Nejsi přihlášen
smůly pytel :(
Tak tenhle víkend jsem si vypil pohár hořkosti až do dna
V patek v 1h jsme vyrazili s Japou,Myšákem,HonzouXJR směr Ebeka .Asi 170 km od Prahy mi přestala jet motorka , hadalo se to ,začali mi nesmyslně lítat budíky-nešlo jet.Tak jsme zastavili u pumpy a hledali závadu
asi po hodce a půl jsme se přesunuli do místního motoservisu, tam to začlo na novo.Nejdříve rozdělal lev.kryt řet. kolečka kde je snímač tachometru,vyčistil to a budíky fachali normálně,vyčistil benz.filtr,zkontroloval podtlaky,vyměnil svíce a nic při jízdě cukala,tak z jinýho bandita vzal jakusi řid.jednotku a taky nic no prostě laborovali s tím asi 5 hodin a bylo to znatelně lepší.tak jsme ve 22h vyrazili,asi po 20km ůplně to samý.Stavíme na benzině a nasraně konstatuju že jedu dom kluci zklamaný bo jsme se těšili, no nic vyrážíme smer Praha cukavě jsem ujel asi 20 km a ze zoufalství jsem zahejbal budíkama,najednou motorka vyrazila a jela normálně.Tak jsem zastavil u benziny a v 1 RANO jsme tam rozebrali komplet budíky a zaizolovali 2 dráty který šlusovali o držák
závada odstraněna jedem do Ebeky
dorazili jsme asi ve 4 ráno-tím končí ta leší čast
Ráno razíme na Harmanec,za čárou nas čeká Jura, a v klidku jedem až tam,u bistra si kluci jdou dát kafe a my že jedem jezdit. No vyjel jsem asi polovinu,v jedný zatáčce Honzu předjíždím a do druhý jsem dlouhej naklaním co to de, brousím stojan a blížím se krajnici,kde je štěrk z toho parkoviště Najednou mi ulítlo př.kolo a už se válím Naštěstí mě i motorce hovno je. Normalně jsme dojel na tom domů
zkrátka měl jsem štěstí v něštěstí
K.a.s.y.m. (Člen) 19.06.2007 11:51:57 Offline |
Re: smůly pytel :(
No kuva to jsi měl ale kliku.K tomu cukáni.Mě tohle dělalo taky.Závada byla nakonec na levý straně v tom konektoru k budíkum.Byl tam jeden vypálený konektor.Stačilo někde drcnout na hrbu a mašina nejela pak to drclo znova,rána, z výfuku plameny a zase to chvili jelo.Taky půl dne bádání a na cestě docela blbý
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
No potěš hlavně že jsi celej
jo jinak k tej závadě. Sem měl něco podobnýho na moji MZ kdy mi kostřila objímka žárvky z podsvícení a šlusovala pojistky. Těch bylo než jsem na to kápnul
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
martysku, tos to vyved ...
esteze si na tie kabliky prisiel
skoda toho padu, ale ved si si tam len trosiiicku ustlal, tak pohoda ;)
stastia mas jak maverick v kartach
s tou sadou sa coskoro ozvem, teraz som mimo, chlastam pivo v bonne, tak buduci tyzden dame naku vyjizdku a rovno to zoberem ;)
do neba nevyletim, na zemi ma najdu ...
Stránky: 1