Nejsi přihlášen
pavel dolínek (Člen) 18.06.2007 22:15:40 Offline |
vyjizdka,praha a okoli
kdo by jel v sobotu,tak kolem poledne
"una storia italiana"
Re: vyjizdka,praha a okoli
Aha - no právě sem chtěl dát návrh, že bysme mohli jet na Kokořín, pak Mácháč a když by vyšel čas, tak do Pekelskejch dolů, ale když ne na sever, tak navrhněte něco jinýho.
Pokud nebude chc*át, tak bych jel taky (asi taky s batůžkem)
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:Aha - no právě sem chtěl dát návrh, že bysme mohli jet na Kokořín, pak Mácháč a když by vyšel čas, tak do Pekelskejch dolů, ale když ne na sever, tak navrhněte něco jinýho.
Pokud nebude chc*át, tak bych jel taky (asi taky s batůžkem)
Jó kokořínsko! krásná silnice až na mácháč. jsem pro! můžem tam vyrazit i jindy. proste ted jdu na jih...... a ted zas na sever
Helis psal:Jasnacka....uz se mooooc tesim....teda...snad to dopadne lip nez minule.A to jsem jela jako batoh,mohl ses mi posmivat,ale nechal sis to ujit...
Ale slo ti sqvele, ani si nevyvazovala nebo snad joooo???
... ::: FULL THROTTLE A NEBUĎ TROTL!!! ::: ...
prave jsem se vratil z hradce, kde jsem si koupil nove motobotky. Je to tak trochu nezvyk voproti tem teniskam, v kterejch sem jezdil do ted.
Tak jede se teda dneska nekam nebo jo?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
tak co? jede zitra nekdo?
pokud na jih, co treba zacit obedem u Tronicka v moto hospode www.hoteltronicek.cz a pak Slapy atd?
luboss 724913792
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Dneska sme byli s JRK B6S na Slapech (Nová Živohošť)
Sice sme museli dělat každou chvíli zastávky někde u pump apod. abysme přečkali ty slejváky, ale jinak to byl pohodovej vejlet.
Pokud bude zejtra hezky (což asi nebude při pohledu na předpověď počasí) nebo aspoň nebude pršet, určitě bych vyrazil, ale na Slapy už by se mi nechtělo.
Navrhoval bych ten sever - třeba Mácháč
Jestli chce někdo na vyjížďku směr Mácháč příp. Pekelný doly, tak je sraz na Benzince Avanti u Brandýsa nad Labem okolo 14:30.
Potvrďte mi to pls ale SMS na mobil, neb odjíždím, tak abysme věděli, že tam máme na někoho ještě čekat.
Návrat do Prahy nejpozději v 19h
Zdar zdar zdar!
Hlásíme příjezd do Prahy v plánovaný čas 19h přesně!
Sice si motocykl spápnul celou nádrž (bral sem v Brandýse plnou, takže cesta z Brandýsa do Dolů a z dolů do Prahy = skoro celá nádrž - před Prahou sem přepínal na rezervu) a oleje asi taky trochu zmizlo...
No musel sem za Doksama nasadit tempo 190km/h, který s malejma výchylkama vydrželo až před Prahu.
Ale dojeli sme ve zdraví a včas - doufám, že ostatní "účastníci zájezdu" taktéž
No my se divili kam jste zmizeli.....a pak jsme si řekli,že jste to asi vzali rovnou na dálnici a ne přes Bolku...No já přepínala na rezervu ve Staré Boleslavi a brala jsem v Brandýse....a to jsem před cestou měla taky téměř plnou....
Plánoval sem jet taky přes Bolku, ale nějak sem se objevil v Kosmonosech - ono to vedlo přímo skoro rovně až tam - ještě že tam byl nájezd na dálnici...
Jak sme řikali - zabloudim všude a vždycky...
I když na Losera asi nemám
tak ja uz jsem se taky konecne dostal domu. Si budu muset koupit mapu nebo GPS
Ja jsem jel asi takto: Praha - Brandys Stara Boleslav (na prvni odbocce z dalnice jsem to nestihl, tak jsem to strhnul az na dalsi a objevil jsem se Ve stare bolce. Benzinu jsem samozrejme nenasel. Tak jsem jel buhvi kam a najednou ejhle - Melnik. Po kratke konzultaci se Spidisem jsem to vzal na C. Lipu dojel jsem az do Dube a tam jsem to vzal nejak na Kokorin. Ten jsem ale nenasel. Misto toho jsem dojel nekam do Msena (nebo kam) a uz jsem nejak nemel naladu litat jen tak bez cile sem a tam, tak jsem jel zpatky do Melniku a vod tam po normalni silnici na Prahu, kde jsem taky tak nejak zabloudil a hodinu jsem jen tak jezdil po praze a hledal nejakej zachytnej bod, vodkud uz bych trefil do garaze. Behem tohoto hledani jsem projel dvakrat na cervenou, pze mi svitilo do oci a u sem videl na semafor
snad si toho nikdo nevsimnul
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:tak ja uz jsem se taky konecne dostal domu. Si budu muset koupit mapu nebo GPS
Ja jsem jel asi takto: Praha - Brandys Stara Boleslav (na prvni odbocce z dalnice jsem to nestihl, tak jsem to strhnul az na dalsi a objevil jsem se Ve stare bolce. Benzinu jsem samozrejme nenasel. Tak jsem jel buhvi kam a najednou ejhle - Melnik. Po kratke konzultaci se Spidisem jsem to vzal na C. Lipu dojel jsem az do Dube a tam jsem to vzal nejak na Kokorin. Ten jsem ale nenasel. Misto toho jsem dojel nekam do Msena (nebo kam) a uz jsem nejak nemel naladu litat jen tak bez cile sem a tam, tak jsem jel zpatky do Melniku a vod tam po normalni silnici na Prahu, kde jsem taky tak nejak zabloudil a hodinu jsem jen tak jezdil po praze a hledal nejakej zachytnej bod, vodkud uz bych trefil do garaze. Behem tohoto hledani jsem projel dvakrat na cervenou, pze mi svitilo do oci a u sem videl na semafor
snad si toho nikdo nevsimnul
...slušný, dismapismus jag vyšitej
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Petr J. psal:včera na Dubé zase pěkné policejní manévry, zas to honili u Tupadel přes parkoviště.....
a po sobotních deštích na Semilsku a v Českým ráji naplaven písek na silnice......
...f sobotu tam nebyla ani noha...i na Adžipu sme byli 2 (slovy dva) ...ale je pravda, že třikrát zmoknout za jednu vyjíšťku se mi uš dlouho nepovedlo ...nebyl von Jarken něgde ve středních a severních Čechách???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1