Nejsi přihlášen
Boty - problé - velká haxna :(
Máte někdo zkušenost s velkou nohou(12-13) + nákup bot? Chtěl jsem nějaké s pevným kotníkem a v bikerscrown Chlumec to byl problém. Boty nemám :( kam na ně.....
Dík za rady (i debilní)
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
Re: Boty - problé - velká haxna :(
Cus, tak to mas stejnou hnatu jak já :) Nejdřív sem šel po oxtar ale moc sem se v nich necejtil, nakonec sem vzal tyhle http://www.motostar.cz/eshop/zobrazeni_ … 418b4360dc
a maximální spokojenost. Pohodlny a minule sem jel z Kolina do Brna v dešti a v botách sucho. Doporučuju.
Mozek má cenu chránit v případě, že jezdíš s mozkem v helmě.
tak tyhle formy jsou ale jen na nohy jak párátka....
mám si myslím průměrně velkou nohu (44) a stejně tak na obvod lýtka a tyhle křusky jsem nezapnul ani na holý noze....
takže oxtary to jistily...bačkůrky jak cyp
pavel dolínek (Člen) 17.06.2007 22:34:25 Offline |
REX psal:Máte někdo zkušenost s velkou nohou(12-13) + nákup bot? Chtěl jsem nějaké s pevným kotníkem a v bikerscrown Chlumec to byl problém. Boty nemám :( kam na ně.....
Dík za rady (i debilní)
sidi mam 49,sedej mi dobre,jinak myslim ze s jinou znackou budes mit problem a moc si nevyberes,sem je koupil na zahradaku v praze
"una storia italiana"
No tak to nevypadá špatně, to mě stačí zatím. Zítra tam jedu kouknou...tak uvidíme. Mají 10% slevu do 25.6.
Tak dík
Lukasiny psal:Cus, tak to mas stejnou hnatu jak já :) Nejdřív sem šel po oxtar ale moc sem se v nich necejtil, nakonec sem vzal tyhle http://www.motostar.cz/eshop/zobrazeni_ … 418b4360dc
a maximální spokojenost. Pohodlny a minule sem jel z Kolina do Brna v dešti a v botách sucho. Doporučuju.
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
Lukasiny psal:Hans: tak to nevim co si zkoušel ale ja mam cislo 46-47 vysokej nart a lítka s mejma 95 kilama taky zrovna nemam jak modelka.
kdybych nebyl línej, tak si to lejtko změřim...
když jsem je vybíral, tak jsem zkoušel přesně tyhle + další asi 2 typy forem a nebyl mi ani jeden. na dýlku nohy jo, ale ne na obvod. i prodavač mi přitakával, že sám by je mít nemoh, že je to spíš na tenčí nohy a poradil mi jiný....
nakonec jsem pořídil oxtar t.c.s a
ja mam 11 kopyto a pres lejtko cistejch 50 cm a mam Oxtary ty sem v poho zapl a stejne nohavice mam pres zaply, jinak mam s tim taky problem jak ty. Kdyz sem shanel lyzaky tak taky porod sehnat neco pohodlnyho. Nevim proc ty botky delaj na takovy drobatka a ne na naas na normalni lidi
pavel dolínek (Člen) 18.06.2007 19:39:34 Offline |
59 lejtko,48 noha,49 sidi mi padnou
"una storia italiana"
pavel dolínek (Člen) 18.06.2007 22:10:56 Offline |
vorel psal:vogo, já chtěl vyhrát
vyhral jsi,sem blafoval
"una storia italiana"
kuci, nevite nahodou vo nejakym obchodu, kde by prodavali ty Formy Arrow dry?
Zatim jsem je nasel jenom na netovejch obchodech. Mozna bych do nich sel, ale potrebuju to prvne vyzkouset, pac mam nejakou anomalni nohu a kazdej par botu mam v jine velikosti
diky vogove
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:kuci, nevite nahodou vo nejakym obchodu, kde by prodavali ty Formy Arrow dry?
Zatim jsem je nasel jenom na netovejch obchodech. Mozna bych do nich sel, ale potrebuju to prvne vyzkouset, pac mam nejakou anomalni nohu a kazdej par botu mam v jine velikosti
diky vogove
Nemaji je u Hubíku si tam cinkni...
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Stránky: 1