Nejsi přihlášen
Re: Prodej
koroze psal:Zdarec, chtěl bych prodat Bandita 650, je to funglovka v březnu koupená, loňskej model(vzduchem chlazená) má najeto asi 1500 km kopil jsem ji za 150 000kč, poradí mi někdo za kolik bych ji mohl prodat?? Díky
za pade ji vemu
nákupní cenu sis měl nechat pro sebe, po tom každýmu prd je. a estli novej stojí něco kolem 165, tag nevidím důvod proč by měla cena klesnůt o 60 tis. Pokud je netklej a nejni tam nějakej záhadnej důvod prodeje, klíďo píďo bych to zkusil za 140 a myslím,že by neměl být problém
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
ty za 140 jsi spadl z višně ja jsem měl 650 bandita a prodal jsem ji nakonec za 88000kč. to ma cena takovych 110000 vic ty bandity cenu nemaji a lidi si koupi radši novyho když je rozdil mezi cenou jen o 20-30tisic prodejni cena asi 110000-115000kč. už byla i krasny bandit 650 za 105000 jsem viděl aby se toho chlap zbavil
jakub psal:ty za 140 jsi spadl z višně ja jsem měl 650 bandita a prodal jsem ji nakonec za 88000kč. to ma cena takovych 110000 vic ty bandity cenu nemaji a lidi si koupi radši novyho když je rozdil mezi cenou jen o 20-30tisic prodejni cena asi 110000-115000kč. už byla i krasny bandit 650 za 105000 jsem viděl aby se toho chlap zbavil
estlis prodal B650 za 88 tis, prodals špatně (pokud teda byl stav O.K.)
Jináč, 06 B650 se dle inzerátů prodávaj za nějakých 115-125 táců, pokud je tato mašina tři měsíce stará,vůbec nic jí není a stav odpovídá najetým kilometrům, tzn. fungl nová, tak si myslím,že by neměl být problém to prodat za slušnů cenu,nové jsou za nějakých 165,takže bych věřil,že se najde někdo koho sleva 20-30 tisíc zamotivuje,obzvláště pokud má mašina servisku a dvouletou záruku.Nemluvě vo trhu.Co jsem se díval,tak nejvíc se prodávaj esvéčka,těch je všade habakůk,B650 sem moc neviděl a je to uprostřed sezóny,kdy je sháňka po motocyklech a moc se neprodává,páč každej jezdí
řeknu to takle, Bandit má najeto 1500 a né 500, to je jedno, chtěl bych to oprodat jen kvůli tomu, že s přítelkyní chceme kupovat barák a bude se hodit každá kačka na opravu, jinak s Banditem nic není, je to mazlik, ale raději budu bydlet než jezdit
pavel dolínek (Člen) 21.06.2007 18:03:16 Offline |
Kelly01 psal:Si blbý..
Stejně se rozejdete
vem si to k srdci
"una storia italiana"
koroze psal:řeknu to takle, Bandit má najeto 1500 a né 500, to je jedno, chtěl bych to oprodat jen kvůli tomu, že s přítelkyní chceme kupovat barák a bude se hodit každá kačka na opravu, jinak s Banditem nic není, je to mazlik, ale raději budu bydlet než jezdit
Ty woe, tos to nevěděl před rokem Tratíš třetinu ceny motorky a těch 100 litrů se na baráku ztratí, ani nepoznáš kde. Věř mi, su z oboru. Tak nedělej unáhlený závěry. Řešit tak vážná rozhodnutí jako je stavba baráku s přítelkyní v jednadvaceti už není v módě
Je to vina..
Tohle udělá pouze labilní jedinec s neujasněnými fin. poměry
Opravdu v tomhle "vyzrálém" věku už si odkládejte na právníky
Pravděpodobnost že je budete potřebovat je 90%
A jeden co vyletí a ten druhý mu to "nebude" mít z čeho splácet(tak po pětikile ať je právu vyhověno) bude hodně plakat
God Save The Queen!
No můj mladej je z holkou vod 14ti a když sem se ho nedávno v jeho skoro 23 zeptal doufám že ze mě ty zmetku neuděláš dědka páč by se všichni pochcalytak mě řek jestli sem normální že dříf jak ve 30 ti nic řešit nebudemam ho rád pacholka
Jebat motorky :-)
...asi sem vyjímka a zatim to po 16ti letech furt funguje, ale že se vrátíš do jedný stopy za dva roky je nejspíš utopije...sem si to taky řikal, dyš sem prodával mašinu, abych měl na kočárek a výbavu pro prcka...a trvalo mi to deset let...to máš první byt, první dítě, druhej byt, druhý dítě, první dovolená v Jugosláviji, barevná televize, nový postele, novej koberec, prostě pokaždý je něco důležitějšího...ale jednou si řekneš a dost, deš a koupíš...podruhý uš bych neprodal...ty roky trápení, dyš ti pod voknem projede mašina byli k nepřežití...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Kvůli hukotu v kládě prodávat motku? Neboj, přejde tě to, ale pak už nebude ani babáč ani motka, jen holá prdel a dluhy za byt.
Taky jsem si v 28 chtěl jednu vzít. Pořídil byt... . Pak najednou princezna začala víc poslouchat kamarádky, tak jsem se poslali do prdele, byt nakonec zaplatil kamoš pro kterého 3+1 bylö vysvobozením z 3+kk se 2 dětma.
A já si za "ušetřený" prachy koupil svůj první BANDIT.
Autobus je taky Suzuki... .
Filous psal:...asi sem vyjímka a zatim to po 16ti letech furt funguje, ale že se vrátíš do jedný stopy za dva roky je nejspíš utopije...sem si to taky řikal, dyš sem prodával mašinu, abych měl na kočárek a výbavu pro prcka...a trvalo mi to deset let...to máš první byt, první dítě, druhej byt, druhý dítě, první dovolená v Jugosláviji, barevná televize, nový postele, novej koberec, prostě pokaždý je něco důležitějšího...ale jednou si řekneš a dost, deš a koupíš...podruhý uš bych neprodal...ty roky trápení, dyš ti pod voknem projede mašina byli k nepřežití...
jako bys mi mluvil z duše
momentalně zavostalej
no ne tak prave sem tu nekde zaslech(precet) neco ze 2001 brali vic voleje bo tak tak se tazi.na tom neni snad nic spatnyho.ptam se lidi co o tom neco vy pac kdyz se zeptam maminy tak tak mi k tomu asi nic nerekne
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
sonyk psal:no ne tak prave sem tu nekde zaslech(precet) neco ze 2001 brali vic voleje bo tak tak se tazi.na tom neni snad nic spatnyho.ptam se lidi co o tom neco vy pac kdyz se zeptam maminy tak tak mi k tomu asi nic nerekne
...to se týkalo části B12 vyrobenejch f tom roce...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:sonyk psal:no ne tak prave sem tu nekde zaslech(precet) neco ze 2001 brali vic voleje bo tak tak se tazi.na tom neni snad nic spatnyho.ptam se lidi co o tom neco vy pac kdyz se zeptam maminy tak tak mi k tomu asi nic nerekne
...to se týkalo části B12 vyrobenejch f tom roce...
Diky Filous
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
pavel dolínek (Člen) 22.06.2007 19:45:07 Offline |
huskyb12 psal:dneska mi jedno ÚKáčko sdělilo starou slovenskou pravdu : " ženský nikdy nesmí voschnout krev z nosu" - pak prej to funguje suprově :)))
na slovensku zas,,zenu ked zbijes,ako kdyz zem pohnojis"
"una storia italiana"
Ste blazni vsichni.....muj osobni rekord se zenou...asi 9 mesicu z toho 3 mesice sem ji nemohl slyset....behem 3 mesicu nasel dalsi a zas to same jen v trochu kratsi dobe rozchod ....sem proste svobodny jedinec od prirody.........NEPRODAM..teda zatim
XXX
Já myslím, že ten, kdo zde odůvodnil prodej již stejně tohle téma nesleduje a má jiné starosti. Je to dospělý člověk, tak že si určuje pořadí priorit a to je normální...z chyb se člověk obyčejně učí a to já vím nejlíp. On to jako chybu nevidí..
bla...blabla...!
fido psal:Je to dospělý člověk, tak že si určuje pořadí priorit a to je normální...z chyb se člověk obyčejně učí a to já vím nejlíp.
To je jasný, stejně si to udělá po svým. Když se vůbec nebudu zabývat jeho babou a vezmu to čistě ekonomicky, tak mám pocit, že se žene do další chyby. Jestli věděl před třemi měsíci, že chce stavět, tak neměl kupovat motorku. Teď vyhodí bez mrknutí oka 50 tisíc, aby měl 100 tisíc na barák. Jenomže sto tisíc je na stavbě nic. Jestli ho to má vytrhnout, tak ať se radši do té stavby nepouští. Vždycky bude dražší, než si na začátku myslí.
Koroze čoveče, když už jsi ji koupil, tak ji neprodávej. Ty peníze tě na stavbě nevytrhnou a dlouho si nezajezdíš. Jestli jsi říkal, že za dva roky koupíš třeba novou, no tak neprodávej a ty prachy které bys našetřil, dej do toho baráku. Opačně jenom zjistíš, že nemáš motorku, nemáš prachy a barák je pořád nedostavěnej.
Prober to s rodiči obou.
Přeji Ti hodně štěstí.
vorel psal:plot jistě betonówy
no,záleží co na tý zahradě máš.pokud nic, tak betónový, s falešnýma kamerama z lídlu a vysoký tak, aby přes něj nebylo vidět,to pak pěkně zamotá susedům hlavu pokud šprušle,tak jedině v místech gde to stojí za to,třeba s výhledem na bazén,gril,pergolu,nový auto apod.
Motorky by sa prodávat neměly, já mám doma 6, nevím, kam s nima, ale nic z baráku nepůjde. To sůsedy sere víc, jak plot
Wencl psal:Motorky by sa prodávat neměly, já mám doma 6, nevím, kam s nima, ale nic z baráku nepůjde. To sůsedy sere víc, jak plot
hihi to znám s bráškou jich máme doma 5 a taky je nechci pustit
Kdekoli jseš, cokoli děláš, záleží na Tobě
Fakt nechápu, proč k vůli baráku chceš prodat Banďoura. Jsem v naprosto ve stejné situaci. Jsem s živým batohem přes 7 roků a byly jasně stanoveny pravidla. Opravujeme barák a bylo jasně řečeno - nejdřív Bandaska a pak nějaké větší akce! A je to. Těch 150 tis. tě moc nezachrání, pokud nejsi v dluzích.Mám Bandoura a přítelkyně je radostí skutečně bez sebe, že jsme mazla koupili!! (porád remcá, kdy se pojedeme projet.....!!!!).
A těch pár prachů, co ddostaneš za Bandasku rozprcáš velmi rychle... pak si budeš říkat, zkurvený cement, písek, apod.... a pak už si Bandasku nikdy nekoupíš... pak to budou malý caparti a seš úplně v prdeli
Pokud máš babu, která Ti mašinu neakceptuje, tak je nejlepší ji co nejrychleji vyměnit... Bab je na světě jako sraček!!!
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
Bandit-Kralik (Člen) 15.08.2007 22:03:09 Offline |
Taky jsem premyslel,jestli byt,nebo motku.....ale dopadlo to nastesti good....mam motku....pritulka,tedy byvala je fuc a ja si uzivam jak se da....sice jsem na Bandasku setril necely dva roky,k tomu jsem tedy dostal jeste vyplaceny pojistky za urazy,ale nikdy bych nemenil....na barak se vyprdni,masina je lepcejsi.
Asik si přečtu Freuda taky sem stavěl ale ve 20-ti se mi to zdá jak pěkná vina. Ve 30-ti mužeš překopávat barák znova.
A ve 20-ti prodávat motku, o který si snil, kvůli baráku no to je nadruhou.Teda jedině esli není na cestě někdo třetí.
Jináč , peníze se roztečou pěknym fofrem, pár voken,dveří a sou fuč. Radši pošukat a pojezdit
Filous psal:...asi sem vyjímka a zatim to po 16ti letech furt funguje, ale že se vrátíš do jedný stopy za dva roky je nejspíš utopije...sem si to taky řikal, dyš sem prodával mašinu, abych měl na kočárek a výbavu pro prcka...a trvalo mi to deset let...to máš první byt, první dítě, druhej byt, druhý dítě, první dovolená v Jugosláviji, barevná televize, nový postele, novej koberec, prostě pokaždý je něco důležitějšího...ale jednou si řekneš a dost, deš a koupíš...podruhý uš bych neprodal...ty roky trápení, dyš ti pod voknem projede mašina byli k nepřežití...
Mně to trvalo 9 let!!!
Ještě, že teď uš jsem šťastně rozvedenej
BMW Pičo! :-)
jakub psal:ty za 140 jsi spadl z višně ja jsem měl 650 bandita a prodal jsem ji nakonec za 88000kč. to ma cena takovych 110000 vic ty bandity cenu nemaji a lidi si koupi radši novyho když je rozdil mezi cenou jen o 20-30tisic prodejni cena asi 110000-115000kč. už byla i krasny bandit 650 za 105000 jsem viděl aby se toho chlap zbavil
Co to meleš? Soused toho vodníka prodal za 150.
marcoo psal:jakub psal:ty za 140 jsi spadl z višně ja jsem měl 650 bandita a prodal jsem ji nakonec za 88000kč. to ma cena takovych 110000 vic ty bandity cenu nemaji a lidi si koupi radši novyho když je rozdil mezi cenou jen o 20-30tisic prodejni cena asi 110000-115000kč. už byla i krasny bandit 650 za 105000 jsem viděl aby se toho chlap zbavil
Vodník je, pokud se nepletu letošní model... Loni byly ještě vducháče a olej... Možná proto ho prodal tak výhodně... :o)
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Ice psal:marcoo psal:jakub psal:ty za 140 jsi spadl z višně ja jsem měl 650 bandita a prodal jsem ji nakonec za 88000kč. to ma cena takovych 110000 vic ty bandity cenu nemaji a lidi si koupi radši novyho když je rozdil mezi cenou jen o 20-30tisic prodejni cena asi 110000-115000kč. už byla i krasny bandit 650 za 105000 jsem viděl aby se toho chlap zbavil
Vodník je, pokud se nepletu letošní model... Loni byly ještě vducháče a olej... Možná proto ho prodal tak výhodně... :o)
Za 88 to mu něco bylo žejo? Anebo to je jinak?
bla...blabla...!
Ice psal:marcoo psal:jakub psal:ty za 140 jsi spadl z višně ja jsem měl 650 bandita a prodal jsem ji nakonec za 88000kč. to ma cena takovych 110000 vic ty bandity cenu nemaji a lidi si koupi radši novyho když je rozdil mezi cenou jen o 20-30tisic prodejni cena asi 110000-115000kč. už byla i krasny bandit 650 za 105000 jsem viděl aby se toho chlap zbavil
No však já taky myslím letošní model.Nikdo nemluví o loňským.
2 koroze: A prodat motorku byl její nápad a nebo to byl její nápad, který vlastně napadlo tebe?
Je mi 22. Bydlet s rodičema je peklo, vím, ale stejně sám píšeš, že ty prachy budeš dávat do rekonstrukce, takže u nich ještě nějakou dobu vydržíš. A 140 tis...? Za 80 tis měla sestra plot a to má pozemek necelejch 10 arů.
Otec taky prodal motorku, když se oženil a koupil auto. Nebýt toho, že jsem ho k tomu dokopal, tak ji nemá dodnes. A jak rád si jde do garáže otočit s plynem když ji nastartuju.
Jsem ve stejném věku jako ty. Studuješ ještě (buď ty a nebo mladá)? Tak si dej pauzu, než budeš mít po. Už pracuješ? Tak si dej ještě pauzu. Když chceš barák, tak si na to vem hypotéku. Jestli na ní nemáš, tak počkej až na ní mít budeš...
Jen takový dotaz? Jak dlouho spolu sdilíte společnou domácnost? Jako s mladou... Až s polu budete bydlet 3-4 roky, tak bych o vlastním začal přemýšlet, ale ne o tom, že prodám motorku.
Neber to špatně. Jen jsem chtěl napsat pohled přibližně stejně starého vrstevníka.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
motorka rules a nic jiného
vono 140 litrů do stavby nejni zas až tak málo a pokud člověku chybí vopravdu každá koruna,aby to konečně moh dodělat,asi si ty priority rozmyslí obzvláště pokud tady asi nebude moc těch co jsou schopni ze své výplaty vyžít v pohodě a navíc ušetřit za rok 140 litrů.Nemluvě vo tom,že tady neustále probíráte jen cenu mašiny,ale ne spojených nákladů,keré rozhodně nejsou zanedbatelné (benál,gumy,řetaz,servis, atd).Je fajn,že člověk má mašinu,ale ještě víc fajn je pokud se jemu podaří se v 25 nastěhovat do vlastního a mašinu si pořídit dodatečně.To jestli to potom půjde je už druhá věc
On ho chce teprve kupovat ne dělat dokončovací práce. Vycucne se z posledních peněz. Bude sice mít barák v nějakém stavu, ale na opravu toho asi moc nezbude. A to nemluvím o vnitřním vybavení.
Pokud má slušnou práci a dají mu hypotéku, tak bych do toho šel. Když nedají, tak bych počkal. Píšu sem názor stejně starého (možná o pár měsíců staršího) člověka, který by taky rád bydlel ve svém, ale nechce to dělat za každou cenu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1