Nejsi přihlášen
Re: černá hora
no kolega z hokny tam byl akorát s cestovkou a říkal že super.Chorvatsko je tzv.vojetý.Chci kus dál ale zas nerad bych tam zůstal.Hafo lidí atd.Jo kdyby ste někdo chtěli třeba do švédska můžu jen doporučit byl sem tam vloni super cesta a příjemní lidi.
všude dobře tak co doma.Vždy na cestách.
byl sem letos služebně v září v Srbsku a "dálnice" Novi sad : bez delícího pásu, na každý straně dva pruhy a předjíždí se v plný palbě v protisměrnym pásu . Jinak v Monte Negro jsem byl eště za bolšána na Čundru : pohoří Durmitor, Žabljak a dolů na Sveti Štefan. Do vnitrozemí NEJEZDIT , eště tak podéél moře. Na motyku ŘEŤEZ.
V Černý hoře to bylo super za komančů. Jezdili jsme až dolů Bar, Ulcin, Sutomore. Otevřený moře a stálý počasí a celkem čisto. Teď hrůza, žebravý děti skáčou do cesty, všude špína a ne moc bezpečno. Když tam, tak do Budvy nebo do většího letoviska.
ninjo: byl jsem tam v roce 2003 na motorce a bylo to úplně super! Nádherná je celá Jadranská magistrála, to co je v autě utrpení si na motce užiješ, samotná Černá Hora je trochu jinej svět než Chorvatsko, už je to trošku divočejší, myslím řidiči, ale když si dáváš bacha tak žádnej problém, byli jsme tam na 3 motorkách, strávili jsme asi 10 dní v Budvě - doporučuju - středisko na úrovni západní Evropy, našli jsme si na místě ubytovnání v soukromí a motky na zahradě rodinného domku za 5 éček na noc, teď už to bude asi výrazně dražší, ale i tak si myslím, že tam bude pořád hodně levně. Jinak Budva samotná je fakt jako kterýkoliv turistický středisko na západě. Takže vřele doporpučuji, jen je to daleko, jeli jsme to na dvakrát, první den jsem dal poprvé v životě 1000 km za jeden den.
S úsměvem jde všechno líp :o)
letos do Černé Hory určitě ne, ale pokud to máte v plánu ničeho se neboj, je to tam ok, i když není to tam na cestování, respektive, my jsme radši zaparkovali motky v Budvě a nikam jsme tam nejezdili, protože řidiči jsou tam fakt hrozní:o))))
S úsměvem jde všechno líp :o)
Roadrunner (Nový člen) 01.02.2011 16:56:25 Offline |
Myslim, že Černá Hora je v pohodě. Určitě doporučuju. A hlavně každej jezdí na známý místa jako Chorvatsko a tak, takže tam ani neni moc otravnejch turistů.
ninjo psal:Máte něgdo zkušenosti s černou horou.V bývalé jugině.Chci tam v létě vyjet na motce.Kámoš říkal že jede taky.Tak by me to zajímalo prý je tam vždycky super počasí.No atd.
Černou Horu doporučuju. Byl jsem tam už dvakrát a je to super pojezdění, hlavně v canjonu Tara. Je toho tam, spousta k vidění a úžasná příroda. Jestli chceš tak mrkni na fotky. http://bobbandit.rajce.idnes.cz/Bandit_ … Hora_2009/
Bobbandit psal:ninjo psal:Máte něgdo zkušenosti s černou horou.V bývalé jugině.Chci tam v létě vyjet na motce.Kámoš říkal že jede taky.Tak by me to zajímalo prý je tam vždycky super počasí.No atd.
Černou Horu doporučuju. Byl jsem tam už dvakrát a je to super pojezdění, hlavně v canjonu Tara. Je toho tam, spousta k vidění a úžasná příroda. Jestli chceš tak mrkni na fotky. http://bobbandit.rajce.idnes.cz/Bandit_ … Hora_2009/
Pěkný fotky,suprově vypadal ten liduprázdnej kemp co je na fotkách těsně před tím než ste šli na raft To by mě bralo víc,než nějaký přeplněný pobřeží
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Ten camp je dost dobry. Hlavně docela levný a super lidi. Hnet se s nama dali do řeči a snažili se vyjít max vstříc.... Určitě souhlasím že je to lepší jak přeplněné pobřeží ale zminovaná Albánie je ještě mnohem lepší
http://bobbandit.rajce.idnes.cz/Bandit_ … ania_2010/
Bobbandit psal:Ten camp je dost dobry. Hlavně docela levný a super lidi. Hnet se s nama dali do řeči a snažili se vyjít max vstříc.... Určitě souhlasím že je to lepší jak přeplněné pobřeží ale zminovaná Albánie je ještě mnohem lepší
http://bobbandit.rajce.idnes.cz/Bandit_ … ania_2010/
Je vidět že si dovolenou užíváte
Kua chtěl sem jako další krůček v cestování na mašině navštívit norsko,ale ta černá hora mě láká čím dál víc Byli ste tam přímo v létě,nebo nějak mimo hlavní sezonu? Se mě to vnitrozemí zdá tak nějak bez lidí a to já rád Asi bych uplně vynechal moře,to mě nebere ty narvaný pláže Předpokládám že teploty sou jako v chorvatsku a z deštěm taky. Nebo se pletu?
to Víkec: ideální čas na cestu je od konce dubna...ale tou dobou bývá v nejvyšších místech ještě sníh, takže třeba přejezd Durmitoru z Žabljaku přes PašinaVoda k Pivskému jezeru bývá neprůjezdný. A třeba lekníny na Skadarském jezeře rozkvétají až v druhé polovině května...
Černá Hora je fakt nádherná
Byl jsem tam na přelomu srpen září a uplně na pohodu, nikdy mě tam nepršelo a vždycky bylo krásně a teplo. V tom kempu mají dost rádi čechy, protože jsou raftaři a jezdí do raftového klubu do Olomouce a vždycky mě dají nějakou slevu. Posledně sme jim tam vypily celou malou bečku piva a nic za to nechtěli Jinak pokud bys tam chtěl jet, tak to vezmi přes Bosnu, je to tam taky dost hezké.... Voda v řece Taře je tak čistá že se dá pít a průjezd na raftu je taky super. Takže jenom doporučuju
Stránky: 1