Nejsi přihlášen
Re: Co na spaní?
Já mám dva stavy: buď chytím takovej ten druhej dech a můžu jet furt a bez zastávky, nebo ten horší že neudržím víčka v otevřený poloze a na to mi nezabírá nic než zastavit, víčka zavřít a půl hodiny odpočívat, pak z auta ven rozchodit a vyrazit. Někdy ale to mám za hoďku znova.
...chtěl bych se dožít obchvatu Náchoda...
Když už klimbáš tak půlhoďka schrupnout pomůže. Na mě dobře působí Semtex. Ale zafunguje až tak hoďku po požití. Naopak vůbec nee SPEED 8 nebo jak se to jmenuje (skleněná amuple, prodávaj u pumpy..). To jsem chrněl natvrdo běhěm půl hoďky.
Autobus je taky Suzuki... .
No na nedostatek spánku pomáhá spánek.Žádný svinstva.Prostě na hoďku lehnout a i když se oak cejtíš ješte hůř,je to jen klam,.Tělo se akorát dýl probírá.Stačí omejt hlavu ledovou vodou.Chvíly pochodit a probereš se na to tata.Aspoň mě to pomáhá.
Nejdůležitější je hodně pít .... hodně jako hodně. Cokoliv co má nějaký ten C vitamin. Za1) Kyselý tě probudí
Za2) Budeš často stavět na záchod a to tě taky probere :)
Mozek má cenu chránit v případě, že jezdíš s mozkem v helmě.
osiris psal:...jíst, cokoliv co je na dlouho, třeba voříšky
Myslím, že každý si musí najít co mu vyhovuje. Jezdím hodně a mám to vyzkoušené. Pokud něco sním, usínám. Nejdéle vydržím, když nejím a dám si jen nějaké kafčo a energy drink. Naposled 17 hodin z jihu Francie na jeden zátah a bezproblému.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Pavel_B12 psal:osiris psal:...jíst, cokoliv co je na dlouho, třeba voříšky
Myslím, že každý si musí najít co mu vyhovuje. Jezdím hodně a mám to vyzkoušené. Pokud něco sním, usínám. Nejdéle vydržím, když nejím a dám si jen nějaké kafčo a energy drink. Naposled 17 hodin z jihu Francie na jeden zátah a bezproblému.
hm tak takový mám nejrači
chci umřít ve spánku jako můj strýc, ne jako těch uřvanejch 30 lidí co vezl....
Bandit pičo
Fresh Man psal:Pavel_B12 psal:osiris psal:...jíst, cokoliv co je na dlouho, třeba voříšky
hm tak takový mám nejrači
chci umřít ve spánku jako můj strýc, ne jako těch uřvanejch 30 lidí co vezl....
Co je na tom špatného. To mám jít chrápat, když se mně nechce? Mám dost zkušeností, abych poznal únavu a zastavil. Tak vo co go?
a strašně se na to soustředíš....
zrovna včera jeden vytlačil bráchu ze silnice.šel dvakrát přes střechu.
měl kliku Půlmotor, Batůžek i Pes v poho. Auto totál
jo a pan týrák eště ujel.Asi měl taky dost skušeností ...
jak se s toho dostat.
Bandit pičo
Fresh
Nejezdím kamionem ani jiným náklaďákem. Za posledních 15 let jsem najezdil přes milion kilometrů a vím co si můžu dovolit a co ne. Když už jsem někdy boural, určitě to nebylo únavou. Toť vše.
chceš říct že nehody jsou jen po dlouhé cestě a z unavy? ty jako felčar bys měl vědět že to není pravda. je to hlavně stylem jízdy! statistika je jasná. nejde vše házet do jednoho pytle. an jsou nehody z unavy ale je jich mín než ostatních. a když se cítím po 5 hod dobře, tak to neznamená, že druhej den se nebudu cejtit po 2 hod blbě. jak sem psal je to na každym člověku jak se cejtí. mě třeba dlouhá jízda neva
momentalně zavostalej
Pavel_B12 psal:osiris psal:...jíst, cokoliv co je na dlouho, třeba voříšky
...taky bych si nemyslel, že někoho napadne žrádlo ve stylu pečený kachny woe to dá rozum, že když se nafutruješ, začne ti pracovat trávící trakt, a svým způsobem to unavuje - píšu "cokoliv co je na dlouho", tzn. že se toho nenajíš a polykat, v tom je ten fór
...máš pravdu, že na každýho funguje něco jinýho, s kamioňákama jsme si vyměňovali různý způsoby, ale když jsem někomu poradil tohle, tak kvitoval a potvrzoval účinek, zkus to, buráky, kešu, vokurku na plátky, mrkev na plátky atd....jen tak ukusovat a polykat, né se toho nažrat
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Pavel_B12 psal:osiris psal:...jíst, cokoliv co je na dlouho, třeba voříšky
...taky bych si nemyslel, že někoho napadne žrádlo ve stylu pečený kachny woe to dá rozum, že když se nafutruješ, začne ti pracovat trávící trakt, a svým způsobem to unavuje - píšu "cokoliv co je na dlouho", tzn. že se toho nenajíš a polykat, v tom je ten fór
...máš pravdu, že na každýho funguje něco jinýho, s kamioňákama jsme si vyměňovali různý způsoby, ale když jsem někomu poradil tohle, tak kvitoval a potvrzoval účinek, zkus to, buráky, kešu, vokurku na plátky, mrkev na plátky atd....jen tak ukusovat a polykat, né se toho nažrat
slivovičku po malejch štamprlkách
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Mno jo ale já jel 30 hodin, nakoupil jsem vořechy, 100%citronovou šťávu ze sicilských citrónů, litr a půl kafe a jeden shock, tak vám v outerý večer napíšu co fungovalo.Ten perník v hypernově neměli
Kdo jinému jámu kopá, je ukrajinec páč jámu si má kopat každej sám.
Kecáte tu viny..
Jezdím dost dlouho a od určitýho okamžiku(stahování okýnek,zpěv,apod),nepomáhá nic
Ty okamžiky kdy zničehonic zdvihneš a protřepeš hlavu jsou jen o štěstí
Nebo se ti podaří že na tebe s kolama ve škarpě či kanále u svodidel někdo zatroubí..
Je to jen o štěstí
A kamioňáky bych nejraději bral satelitem a při překročení povolené jízdy vyfakoval odpojením řídících jednotek
Pokud to nějakého "hrdého" tiráka uráží ať mi políbí prdel
Jen to že jsem míval kliku zabránilo minim. 100x tragédii která byla zapříčiněná únavou
God Save The Queen!
osiris psal:...jako polykat myslím
Ale když by polikal... To by se mu blbě řídilo, ne?
Mikrospánek tě může přepadnout ikdyž jedeš jen 20 km, dáš si před tím kafe a sprchu... Vlastní zkušenost.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:osiris psal:...jako polykat myslím
Ale když by polikal... To by se mu blbě řídilo, ne?
Mikrospánek tě může přepadnout ikdyž jedeš jen 20 km, dáš si před tím kafe a sprchu... Vlastní zkušenost.
polykat...
tak jsem ve zdraví z5, dal jsem 1990km beze spánku na jeden zátah, pil jsem vodu s citronem a to dost, fakt osvěžující, v hubě jsem neustále něco mumlal,sežral šest kyselejch jablek, měl šest kafí a jeden semtex, ale nejvíc pomůže zastavit, a rozpumpovat krev v žilách.A nebo change přední gumy proražený hřebem v půl jedný ráno Zitra jedu švédsko nechce někdo na vejlet?
Antikrist psal:tak jsem ve zdraví z5, dal jsem 1990km beze spánku na jeden zátah, pil jsem vodu s citronem a to dost, fakt osvěžující, v hubě jsem neustále něco mumlal,sežral šest kyselejch jablek, měl šest kafí a jeden semtex, ale nejvíc pomůže zastavit, a rozpumpovat krev v žilách.A nebo change přední gumy proražený hřebem v půl jedný ráno Zitra jedu švédsko nechce někdo na vejlet?
Počkej vole po takový náloži budeš chrápat tak tejdenfkuse
Ondráš psal:Antikrist psal:Hele Vojta Mezado- Jan Pešek jestli ti něco říká.
Je počekj až ti jednou překontrolujou kotouček
...dyby Protiježíšek jezdil s náklaďákej s tachografej, tag by si to nelajznul...tipuju, že drajvuje ňákou dodáfku a tam si do kontrolbuchu namaluje co se mu zlíbí
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
kámoš taky jezdil jak manták..........aš usnul a vzal 70m svodidel.
nespat a řídit kamijón je u mně nezodpovědnost!!!sebe klidně zabijte, ale proč vostatní kerý tou těškou mrchou rozmáčknete jak blechu?!!
je to to samí jako dyš si tě nikdo nebude všímat že jedeš na motorce, páč mu maksimálně prohneš blatnik.stejná bezohlednost.
nesnášim kamionysty, páč věčina co potkám na silnici sou .... a to eště ani nespí.
Bandit pičo
Fresh Man psal:kámoš taky jezdil jak manták..........aš usnul a vzal 70m svodidel.
nespat a řídit kamijón je u mně nezodpovědnost!!!sebe klidně zabijte, ale proč vostatní kerý tou těškou mrchou rozmáčknete jak blechu?!!
je to to samí jako dyš si tě nikdo nebude všímat že jedeš na motorce, páč mu maksimálně prohneš blatnik.stejná bezohlednost.
nesnášim kamionysty, páč věčina co potkám na silnici sou .... a to eště ani nespí.
...vono je to těšký a každá strana má na to svuj pohlet...a já se tag ňák plácam uprostřet, páč vim, jaký to je dyš máš za hrbem štyryadvacet tun železa s Kladna a ňákej machýrek f tý mrňavý štyrkolce ti tam pošle myšku a nutí tě to hovado zastavit na pár metrech...to dys ho f tu chvíli nejrači umlátil hevertyčkou, debila...zas na druhou stranu mě deptaj trukeří, kerý se předjížděj na hájvej...jednoho pustí vomezovač na 92 a druhýho na 94...to je taky na přesdršku...jag řikam, každá skupina má svuj pohlet na vjec a f každý skupině lidí se najdou profíci a lemplové...a dneska si uš nigdo nelajzne překračovat doby řízení, páč sankce sou tag bolestivý, že uš k tomu ani nikoho nedonutíš...a vo digitálních tachografech ani nemluvim, tam nevojebeš ani prt...
Kelly01 psal:Hlavně že maj na prdeli vosumdesátku
Teď jsem se za nima táhl z Opavy
6 souprav jedna na druhé a v prvním stoupání nasadili plynulých 12-27km
Nedali se předjet ani na motorce bo nenachali mezeru
...nedramatizuj to, hysterko
Jo jezdím dodávku s kontrobuchem ehhm se dvěma, ono je to hezký jet devět hodin a jedenáct spát,ale to je asi dost velkej luxus., tu cestu bys jel tři dny voe
ono ani kontrol buch není sranda v dojčlandu vyfásneš za nesprávně vyplněnou pěknou pokutu,ale zkusit to můžeš,třeba tě nechytnou,jenže jak že to je na každýho se voda vaří,jsou i takový na který už bublá
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Kua chlapáci chytnout mě můžou páč si vyplňuju během cesty dvy buchy. TAkže 4 hodiny jedeš, vyndáš druhej a jedeš na ten druhej neeee. Tznamená že můžu jet 16 hodin německem, v holandu ani v belgii to nechtěj. Proč svini? Na dodávkách takhle jezdí německo každej.
Antikrist psal:Kua chlapáci chytnout mě můžou páč si vyplňuju během cesty dvy buchy. TAkže 4 hodiny jedeš, vyndáš druhej a jedeš na ten druhej neeee. Tznamená že můžu jet 16 hodin německem, v holandu ani v belgii to nechtěj. Proč svini? Na dodávkách takhle jezdí německo každej.
Já jen chtěl říct, jak je to pořekadlo, ne že ty si svině...
Antikrist psal:Spešl pro Maňase: Voda se dovařila, zadřel jsem motor u kolína a čekal tam 30 hodin na odtah. A víš co myslím si že je to jenom kvůli tobě
eště že sem s tebou nejel na ten vejlet To bude ti supr čupr přemotorovaným toledem. Kua 130 koní, to už je nějaká zátež
viz avatar:)
To toledo nemělo 130 ale 180 klisen, je to limitováná edice, prej 3 v čr, šestikvalt, v základu 150 a po čipu 180, ale k čemu mi to bylo když mě to po 1500km vysralo.
Škardík: Voe ¨si měl jet, tam stavěli autobusy s lolitkama, něco pro tebe a poznal bys personál celého parkoviště
Stránky: 1