Nejsi přihlášen
Re: kanalova stoka
no melo by byt pekne...docela tam hraji goood skupiny-citron,kern,morcata na uteku....no ja tam jezdim taky kazdy rok aje to dobrej srazek........lepsi nez nikolcice......to je komercni sraz...jinak doufam ze se tam potkame....meho bandita kazdej uvidi-dve kukadla ve predu a plno nalepek ze srazu
Pavel_B12 psal:Jedu tam v sobotu odpoledne s devítiletým batohem, takže jen do večera
tak nějak jsem to viděl i já,ale dopoledne jdu pomoct kámošovi na stavbu,tak uvidím jak to budu stíhat.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Objevím se tam z patka na sobotu, ze so na ne mám jinou akci. Ptala jsem se pořadatelů a v pátek tam mají být i Rammstein revival (doufám, že ti z Liberce) což můžu! Mě poznáte podle fabrikového červeného SV s nápisama "Živel"..
Život není věčný, ale já ano...
To ZIVEL...nejedes zas kupovat nejake moto z Bojk ....sranda jen trocha cerneho humoru...jinak LEPIC (Hamsik..s byvalim cernym SV) myslim uz ani nejezdi nebo co...sem ho tento rok jete nezahledl a to bydli kousek ode me.....ASI SE TE BOJI
XXX
Živel psal:Objevím se tam z patka na sobotu, ze so na ne mám jinou akci. Ptala jsem se pořadatelů a v pátek tam mají být i Rammstein revival (doufám, že ti z Liberce) což můžu! Mě poznáte podle fabrikového červeného SV s nápisama "Živel"..
jj budou tam liberecti rammsteini...
Editoval osiris (14.06.2007 15:38:21)
To Kolibra: Zdar! Kupovat mášu nejedu, zatím jsem té své věrná.. O něm mi ani nemluv! Byl v ten den jednoznačně sám proti sobě a možná, či dokonce, se mu to vymstilo! Lepšího kupce by nesehnal!!! Tak tam tedy budes od pátka už, nebo..?
To Peca: Ty mám ráda, jsou výborní!! Snad jen nebude pršet jak s tím neustále straší...
Živel psal:To Kolibra: Zdar! Kupovat mášu nejedu, zatím jsem té své věrná.. O něm mi ani nemluv! Byl v ten den jednoznačně sám proti sobě a možná, či dokonce, se mu to vymstilo! Lepšího kupce by nesehnal!!! Tak tam tedy budes od pátka už, nebo..?
To Peca: Ty mám ráda, jsou výborní!! Snad jen nebude pršet jak s tím neustále straší...
Nejedu tam...seru na to byl jsem tam uz trikrat a stacilo....udelali sme si misto toho takovou soukromou becku u nas doma
XXX
To Kolibra: Loni jsem tam byla prvně. Spali jsme pod jakýmsi stanem-kde buď byla prezenčka nebo se tam jedlo-v harách na mášu přímo na zemi, pač jsem nepočítali s tím, že se zdržíme přes noc...
Na bečku jdem ze so na ne do Hrušek, to není moc daleko od Tebe, nebo?
Koldan psal:Pavel_B12 psal:Jedu tam v sobotu odpoledne s devítiletým batohem, takže jen do večera
tak nějak jsem to viděl i já,ale dopoledne jdu pomoct kámošovi na stavbu,tak uvidím jak to budu stíhat.
Vyrážím kolem 13.hod
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Stránky: 1