Nejsi přihlášen
jak si Loser sve loserovstvi potvrdil
tak ted vam povim pohadku o tom, jak jsem si potvrdil, ze jsem totalni loser a jednou se sam ze sebe vobesim.
Dneska jsem mel obrovskou chut se projet. Z prace jsem prisel sice celkem pozde (v 8 vecer) a za Prahou byla videt blizici se boure, ale ta chut byla silnejsi. Pobral jsem doma veci a zajel jsem pres pul prahy pro moto. Ted byla jen otazka, kam to bude? Rozhodl jsem se, ze prozkoumam mne doposud nezname konciny za prahou smerem na jih. Objevil jsem celkem fajn tocky lesem smerem na Dolni Brezany. Kdyz jsem to projel a dojel az na nejaky kruhac, tak jsem to na nem hned otocil a sjel si to jeste jednou z kopce dolu. No a pak jeste jednou zpatky.
Kdyz uz jsem byl opet na kruhaci, tak jsem si rekl, ze se pojedu mrknout dal, jak to tam vypada. Kousek za brezanama mi zacal v kapse vybrovat mobil. Tusil jsem nejakou chlastacku, tak jsem to otocil zpet do brezan s tim, ze si tam dam nekde cigo a zjistim vo co jako slo. K me radosti jsem zjistil, ze se asi opravdu bude pit. Tak jsem si sundal ze zad batoh, vytahl cigara, jedno si zapalil, batoh polozil na plotnu od boxu a jal jsem se telefonovani, kde ze se to dneska bude odehravat. Jen co jsem zjistil misto pijetni akce, vodhodil jsem vajgl, nasadil helmici a rukavky, usedl na smoulinku a cely natesen jsem vyrazil zpet ku praze. Kdyz jsem si projel opet zname tocky a prijel do prahy, rikam si: "kua, jsem nejakej lehkej", saham si na rameno a ejhle, kde mam batoh??!!!!! No jasne-nechal jsem ho na plotne a po ceste z ni vodpad. Zanadaval jsem si do k.rev a do , rychle votocil motyku a padil jsem zpet. Batoh jiz bohuzel nikde. Takze rychly telefonat kamosum do hospy, ze na ne jebu a vse vysvetlim zitra a horem padem domu k netu zjistit cislo do sporky na zablokovani karet. Celou cestu litaly vzduchem jen same a jejich protejsek.
Kdyz jsem ted scital ztraty, tak jsem si musel rychle nalit panaka (decovyho) a v zapeti vam sdelit, jakyho mate loserovskyho kamarada.
vycet skod:
batoh: par kacek (neresim)
mp3 prehravac: 1300 kc
oblibeny krizovy sroubovak: 40 kc (mam k nemu hluboky citovy vztah)
jeden par cistych ponozek: 20 kc
stravenky: asi 3000 kc
doklady (obcanka, ridicak, technicak od bandasky, salinkarta, Z-karta): to jsem zvedav, kolik me to bude stat
Zablokovani kreditky: 500 kc
zablokovani obyc. karty: 200 kc
Klice od bytu + cip k venkovnim dverim: 600 kc
neotevreny cigara: 70 kc
....
bude toho jeste asi vic, ale ted nedokazu premejslet, co vsechno jsem tam mel, takze to zjistim az casem az mi bude neco chybet
Ze sem se na to jezdeni kua nevysral a nedrzel se radsi svyho chlastani
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Re: jak si Loser sve loserovstvi potvrdil
nejhorsi je, ze za 14 dni vyrazime do te Francie. Tak jsem zvedavej, jestli se mi do te doby podari vyridit ridicak a technicak a dostat novy karty, abych mel na tu cestu prachy
Loser psal:nejhorsi je, ze za 14 dni vyrazime do te Francie. Tak jsem zvedavej, jestli se mi do te doby podari vyridit ridicak a technicak a dostat novy karty, abych mel na tu cestu prachy
Ty wogo moc tomu nevěřim. Já jel do itálie po podobným extenpore jen s pasem a velkym techničákem..
viz avatar:)
škardík psal:Loser psal:nejhorsi je, ze za 14 dni vyrazime do te Francie. Tak jsem zvedavej, jestli se mi do te doby podari vyridit ridicak a technicak a dostat novy karty, abych mel na tu cestu prachy
Ty wogo moc tomu nevěřim. Já jel do itálie po podobným extenpore jen s pasem a velkym techničákem..
a ridicak jsi mel? Ja myslel, ze s velkym technicakem te stejne fizlaci poslou do haje
Mno, nejvíc by mě s*al ten křížák, ostatní věci ztrácí kdekdo
Ale nepodlíhej panice, možná se ti doklady vrátí, on se občas nějaký dobrák najde, co je pošle majiteli, věci, co jdou prodat už nenajdeš, ale doklady snad jo.
Pavel_B12 psal:MartysN6 psal:nooo coooment
třeba budě mít štěstí jako nedávno Luboss s tím kufremOn mu ho někdo vrátil?
cau, ano, ozval se mi clovek, ze ma muj kufr. Opravdu jej velmi setrne otevrel a vratil mi naprosto vsecno vcetne temer 4tis v penezence... chtel jsem mu je dat a rekl, ze mi radsi da tecku, protoze kdyby si to nechal, poslal by mi doklady postou a nevyplacene
dobri lide jeste ziji... jen mi trochu zavaril, protoze to nasel jeho otec, privezl to k nemu na chalupu, vyndal z auta a on si na to vzpomnel za tri dny, kdy ja mel vsechno zarizeny
ale zase ten klid, ze to vsechno mam ...
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Čeče to je mi líto, snad ti ty doklady někdo pošle poštou, známemu takhle hodil doklady někdo přímo do schránky. Já jednou nechal peněženku v jedné pizzerii a když sem se tam pro ní vracel, tak mi ji samozřejmě někdo vybral, ale papíry tam nechal a odevzdal ji na bar.
škardík psal:Loser psal:nejhorsi je, ze za 14 dni vyrazime do te Francie. Tak jsem zvedavej, jestli se mi do te doby podari vyridit ridicak a technicak a dostat novy karty, abych mel na tu cestu prachy
Hele u nás se dá ukecat kde co a tam mě naštěstí nestavěli. Neměl jsem nic než pas a ten TP. A to mi eště cestou dom v rakousku ten pas vylít z tankbáglu, ale naštěstí dolít jen mě na ruku. Jinak nevim co bych na tej dálnici dělal..
viz avatar:)
Jak psal Luboss - dobri lide jeste existuji (ale taky existuji polovicni k.rvy). Prave mi volal kamos, ze mu nekdo volal, ze ma moje veci (kde na toho kamose vzal kontakt, opravdu netusim). Tak jsem hned volal typkovi a domluvil se s nim na predani.
Batoh pry nasel vcera vecer v Brezanech u benzinky (kde jsem vubec nestavel) a v batohu byla pak uctenka z te benzinky (bohuzel jeste nevim za kolik). Takze si nekdo natankoval plnou nadrz nez jsem stihl zablokovat karty a pak batoh zahodil. Dokonce tam pry nechal i vsechny stravenky a doklady. Ztraty budu zjistovat az si to vyzvednu.
Timto chci podekovat hodnemu a poctivemu nalezci
Jen nevim, co bych mu mel dat jako odmenu Myslite, ze flaska Jamesona a petikilo by mohlo stacit?
ja vas kluci nechapu proc doklady a td vozite v zavazadlech.kurna dit ty kalhoty a bundy maj kapsy.ja v batohu vozim akorat piti,mikinu, nejaky to papani a citovej sroubovak .
btw tak to cumim ze ten clovek vodevzdal kufr bych ho za to vozral jak mrte kdyz nechtel love.
a ten batoh no aspon to mas holt si si natankoval na mesic dopredu no
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Woe Sonyk. ztratit batoh s pár věcma neni žádnej adrenalin. Nejlepší je sebou vozit co nejvíc dokladů a důležitejch dokumentů, který ani v tu chvíly nepotřebuješ, aby si pak měl celej tejden co dělat s vobíháním ouřadů.
jak dlouho ještě?
Newada psal:Woe Sonyk. ztratit batoh s pár věcma neni žádnej adrenalin. Nejlepší je sebou vozit co nejvíc dokladů a důležitejch dokumentů, který ani v tu chvíly nepotřebuješ, aby si pak měl celej tejden co dělat s vobíháním ouřadů.
na tom neco bude
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
No, já bych určitě na Policii nahlásil ztrátu dokladů s následným najitím někde na druhý den. Pokud neučiníš, může se stát, že Ti přijde třeba upomínka na platbu splátky za televizi, kterou si někdo koupil na Tvoje doklady, nebo něco tak. A pokud budeš mít od poldů zápis, tak Ti můžou skočit na hrb.
Nevýhoda je, pokud tu ztrátu nahlásíš, pravděpodobně Tě nemine vyřízení nových
No já v sobotu ztratil kousek výfuku. Prostě ve Stochově tam byl a v Broumech už ne... Nepředpokládám, že by to někdo našel a už tím spíš že by mi to chtěl vrátit
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Mour psal:No, já bych určitě na Policii nahlásil ztrátu dokladů s následným najitím někde na druhý den. Pokud neučiníš, může se stát, že Ti přijde třeba upomínka na platbu splátky za televizi, kterou si někdo koupil na Tvoje doklady, nebo něco tak. A pokud budeš mít od poldů zápis, tak Ti můžou skočit na hrb.
Nevýhoda je, pokud tu ztrátu nahlásíš, pravděpodobně Tě nemine vyřízení nových
Moure, bohuzel, ale nezazil jsi ten voser presvedcovat policajta aby tu ztratu zapsal. Oni to totiz uz resi obecni urady a mesta... a ty pracuji jen v urednich hodinach, ze?
ja ztratil ten kufr v patek a pak bylo jeste v pondeli volno... musel jsem policajta vyprudit at to napise, ze jsem to nahlasil a tech kecu? nejhorsi je, ze oni to fakt udelat nemusi
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Tak uz mam veci kompletne zpatky. Doknce i sroubovak, s kterym jsem se hned musel pomazlit a omluvit se mu
Benzin nakonec nikdo netankoval - to byla moje uctenka z toho dne
Takze jeste jednou dekuji poctivym nalezcum pani a panu Zilerovym.
Kdybyste meli nekdo pres tyden cestu kolem Ohrobce, tak se zastavte za onou pani - je to fakt kost a celej den byva doma sama Bude jiste rada za kazdou navstevu
Loser psal:Tak uz mam veci kompletne zpatky. Doknce i sroubovak, s kterym jsem se hned musel pomazlit a omluvit se mu
Benzin nakonec nikdo netankoval - to byla moje uctenka z toho dne
Takze jeste jednou dekuji poctivym nalezcum pani a panu Zilerovym.
Kdybyste meli nekdo pres tyden cestu kolem Ohrobce, tak se zastavte za onou pani - je to fakt kost a celej den byva doma sama Bude jiste rada za kazdou navstevu
A že si jí hned nepozval na 2 rumy?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
sem vogo zrovna u sebe zadny nemel a hospoda taky v nedohlednu
Ale asi se tam jeste pojedu nekdy podivat ... dobre se s ni kecalo a tezce srala na to, ze ji doma breci dvouletej kluk - prej:"to je dobry, von k nemu prijde pes a zabavi ho"
Tomu rikam vychova
jennys psal:Ty woe, asi si dám kolečko kolem Břežan, byl jsem kousek od tamaď na vojně, Losere, ty jsi vlastně Winner
ze by? ja myslim, ze ani ne ... stalo me to 700 na blokaci karet a 500 jako nalezny .... kua to mohl bejt drak jak svin
Ondráš psal:Rendy psal:....kua Loser , ty boduješ
Bak se nám bude chlubit, že umí rozvracet manželství
Vogo, to nahodou skoro umim - uz kvuli me dostala jedna vod staryho pres drzku
hrdej na to nejsem, ale aspon se neco deje
Ondráš psal:Loser psal:Vogo, to nahodou skoro umim - uz kvuli me dostala jedna vod staryho pres drzku
A tys byl rád, že si to nebyl ty, co?
Radsi uz ani nebudu jezdit k nam dom ... von je to sice takovej vjechejtek hubenej, ale jak ho chytne rapl, tak by mu ani Koldan nezaplacal usiska
A to jsem s ni krome jedne pusy a par vasnivejsich SMS nic nemel
Rendy psal:...vše špatné je k něčemu dobré dneska jsi mě pobavil záletník jak cyp
woe, jak pobavil. To jsou vsechno vazne a smutne veci. To se v podstate smejes cizimu nestesti - memu a jedne nestastnice s monoklem pod levym vokem
Dej si bacha abych do tebe na srazu nenasoukal dva rumy a pak si te nevodtah na pokoj, kde bysme si te s defkou pekne podali
Rendy: toz rad bych jel, ale musim dat do cajku motyku, koupit poradny vobleceni a psychicky se pripravit na trip po Francii, kam vyrazim 5.7. (uz to teda tady skoro nemuselo dopadnout diky te vcerejsi ztrate). Mam toho ted vopravdu moc
Rendy: si vse dulezite privazu na toho svyho kolibrika - stejne ho vubec nepouzivam a navic se po me budou francouzky votacet
Ale neboj, srazu bude jeste spousta, tak se urcite nekde potkame. A kdyby ne, tak ja zas na podzim usporadam Hamrovskej verval a vyberu termin, kdy se ti to bude hodit
Rendy psal:oooo tak to jsem potěšen , Hamry se mi tůůůze líííbily
tak to jsem rad. Letos si schvalne vodpustim vzduch ze zadni pneu a vyhodim jednu svicku, abych vam udelal radost a mohli ste mi rict, ze mam mekej zadek a jede mi to jen na tri valy
A samozrejme nezapomenu vzit i tu svoji defku slovenskou
Stránky: 1