Nejsi přihlášen
Jak řešíte absťák?
V zimě to ještě jde, ale uprostřed sezóny??? Květen zkouškový, to jsem brala jako nutný zlo... když mám konečně všechno hotový a už "jenom" chodím do práce a víkendy mám rozplánovaný víceméně na motovýlety, tak to rozšvihám... Několik let už nevím, co to je nuda, ale teď - nic mě nebaví, do ničeho se mi nechce, nejsem ani schopná myslet... kromě toho, kdy už zas budu mít na čem jezdit ![]()
Máte na to někdo nějakej zaručenej recept, jak přežít? ![]()
Zkusit se má všechno!
Re: Jak řešíte absťák?
A co chlast?..... zkoušelas?![]()
No a teť vážně...
Co akce s dlouho zanedbávanejma kamarádama nemotorkářema (na který nebyl kvůli motorce čas), jako voda, vejlet na kole, koně, dá se toho dělat spousta, ne?
Tak ať ti to utíká, a hlavně zdraví![]()
A jestli ti ta motorka bude mocmoc chybět, tak stačí zavolat a já tě svezu
ale né že mně budeš bít![]()
ja vetsinou taky jen tak pindam, ale u me to bohuzel vetsinou berou vsici vazne![]()
![]()
ale ja jsem ve skutecnosti nezny a plachy romantik, ktery se stydi prdnout si i sam pred sebou
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
jak psal Luzr ... hraj si s ,,CINCILOU,,
... ty v*le to je zase nazev to si musim nekam napsat az zas budu chtit po holkach videt ruzny anatomicky krajiny ![]()
... My day begins when yours is about to end ... 2nd.PARAMEDIC and RESCUE TEAM Ostrava
Fresh: ani nevim. To sme meli na vejsce takovyho kamose, kterej kdyz se vozral, tak vzdycky prisel za nejakou babou a rekl ji tohle. Jednou na neho jedna vybalila, aby ji teda ukazal, ze tu hrusku opravdu ma. A ten kokot ji fakt mel. Ale misto, aby mu teda ukazala "cincilu", tak mu dala facana jako prase.![]()
![]()
Takovej suchej pribeh, ale v bavorskem dialektu je to velice smesne![]()
Jo a dneska vecer uz odvazim bandasku do garaze .... tak uz vam tam na te vratnici nebude strasit
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Miaoow ..................................................................................................................................................................................................................... chces HRUSKU ? ![]()
... My day begins when yours is about to end ... 2nd.PARAMEDIC and RESCUE TEAM Ostrava
MartysN6 psal:osiris psal:...volové, činčilu má živou :)) ...vyměnila ji za potkana, znal sem ho, spal sem vedle něj ;)
eště aby jí měla mrtvou, v jejím věku
Marty neni činčila jako "činčila" ale jestli jo, tak rači nechci ani domejšlet co měla znamenat tahle hláška:"činčila už se mě bojí hlavně nemá ráda pilku na železo a velký štípací kleště "![]()
![]()
![]()
![]()
MartysN6 psal:osiris psal:...volové, činčilu má živou :)) ...vyměnila ji za potkana, znal sem ho, spal sem vedle něj ;)
eště aby jí měla mrtvou, v jejím věku
... v*le nikdy nevis ... devcata statisticky driv zacinaj ... tudis musej driv i koncit ... no jestli je holka hrrrr ... tak nevidim duvod proc nemit mrtvou
incilu pote co potkala Osirisova potkana
![]()
![]()
Mám toho víc
rybařina(tam většinou hofno chytnu ale vypínám)kolo(na něm mám za tři roky 290km)vaření(většinou na mě už ale nezbude)chodím lítat s větroněm(toho sem ale rozbušil ale pořídil dalšího)no a celkově nemám fakt na nic čas![]()
Jebat motorky :-)
tajnej psal:ukaž hruškovi činčilu, von ti předvede králíka
nebylo to takhle?
Tys tomu nasadil korunu...
![]()
Já sem se normálně dusil, jak sem se smál...
2 Loser: Si to chci v tom bavorském dialektu někdy poslechnout naživo.![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
tywe chvili tu nejsem a Mia je rozštípaná, má mrtvou činčilu a hruška (ne Hruška) se tu nabízí naféroffku... vogo co se děje??
Mio, drz seee!
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Stránky: 1