Nejsi přihlášen
Tak to si ze mě dělaj prdel!!!
Vám do toho nic neni, ale my jdeme s našim florbalovym klubem 1.ledna 2007 ve 14:00 SEČ běhat 5,7 km Výmluvy, že jakožto brankář běhat nepotřebuju nepomohli Asi se hodim marod Nebo se vymluvim na hroznou vopici z předešlého večera To sou teda nápady, nechcete běžet někdo z okolí Benešova s náma?
ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
Re: Tak to si ze mě dělaj prdel!!!
Pšán psal:Filous psal:...prvního ledence??? ...bjehat??? ...a s kerý planety ste, woe???
Filo..myslím si,že to samé bys napsal.pokud by tady padlo jakékoliv datum v roce..
...s mě prokouk kámo
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
STE FAJNOVÝ VOBA ........ ALE KOUKAM TADY FILOUS JE NEJAKEJ ANOREKTICKEJ ........ SEM MYSLEL ŽE JE MALINKO VĚTŠÍ ... MYSLIM JAKO NA KILA ... ALE TADY VYPADÁ JAK LIHYHO BRÁCHA.....
B6 , GSX 1400 , Grizzly 700 :-)
MAZI psal:STE FAJNOVÝ VOBA ........ ALE KOUKAM TADY FILOUS JE NEJAKEJ ANOREKTICKEJ ........ SEM MYSLEL ŽE JE MALINKO VĚTŠÍ ... MYSLIM JAKO NA KILA ... ALE TADY VYPADÁ JAK LIHYHO BRÁCHA.....
no víš jak....vono vedle Housky vypadá anorekticky kde kdo
Ale aby si nemyslel že je Houska tlustej....to zas né....vonje takovej pjekňoučkej, jak řiká Prasetova babička
Pšán psal:huskyb12 psal:Lihy: to nic neni - co teprv nasliněnej kapesník pičo :)))
..jsme si na to vzpomněl...no brrrrrrr..
...vaše matky taky???? ...ta moje taky....tfuuuujtajksl
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Pšán psal:huskyb12 psal:Lihy: to nic neni - co teprv nasliněnej kapesník pičo :)))
..jsme si na to vzpomněl...no brrrrrrr..
...vaše matky taky???? ...ta moje taky....tfuuuujtajksl
Pánové a nejni na čase jim vysvetlit že už ste na to veliký ?
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
huskyb12 psal:hele Myšáku - todles slyšels ? " dokuď máma funí, zůstanu u ní" :)))
Na tom neco je, ale chce to stanovit nejaky pravidla... jako treba: Uz zádnej naslinenej kapesnik mami! Aspon ne pred klukama z prace!
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Stránky: 1