Nejsi přihlášen
Re: Leštění
nepleťte se mi tu,vodborník už je tu
takže leštil sem to buď na hand made home leštičce nebo vrtačkou.Ta leštička byla naprosto skvělá,páč se vo to moh čowěk pořádně vopřít.Ale předpokládám,že to valíš vrtačkou.Takže jel sem to normálka zelenou pastou a filčákem,vrtačka musí být festovní,prostě to musí utáhnout.A hlavně musíš na to přitlačit,ten hliník sa musí zahřát,pak teprve dojde k leštění,nic jinýho na tom nejni.hadřákem sem to bral jen na dočištění a doleštění,ten to spíš poutírá a dodá tomu trošku teho lesku
jo a tolik zmiňovaná údržba leštil sem to loni,v zimě,vot tý doby sem na to nesáh,nejni to ani zalakovaný,zašlý to neni.a že bych se vo to musel furt starat,umejvat to a leštit to,je taky blbost
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Re: Leštění
...Koldan je dobytek, to já leštim furt...hodinu jezdim a tři hodiny leštim...nikomu to nedoporučuju, je to hrozná pakárna, furt se vo to musíš starat, nejrači bych vůbec nejezdil a postavil si to do vobyváku, asi to tag udělám, protože uš fuck nedělam nic jinýho neš leštim...nebo koupim černej matovej sprej a zbliju to tym a Kuba mi bude závidět
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1