Nejsi přihlášen
Brašny
Čaute, sháním brašny a ale mám asi moc velký nároky : Chci takový abych mohl jet ve dvou, nacpal do nich věci pro dva minimálně na wekend a taky nechci tankwak Nějaký zkušenosti? Díky
Mozek má cenu chránit v případě, že jezdíš s mozkem v helmě.
Re: Brašny
NO JOO MATE RECHT.
OPRAVA PŘÍSPĚVKU: Čaute, sháním brašny na vlak, ale mám asi moc velký nároky : Chci jet ve dvou, nacpal do nich věci pro dva minimálně na wekend a taky nechci tankwak na lokomotivu. Nějaký zkušenosti? Díky
Lukasiny psal:NO JOO MATE RECHT.
OPRAVA PŘÍSPĚVKU: Čaute, sháním brašny na vlak, ale mám asi moc velký nároky : Chci jet ve dvou, nacpal do nich věci pro dva minimálně na wekend a taky nechci tankwak na lokomotivu. Nějaký zkušenosti? Díky
nacpi do vlaku auto, do auta brašny, do brašen vjeci na veekend a běž pěšky
bane mam kufry a tankvak neumim říct
momentalně zavostalej
koukám vy se v ty práci kopete do zadku že máte čas kousat a bojovat s nějakejma rytířema ne???? Zítra mám zkoužku z pružnosti a sem docela na nervy tak mě tyhle blbosti docela kakaj
Lukasiny jak tu bylo řečeno něco tam narveš, ale moc toho není. Pro jednoho v poho a pro dva (myslím přítelkyni) už moc né. Možná že s kombinací s tankvakem na ten víkennd to stačí, ale je to fakt jen to nejnutnější, trenky tričko, kratasy a sukýnka pro žabku... Když jedu sám, tak tam narvu (brašny i tankvak) spacák, spodní prádlo, krátký hadry, dlouhý kadry, a plachtu na moto + foták a kartáček a je to tak tak...
Jinak na vzhled koukni do profilu, koupený jsou v lujzu. Testováno do 220 ale rozhodně bych to nedoporučoval. Do 170 naprosto na cajk
Kdekoli jseš, cokoli děláš, záleží na Tobě
http://www.louis.de/_40167af3b149a03c2c … r=10025335
http://www.louis.de/_40167af3b149a03c2c … r=10025363
co toto?
... a když na to přijde tak i skáču, skáču dobře, skáču rád
Já když jel s batohem do Jedas, tak se nám vešlo do brašen vod Lojza(neroztažený) do kufru K46 celkem dost věcí. pro oba boty, kalhoty, sukně, šminky bundy, mikiny, foťák, ručníky, no hodně. Na nádrži jsem měl tankvak, ale jen na mapu a pití.
... ale na týden to bude horší
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Stránky: 1