Nejsi přihlášen
Re: Prekroceni 100tis km
Disgorge psal:Zdravim vsechny - vlastni tady nekdo bandita ktery ma najeto prez 100tis km ,
podelte se prosim o zkusenosti napr. poruchovost , celkove opotrebeni atd ...
diky Disgorge
Adresu nema, hlavne ze tucnej text, co?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
...Myslim, že Kelly se chytne a něco ti poví, bo na jeho prvnim bude cifra hodně podobná...ale myslim, že nic závažnýho by se dít nemělo, samo budou měněný spotřební díly jako spojka, rozvoďák, u hodně jetejch motorek bejvá problem s vydrolenym trojkovym kolem f převodofce, taky myslim, že při tedlech km to bude znát na vačkách, bude trochu papat volej, ale nejvíc záleží na tom, jakej dostával servis a péči a to je kus vot kusu jiný...dyby se našel jeden majitel, kerej si ho 100.000 km hejčkal a dopřával mu, tag musí šlapat bes problémů...dyk je to stejnej motor jag f Šáde a ty tydle kiláky vydrželi...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
VikecB12 psal:Filous psal:Šílenej:
...je to nutný hnet fakovat
Disněcoconeumimpřečíst:
...se hnet nefstekejTed uz bych rekl ze to fakování bylo na místě.Než někam vlezu,tak se rozhlídnu co a jak.
nebylo to extra fakovani jako fakovani, proste jen takovy fakovani
Second Class Citizen
1130 Café Racer
tak se na to vyser a bude dobře a ne každýho začít hned prudit ať si vyplní profil, pokud ti to vadí, tak mu neodpovídej, ale nezačni hned vat.
Na odpovědi, teda na ty normální, je tu stejně strejda Filous
S úsměvem jde všechno líp :o)
Eremi psal:tak se na to vyser a bude dobře a ne každýho začít hned prudit ať si vyplní profil, pokud ti to vadí, tak mu neodpovídej, ale nezačni hned vat.
Na odpovědi, teda na ty normální, je tu stejně strejda Filous
Second Class Citizen
1130 Café Racer
A stejně je ten profil k ničemu,když bude někdo chtít,tak tam zadá nepravdivý údaje...
Pro ty,kteří to tak žerou bych tam ještě zadal:
Velikost chodidla
Barva očí,vlasů
Sexualní orientace+velikost ptáka
Pravák nebo levák
Číslo RZ
Osobní majetek
Výše platu
Nejsme snad na vojně,že ne??
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:A stejně je ten profil k ničemu,když bude někdo chtít,tak tam zadá nepravdivý údaje...
Velikost chodidla
Barva očí,vlasů
Pravák nebo levák
Číslo RZ
Osobní majetek
Výše platu
...Tys na vojně hlásil velikost ptáka, proč?
...Jinak napsat pravdivě profil je přeci normální slušnost, nebo se mýlím?
Disgorge psal:Nejde o zadneho hrdinu , to mam psat ze je to fajn .... kdyz se nic nedozvis ?? jako v hospode kecas celej vecer o hovne ... nekomu to ale asi pride dobre
je tak slozity se zaregistrovat?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Nemusel,ale někdy mi tak přijde,jak kdyby se chtělo po dotyčným člověku vědět i to,do čeho ostatním je v podstatě prd
Kř.jméno-fajn
Okres(kraj) taky,ale to ostatní
Klidně si vyplnim co mám,ale když to někdo vyplněný nemé,tak mi to je buřt,protože mě to vlastně ani nezajímá...
PURE NAKED BIKE!
Disgorge psal:Na co potrebujes adresu , cekal sem rozumnou odpoved. Bohuzel zase vydlakov ... jako vsude v CR .
A mistře Vy jste odkud?
Já jen že takový řeči slýchávám od takovejch vystěhovalech - navrátilejch. Jejich "u nás v německu" mi ohřívá krevní oběh.
A tu bandu bezmozků si zkovej na sraz třeba
Je pravda že šílenej pán tam hned nemusel dávat fakof, na druhou stranu anonym není zrovna přívětivý způsob pro komunikaci...Ale to je jen můj názor.
Strýcfajtr !!!
Už dlouho nebylo
Strýcfajtr !!!
To bylo myšleno jako přirovnání...
Nevim,co je vojna a děkuji za to dodnes svýmu pohnutýmu zdravotnímu stavu
Něž se tam někde plácat,to už jsem raději vydělával
A co tam byli moji známí stejné věkové skupiny(tz.těsně před ukončením povinné služby),tak byli naopak hrozně spokojený,ptž se tam jen flákali!
Ale ani tak by mě tam nedostali,nesnášim tyhlety seskupení
PURE NAKED BIKE!
jo...s tím lze souhlasit, že to byly v podstatě prodrbaný roky ( v mým případě 2 ) Ale jednu malou přednost měla, člověk..alespoň většina byla nucena se podřídit nějakému systému, smyslu pro povinnost..tím nechci říct, že vojna dělala chlapi, jenže když vidím ty dnešní mladý kluky...no já nevím. Neutrhněte mi hlavu za můj názor hned
bla...blabla...!
fido psal:jo...s tím lze souhlasit, že to byly v podstatě prodrbaný roky ( v mým případě 2 ) Ale jednu malou přednost měla, člověk..alespoň většina byla nucena se podřídit nějakému systému, smyslu pro povinnost..tím nechci říct, že vojna dělala chlapi, jenže když vidím ty dnešní mladý kluky...no já nevím. Neutrhněte mi hlavu za můj názor hned
Myslím chlapy teda......
bla...blabla...!
System a smysl pro povinnost si každej svéprávnej a soudnej člověk dokáže udělat sám!
Brigády během školy a okamžitá následovná práce mě daly do života víc,než kdybych se 2 roky poustevil někde s bandou unuděných pavouků,který akorát tak vymejšlej nesmysly!
Je to jen moje zkušenost,ale nedovedu si představit nikoho(kromě militaristických nadšenců)komu by mohla dát vojna doby nedávno minulé nějaký významný splečensko-socialní zisk
PURE NAKED BIKE!
fidovi: něco na tom bude někdy to tak taky cejtím
melounovi: souhlasím, že jsou to (pro nás starší) promrdaný 2 roky života, který nás ale na druhou stranu i částečně a podvědomě naučili určitý svědomitosti, soběstačnosti nebo čeho
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Meloun psal:A stejně je ten profil k ničemu,když bude někdo chtít,tak tam zadá nepravdivý údaje...
Velikost chodidla
Barva očí,vlasů
Pravák nebo levák
Číslo RZ
Osobní majetek
Výše platu
Tak to prosím né, po tom co jsem tu četla pár nadávek na vyplň si profil, tak jsem tam toho hodně doťukala, jestli tam ale dáte i velikost ptáka, tak jsem zase "nechtěná", bo jsem baba
Stejně si myslim,že kdo jde na vojnu s vrozeným odporem nebo za flákáním,tak z toho nemůže nic mít ani podvědomě
Ale to je buřt,jsem rád,že jsem se z toho vykroutil
Pro ženský to neplatí-tam bych vymyslel zcela jiné kolonky-ovše s velmi blízkou tématikou!
PURE NAKED BIKE!
Fleur psal:Meloun psal:A stejně je ten profil k ničemu,když bude někdo chtít,tak tam zadá nepravdivý údaje...
Velikost chodidla
Barva očí,vlasů
Pravák nebo levák
Číslo RZ
Osobní majetek
Výše platu
Nejsme snad na vojně,že ne??Tak to prosím né, po tom co jsem tu četla pár nadávek na vyplň si profil, tak jsem tam toho hodně doťukala, jestli tam ale dáte i velikost ptáka, tak jsem zase "nechtěná", bo jsem baba
ty bys samozrejme psala do kolonky velikost ptaka to co ti vyhovuje ... - treba: kašpárek, normal bo dokonce big john
jo a k ty vojne... - osiris a spol meli jeste vojnu, to co bylo posledni dva tri roky nez to zrusili nebyla vojna ale bordel, kde se rozkradalo, chlastalo a fetovalo. Proste nekázeň! - a ta je nejduležitějsi ale nadruhou stranu i tet ke konci kdyz tam clovek kápnul na dobrej kolektiv mohla bejt prdel, taky jsem ale rad ze se mi to vyhnulo a mohl jsem hned po skole do háku = peníze = motocykl
neveřím ničemu co krvácí pět dní a neumře
Meloun: To je fakt, ja bych ty svoje parametry asi taky trochu poopravila, prece jenom idealni miry nemam
Jsem tu nová, tak nevím, co se tu řešilo a co ne, ale myslím, že je mi to jasný... Jenom mi ještě vysvětli co znamená, když má B6 baba?!
Bobule: Vzhledem k tomu, že máš taky B6, tak si můžu dovolit napsat, že je to spíš jako u aut - čím menší tím silnější stroj. Ale jestli to platí i bab - že těm "lepším" stačí jen B6 si v rámci zachování skromnosti netroufám říct.
Fleur psal:Bobule: Vzhledem k tomu, že máš taky B6, tak si můžu dovolit napsat, že je to spíš jako u aut - čím menší tím silnější stroj. Ale jestli to platí i bab - že těm "lepším" stačí jen B6 si v rámci zachování skromnosti netroufám říct.
vyjímka potvrzuje pravidlo
to jebu
osiris psal:fidovi: něco na tom bude někdy to tak taky cejtím
melounovi: souhlasím, že jsou to (pro nás starší) promrdaný 2 roky života, který nás ale na druhou stranu i částečně a podvědomě naučili určitý svědomitosti, soběstačnosti nebo čeho
Možná ještě jeden efekt, kterej by dneska mladejm klukům třeba taky prospěl. Že ti během několika dní někdo "vysvětlil", že jsi to poslední ho..o v okolí. Takže jsi si upravil sebevědomí a priority trochu jinak.
Strýcfajtr !!!
Fleur psal:Bobule: Vzhledem k tomu, že máš taky B6, tak si můžu dovolit napsat, že je to spíš jako u aut - čím menší tím silnější stroj.
no tak ted je to jasný proč máme autobusy ..... OSI ,MIRKU,MICHALE ,KOLIBŘO,ZDENÁKU, PŘEMKU .....
B6 , GSX 1400 , Grizzly 700 :-)
MAZI psal:Fleur psal:Bobule: Vzhledem k tomu, že máš taky B6, tak si můžu dovolit napsat, že je to spíš jako u aut - čím menší tím silnější stroj.
no tak ted je to jasný proč máme autobusy ..... OSI ,MIRKU,MICHALE ,KOLIBŘO,ZDENÁKU, PŘEMKU .....
budu si muset koupi karosu
to jebu
MAZI psal:Fleur psal:Bobule: Vzhledem k tomu, že máš taky B6, tak si můžu dovolit napsat, že je to spíš jako u aut - čím menší tím silnější stroj.
...abych měl kde vozit koule woe
Meloun psal:Stejně si myslim,že kdo jde na vojnu s vrozeným odporem nebo za flákáním,tak z toho nemůže nic mít ani podvědomě
...věř tomu, že první rok se o flákání ani nesnilo v těch nejfantastičtějších snech
...a jestli tam šel někdo s tím cílem, tak hned první ráno procit z obrovskýho omylu
osiris psal:Meloun psal:Stejně si myslim,že kdo jde na vojnu s vrozeným odporem nebo za flákáním,tak z toho nemůže nic mít ani podvědomě
...věř tomu, že první rok se o flákání ani nesnilo v těch nejfantastičtějších snech
...a jestli tam šel někdo s tím cílem, tak hned první ráno procit z obrovskýho omylu
Já ale nemluvim o historických dobách!To ti nebudu vymlouvat,protože jsem to nezažil a věřím ti!
Měl jsem na mysli vojnu,která probíhala několik let před jejím ukončením-tj.kdy jsem tam měl být i já!
A jelikož mám v příbuzenstvu profi vojáka,tak vím o čem mluvím,protože on ani o ničem jiným nemluví!
PURE NAKED BIKE!
jo ale taky mě sere že každej kdo se chce třeba jen jednou tady na něco optat se hned bude registrovat. proč????? ať se zeptá klidně anonymně. Dyť tadytím způsobem tady bude 5000 uživatelů za rok. rači bych byl aby se registroval jen ten kdo má bandita
honda je honda
Fleur psal:Zdenek: 6 - no, tak t tomuhle číslu už bych se nějakou matematickou operací mohla dostat
A jinak jo, šťastná jsem...
...matematickou??? ...nechtělas napsat plastickou??? ...sorry, ale nedalo mi to
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
jako s tim vyplnovanim profilu ste jak magori.kdyz zastavim cloveka na ulici a zeptam se ho na cestu tak me taky nevyfakne ze sem mu nerek udaje.nekdo proste nechce psat udaje o sobe na netu.je to na vice forech a vsade to jen lidi sere.
osobne pro me nejni problem ho vyplnit vasak sem od vas taky dostal pohlavek a hned ho vyplnil ale proste je na hovno jak lidi po techco nemaj profil vyjizdej uplne zbytecne.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
sonyk psal:jako s tim vyplnovanim profilu ste jak magori.kdyz zastavim cloveka na ulici a zeptam se ho na cestu tak me taky nevyfakne ze sem mu nerek udaje.nekdo proste nechce psat udaje o sobe na netu.je to na vice forech a vsade to jen lidi sere.
osobne pro me nejni problem ho vyplnit vasak sem od vas taky dostal pohlavek a hned ho vyplnil ale proste je na hovno jak lidi po techco nemaj profil vyjizdej uplne zbytecne.
...jelikož jsi tady pravděpodobně krátce tak vysvětlím: je to nedávno, cca rok kdy tady neregistrovaní diskutéři pěkně začli prudit ostatní a zasírat fórum plno a dalších spoustou jiných kidů, Že se začla vyžadovat aspoň jakžtaž registrace, tak tím se částečně zamezilo tomuto nešvaru, i když úplně to odstranit asi nelze. Takže se není čemu divit co se a hlavně proč tady vyžaduje. Stačí se podívat na nějaké jiné otevřené fóra a člověk zírá jak se tam ti "lidé" projevují. Tož tak asi
mr.BSE psal:Lihy psal:děte už s těma profilama do píííče
co ti to pomůže že si tam někdo vyplní ty kydyProste me to sere!
Vy jste kokoti hahááááá
Tady to dneska jede hééééén
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Mour psal:sonyk psal:jako s tim vyplnovanim profilu ste jak magori.kdyz zastavim cloveka na ulici a zeptam se ho na cestu tak me taky nevyfakne ze sem mu nerek udaje.nekdo proste nechce psat udaje o sobe na netu.je to na vice forech a vsade to jen lidi sere.
osobne pro me nejni problem ho vyplnit vasak sem od vas taky dostal pohlavek a hned ho vyplnil ale proste je na hovno jak lidi po techco nemaj profil vyjizdej uplne zbytecne....jelikož jsi tady pravděpodobně krátce tak vysvětlím: je to nedávno, cca rok kdy tady neregistrovaní diskutéři pěkně začli prudit ostatní a zasírat fórum plno a dalších spoustou jiných kidů, Že se začla vyžadovat aspoň jakžtaž registrace, tak tím se částečně zamezilo tomuto nešvaru, i když úplně to odstranit asi nelze. Takže se není čemu divit co se a hlavně proč tady vyžaduje. Stačí se podívat na nějaké jiné otevřené fóra a člověk zírá jak se tam ti "lidé" projevují. Tož tak asi
toz tag to jo no.jasne no je vetsina for napr moje oblibene www.forum.czechlfs.net kde abys mohl psat musis bejt reglej no znamena login heslo a tusim mail uz si nepametam.tak to chapu no ale i tak nemusi tady nekteri jedinci byt tak agresivni
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Disgorge psal:Zdravim , diky za jednu dobrou odpoved ,jinak je to tady stado bezmozku ,kteri si zde masti ego. a pridavaji ikonky ....bohuzel
....bezmozek se slamou v palici jsi ty
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
no, dobrý, tag se tady vyřešila registrace, člověka sme vyfakovali, ale co tady třeba napsatodpověď na tu jeho otázku???
Páč by mě taky zajímalo, kolik třeba vydržijou např. pístní kroužky, ložiska na klice atd
"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
Disgorge psal:Zdravim , diky za jednu dobrou odpoved ,jinak je to tady stado bezmozku ,kteri si zde masti ego. a pridavaji ikonky ....bohuzel
to,že tě jeden vyfakoval neznamená,že můžeš urážet i ostatní.Pokud přijdeš do nové společnosti,asi bys měl první koukat na pravidla,které uznávají,obzvláště pokud po nich něco chceš.A u nás je nepsaným pravidlem,že si dotyčnej aspoň částečně vyplní profil,aby ostatní věděli s kým mají tu čest.No a pokud tě tyto pravidla neosloví,nikdo tě nenutí sem chodit, ale urážet zpoza anonymity internetu mi přijde trošku slaboduchý
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Disgorge psal:Zdravim , diky za jednu dobrou odpoved ,jinak je to tady stado bezmozku ,kteri si zde masti ego. a pridavaji ikonky ....bohuzel
to,že tě jeden vyfakoval neznamená,že můžeš urážet i ostatní.Pokud přijdeš do nové společnosti,asi bys měl první koukat na pravidla,které uznávají,obzvláště pokud po nich něco chceš.A u nás je nepsaným pravidlem,že si dotyčnej aspoň částečně vyplní profil,aby ostatní věděli s kým mají tu čest.No a pokud tě tyto pravidla neosloví,nikdo tě nenutí sem chodit, ale urážet zpoza anonymity internetu mi přijde trošku slaboduchý
ma stejnej názor
to jebu
Meloun psal:Stejně si myslim,že kdo jde na vojnu s vrozeným odporem nebo za flákáním,tak z toho nemůže nic mít ani podvědomě
Ale to je buřt,jsem rád,že jsem se z toho vykroutil
Pro ženský to neplatí-tam bych vymyslel zcela jiné kolonky-ovše s velmi blízkou tématikou!
Nevím co si zažil ty, ale vojna udělal z jednoho mého bývalého spolužáka, který byl sígr a měl podmínečné vyloučení ze školy normálního člověka, se kterým se dá bavit.
Prostě mu řekli, že tady je na vojně a nějaké jeho výlevy je nezajímají. Dostal pár dní natvrdo a byl klid. Po roce se vrátil úplně jinej člověk. Normální člověk!
Já na vojně teda taky nebyl. U odvodu jo (mam A, takže potěš prdel jestli jsou na to piloti se zdravím tak jako já), ale už nás nebrali.
Proti vojně nemám nic. Armáda je součást národní identity. Kdo jí chce zuršit, toho bych tam poslal. A nejradši bych tam poslal ty týpky co chodí s těma rovnejma kšiltama. Tam by třeba pochopili, že na ty jejich řetězy a hustý níga kecy není nikdo zvědavej...
Jsem se nějak rozohnil.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
vogo, todle číst chce fakt výdrž.
nechci diskutovat vo přiměřenejch a nepřiměřenejch rakcích.
nechci diskutovat vo vojně.
chci diskutovat vo tom, že na tomdle webu prostě NENÍ POVINNÉ VYPLŇOVÁNÍ PROFILU, tak by se to mělo brát jako fakt a až třeba ten co tomu věnuje čas a peníze rozhodne že bude tak BUDE.
Přijde mi fakt na hlavu, aby dyš se chce někdo (obecně někdo, ne výše uvedený), kdo ani nemá bandita, na něco zeptat musel vyplňovat profil kam si stejně může napsat cokoliv.
Internet je anonamní a dá se za tu anonymytu schovat, masírovat si třeba ego nebo co, ale vogo vono to kolektivní hrdinství, malá česká zvědavost je taky na
boha jeho, du si smazat profil, anfas, dát si ban is banánem, vogo
řikám si hurikán
vorel psal:vogo, todle číst chce fakt výdrž.
nechci diskutovat vo přiměřenejch a nepřiměřenejch rakcích.
nechci diskutovat vo vojně.
chci diskutovat vo tom, že na tomdle webu prostě NENÍ POVINNÉ VYPLŇOVÁNÍ PROFILU, tak by se to mělo brát jako fakt a až třeba ten co tomu věnuje čas a peníze rozhodne že bude tak BUDE.
Přijde mi fakt na hlavu, aby dyš se chce někdo (obecně někdo, ne výše uvedený), kdo ani nemá bandita, na něco zeptat musel vyplňovat profil kam si stejně může napsat cokoliv.
Internet je anonamní a dá se za tu anonymytu schovat, masírovat si třeba ego nebo co, ale vogo vono to kolektivní hrdinství, malá česká zvědavost je taky na
boha jeho, du si smazat profil, anfas, dát si ban is banánem, vogo
...no proč ne? Něco na tom bude
bla...blabla...!
Stránky: 1