v šusťákách a nádražáckejch kšiltech. Slupli by koláč,nebo perníček a hurá na plac To je strašná představa
Milí Honzíku,ten kdo je v kůži a poslouchá rockovou muziku je jako automaticky gauner?
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Honzik1 psal:VikecB12 psal:No potěš,dojet na sraz a vypadalo by to tam jak na tuning party Místo skérovanejch,v kůži voháklejch bajkerech diskouši v šusťákách a nádražáckejch kšiltech. Slupli by koláč,nebo perníček a hurá na plac To je strašná představa
Milí Honzíku,ten kdo je v kůži a poslouchá rockovou muziku je jako automaticky gauner?
...to nééé...gauner je ten, co navíc eště kleje, mluví sprostě a plive na zem....uáááá...sem asi gauner...a náš had žere taky malý myší dětičky a navíc zaživa, tagže sme gauneří celá rodina...akorát pesa se f kůži moc necejtí...teda f tý svý jó...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
VikecB12 psal:Honzik1 psal:VikecB12 psal:No potěš,dojet na sraz a vypadalo by to tam jak na tuning party Místo skérovanejch,v kůži voháklejch bajkerech diskouši v šusťákách a nádražáckejch kšiltech. Slupli by koláč,nebo perníček a hurá na plac To je strašná představa
A ten co poslouchá techno chodí v šusťákách a fetuje?
Vidiš a to je přesně ono. Řekne se techno a půlka vidí šusťáky a půlka vidí cztek Ale byl jsi někdy na nějaký akci? Je to jedno. Ty si jedeš mental a já techýnko. Oba jezdíma na motce a je nám hej, tak proč to dál řešit.
Bandit
A ja bych to poresil - stejne se zde houno deje.
Technari, hauzari, diskofilaci a podobna havet, jsou fsici fetaci a buzici
Rockeri, metalisti a podobni frajeri, jsou fajn lidi, kteri si vobcas smotnou brcko, aby byli jeste pohodovejsi a hlavne aby tak ostre nevnimali ty ritopichy z vyse uvedene skupiny
Hip hap hoperi je skupina sama pro sebe, ktera se jeste nestihla rozhodnout, podle kterych pravidel dvou vyse zminenych skupin se budou ridit.
A pak jsou zde jeste Evo-vaskeri a ti zcela nesmyslne hazi vsechny tri predchozi skupiny do jednoho pytliku
A nechte me na pokoji, ja se v praci nudim, tak vymejslim ptakoviny. A navic me dneska nic nerozhodi, pac uz si hezky ujizdim na marmeladove naladicce.
(asi jsem to trochu prehnal s tou matonkou, co zde chlascu)
Hej more voperenej, a co jako udelas? pozves si na me par svejch wajtnigagangsta kamosu a ukazete mi jak mate hustohuste rovny ksilty na kloboukach a jeste hustohustejsi rozkrok vod kalhot az u kotniku?
To by me fakt vodrovnalo
A vubec, ty bys ted mel radsi poslouchat Kurta Hoblera a jeho nejvetsi hit - Muj dedecek me ucil jodlovat
vorel: ale abych te potesil, tak si davam dneska vod 17:00 az do ctvrtka do vodpoledne ban.
Jsem zvedavej, jak to zde beze me vydrzite. Verim, ze mi zitra budete volat, abych se vam vratil zpatky
uz idu .... jebu na vas .... ste na me zli.
Pockej na srazu ve vlacku ... schvalne se zapojim za tebe, aby tvoje prdel poznala stredovek
sbohem
PS: uz ted mi chybite
Loser psal:Myšák psal:Loser psal:PEARL JAM FOREVER!!!!!!!
ve stredu frcim na koncik do Polska. Nejede nahodou taky nekdo?Sem nad tim dost dlouho premejslel, ale nakonec nikam nejedu bo to bude to samy co v praglu... Tam to stejnak vypadalo jak v polsku-miliony polskejch vlajek
na polaky dlabu ... jedu tam kvuli marmelade. Dlouho tady nebyli a ten prazskej koncer mne byl malo, takze zitra budu stat zmacklej v tom 30 000-ovym davu pekne sezranej a budu tam parit jak vo zivot. (to mi pripomina, ze bych se mel jit asi radsi pripojistit - kdyby me tam nahodou nekdo prislapnul)
Byl sem na nich v praglu i v r. 2000 a nesrovnatelne lepsi nez loni. V 96 sem nebyl bo sem jeste rikal hovnu papu...
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Stránky: 1