Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » pojistka na kombinézu

jennys (Člen)
20.06.2007 21:39:26

pojistka na kombinézu

Tak jsem si chtěl dnes připojistit oblečení k havarijnímu, jak jsem tu někde slyšel (myslím, že Kelly01 o tom něco říkal) a na pojišťovně mi řekli, že to nejde, víte někdo něco bližšího, jestli ano?

MartysN6 (Člen)
20.06.2007 21:41:59

Re: pojistka na kombinézu

kooperativa nejni problém -taky jsem neměl připojištěno aspon důvod si koupit novou smile1

Kelly01 (Člen)
20.06.2007 22:09:13

Kooperativa problém je..

Nejde to..

A pokud to někdo dokázal je to precedens a prosím o kopii smlouvy!!!!!

God Save The Queen!
jennys (Člen)
20.06.2007 22:16:03

Tak to jsi potom kecal, že máš vybavení pojištěné na pajdu z havarky nebo máš zvlášť pojistkusurprised

MartysN6 (Člen)
20.06.2007 22:24:51

no vydíš a mě se ptal pojištovák jestli mám k havarijku připojištěný i oblečení.

tak z toho jsem bral že to desurprised

jinak se omlouvám za mylnou info.smile1

Kelly01 (Člen)
20.06.2007 22:32:29

Nekecal..
Říkali že to nachystaj..
Na druhej den zjistili že to nejde..
Ale zas mi nechali původní pojistku bez navýšenígood

Ale jde to přes sněžnýho psa s ubroušenýma bradavkamagoodsmile1

God Save The Queen!
huskyb12 (Administrator)
21.06.2007 07:42:31

mam to pojištěný jako zavazadla ( hadry, hodinky, mobil ... ), přilba je u každý slušný pojišťovny pojištěná automaticky - ale samotná pojistka bude proti Koo stát  mnohonásobně víc ...

ale di, Ty brepto ...
jennys (Člen)
21.06.2007 07:52:06

Je fakt, že mimo "zápis" mi pojišťovák řekl, že by to mohl zkusit přidat jako příslušenství motky, ale nevím, nevím. Jinak dík všem.

I tobě Kellybigsmile

Póla (Člen)
22.06.2007 08:12:17

To all: tak jsem si prověřovala přímo u metodika KOOP pojištění jak to je s pojištěním oblečení na motorku pokud máte uzavřeno havarijní pojištění.

Jak již řekl Kelly, NELZE.

NELZE ani připojistit jako zavazadla či mimořádnou výbavu.
Do pojistky Vám můžou napsat cokoli. Ovšem při plnění Vám oznámí že je to vyloučeno z plnění v pojistných podmínkách.

Jediné co máte pojištěno je přilba. Ta je povinnou výbavou motorky a proto ji máte pojištěnou v základním pojištění havárky.

Jinak pokud havárku nezaviníte, tak se zahojíte z povinného ručení viníka nehody. To potom dostanete zaplacenu škodu jak movitou (např. motorka, oblečení, telefon, cesta k lékaři, léky...,)tak ušlý zisk, tak bolestné....

jennys (Člen)
23.06.2007 08:54:51

No jo, jenže benga ti většinou dají nějakou spoluvinu (viz Pšán, já a další), protože na motce jsi hned podezřelej min. z vraždy.bad

Póla (Člen)
23.06.2007 10:19:59

2Jenny: pokud není vinna jednoznačná ( jak o např. alkohol v krvi) tak je to vždy o tom na koho narazíž a na tom jakého má kdo právníka. Opravdu se vyplatí investovat do právního zastoupení. Vřele doporučuji pojištění právní ochrany. Hodí se i do běžného života a nejen  na cesty.

Kolikrát jsi už měl problémy s reklamací koupeného zboží či zaměstnavatelem ?

Jináč zapírat, zapírat a zapírat.....good

jennys (Člen)
23.06.2007 10:51:33

Já Das-ku mám, proto taky asi dostanu jen malou pokutu, jinak by mi prý hrozila i čistírna, přitom to bylo jen proto, že nebyli svědci v můj prospěch, všichni jen viděli, že jsem kolem nich projel a "URČITĚ" jsem musel jet strašně rychle, ale ženskou, co mi nedala přednost, tu neviděl nikdo. A já, protože jsem byl po přistání mimo, jen jsem prý něco mumlal o té babě (která samozřejmě vzala kramle), jsem tak dostal spoluvinu za nepřizpůsobení atd...bad

Póla (Člen)
23.06.2007 12:12:49

Tož to ja. Měl jsi smůlu. To je pech.

Náš děkula to měl nepojízdný.
A slušný taxikář nám svědčil v náš prospěch, policajti v náš prospsěch, znalecký posudek v náš prospěch a soud nakonec taky- je o jednoho dědu na cestách míň.

Takže příště jedině s DASkou a musíš bourat porádně, aby ten druhej nemohl ujetgood

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS