Nejsi přihlášen
Amerika
Včera jsme trošku cestovaly po Českém krasu a tak jsme nakoukli na Ameriku.
Voda tradičně modrá, stěny strmé a vchod zavřený.... a lidi ve vodě...
TAkže vznáším dotaz.
Jaké máte zkušenosti s Amerikou a ostatními lomy, štolami a hlídači u vápenky ?
Kdo kde byl? a kdo se kde ztratil? kdo potkal Hagena? kdo co našel ?
Re: Amerika
Póla psal:Včera jsme trošku cestovaly po Českém krasu a tak jsme nakoukli na Ameriku.
Voda tradičně modrá, stěny strmé a vchod zavřený.... a lidi ve vodě...
TAkže vznáším dotaz.
Jaké máte zkušenosti s Amerikou a ostatními lomy, štolami a hlídači u vápenky ?
Kdo kde byl? a kdo se kde ztratil? kdo potkal Hagena? kdo co našel ?
Fananka sem potkal loni na Vodove
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Svobodné Heřmanice u Opavy..
zatopený břidlicový lom..voda hluboká..čistá,ale studená tak,že moje třícentimetrové hovado zalezlo do ulity a z nohou mi slezly nehty..brrrrrrrrrrrr..až jsem se znovu otřepal..
http://www.mapy.cz/#centerX=140499456@c … izIds=none
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Ameriku sme prolezli s klucima ,kde to slo ... musim priznat ,ze pri buseni na kolejnici se mi trosku rosilo na podvozku ,potapeni na ,,velky,, stoji tosku za prd bo je to monotonni rovny dno a nejni to ani tak hluboky jak se zda a hlavne stuuudeny jak ... schvalne kolik tipujete ... na ,,maly,, sme spali ... super trampska romantika ... jak z foglara ... mam to tam rad ... teda mel sem ... ted uz to asi bude jinci
... My day begins when yours is about to end ... 2nd.PARAMEDIC and RESCUE TEAM Ostrava
Díra v zemi. OK. Souhlas.
Jen jsem se začetla na netu do historie lomů a přišlo mi to zajímavý.
Takový díry v zemi, skály, štoly, atd mě lákají víc jak prohlídka pražského hradu....
Proto se tážu zda má někdo vlastní zajímavou zkušenost.
Slyšela jsem už spoustu zajímavých historek....o spoustě zajímavých míst (např. solná jeskyně, továrna nacistů apod.)
Sama mám zkušenosti minimální a spíše turistické. Neměla jsem příležitost si to pořádně prošpějdit a neměla jsem po ruce nikoho kdo by to znal.
No a zkrátka někdy bych ráda.
Slyšela jsem i o dnech "otevřených dveří"...
na ameriky bacha....mě tam teda nikdy nikdo nechytil a navíc jsem míval jakýs takýs povolení od CHKO, ale strážci co jsem se s nima znal tam choděj dost často a někdy i policajti, bo na strážce většina lidí sere.....
malá amerika je ještě celekm fajn, tam chytli i mý kámoše, ale nakonec s nima ještě poseděl borec u vohně a popřál dobrou noc.....
na velký bejvaj zátahy od policajtů....celkem často....
roční ztráty bývaj kolem 4 - 10 lidí, většinou když jdou v noci od ohně chcát a hups do díry....
jinak hagena jsem neviděl....
ale pěkný hambatý samice tam občas k vidění jsou....
2Bedřich: posílám ti inspiraci a čtení před spaním....
http://www.lomy-amerika.cz/
škardík psal:Hele wogo tos mi neřek, že se tam dá taky koupat a potápět. Já myslel že se tam dá jenom koukat zezhora
Jak to tu bylo řečeno výše... Můžeš se tam koupat, ale nesmí tě při tom chytit.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:škardík psal:Hele wogo tos mi neřek, že se tam dá taky koupat a potápět. Já myslel že se tam dá jenom koukat zezhora
Jak to tu bylo řečeno výše... Můžeš se tam koupat, ale nesmí tě při tom chytit.
...a dyš chytěj??? ...ha?e? ...vytahaj mě za ucho?
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
2Filous: otázka zní kdo tě chytí.
Cajti tě pokutujou (nejmíň), ochranáři taky, hlídači z vápenky tě vytahájí za uši a zavolají na tebe ty cajty no a na závěr to nejlepší Hagen si tě dá k večeři...
A pokud se ti podaří někam zapadnout, respektive spadnout a na vyproštění zavolají hasiče, tak si k tomu přičti ještě výdaje na záchranou akci...
A to se vyplatí...
Póla psal:2Filous: otázka zní kdo tě chytí.
Cajti tě pokutujou (nejmíň), ochranáři taky, hlídači z vápenky tě vytahájí za uši a zavolají na tebe ty cajty no a na závěr to nejlepší Hagen si tě dá k večeři...
A pokud se ti podaří někam zapadnout, respektive spadnout a na vyproštění zavolají hasiče, tak si k tomu přičti ještě výdaje na záchranou akci...
A to se vyplatí...
Asi tak. Takže tam lez jen když tam maji hasiči cvičení (estli chceš, tak dám echo). Třeba ti za to ještě zaplatí že si jim dělal figuranta.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Póla psal:2Filous: otázka zní kdo tě chytí.
A to se vyplatí...
...to je to tam fuck tag hustý??? ...se mi nechce vjeřit ...sem myslel, esi se jako nedá zaject aš dólu, abych nemusel nikam daleko chodit pješky ...sem myslel, že vemem pesa, kucí a vyrazíme na rodinnej vejlet, dóle piknik, deka, koupačka, prostě pohoda džes ...a na Hágena dlabu, má díru v hlavje, rezavej kvér a je zavalenej
Ondráš psal:Legálně by se tam dalo jít, kdyby sis na to vyběhal na českém krasu povolení, ale nevím co bys uvedl jako důvod návštěvy... Rodinnou rekreaci?
...důvot??? ...třeba, že si tam chci sežrat hepy mýl, co si koupim cestou u strejdy Donalda ...a dyšbych měl bumážku, zajedu autej nebo motorkej aš dólu k vodě?
Fresh Man psal:mape33 psal:evim co na tej americe vidite. dira v zemi. Dole voda. Jezdim okolo kazdej den do prace a nejak mi to neprijde zajimavy
a votkať seš? Dobřichovice znáš???
Jo znam.docela jo. jezdim tam uz asi 4 roky delat.
modra je dobra
Stránky: 1