Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » seřízení

roman pilz (Nový člen)
21.06.2007 19:12:39

seřízení

Zdravim kolegáčkové.nevíte o někom na Liberecku kdo by mi dobře seřídil B12?Kromě Lindnera tam se mi to dávat nechce nejsem s ním moc za dobře.děkuji za tipy

osiris (Člen)
21.06.2007 19:29:58

Re: seřízení

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Mirass (Člen)
21.06.2007 19:45:53

Co takhle Mnichovo Hradiště? Už to moc liberecko nejní,ale žadná dálka taky ne. Jmenuje se Beran. Tu máš číslo 603483958.

Filous (Člen)
22.06.2007 09:30:36

...přijeť do USB, žádnej trabl...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Myšák (Člen)
23.06.2007 01:15:00

roman pilz psal:

Zdravim kolegáčkové.nevíte o někom na Liberecku kdo by mi dobře seřídil B12?Kromě Lindnera tam se mi to dávat nechce nejsem s ním moc za dobře.děkuji za tipy

Co je s tim Lindnerem? Uz sem slysel vic lidi na nej nadavat... ale nic konkretniho surprised Byl sem tam na prvni garancce a docela v pohode, tak nevim jesi sem mel jen stesti a nebo sem moc hloupej na to, abych to prokouk idontknow

"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
roman pilz (Nový člen)
23.06.2007 16:34:13

Děkuji všem za tipygood

Myšák (Člen)
23.06.2007 23:36:21

a zas vim ho**o surprised

"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
roman pilz (Nový člen)
24.06.2007 09:55:07

Měl jsem už před léty s tím arogantním pitomcem několik výstupů,ale to teprve začínal se svým fotříkem na Vrkoslavicích.Pak se od tatíka trhnul a udělal krám v Jablonci.My dva se prostě moc nemusíme.Snaží se každýmu narvat jen to nejdražší i když ví že by ůčel v pohodě splnila i střední třída.Pak jsem s ním měl konflikt kvůli dílům.Prodal mi jiný a když jsem mu je vracel tak mi řekl ať si je upravim a že tam půjdou,tak jsem to jak pitomec upravil a stejně to tam nepasovalo.vlastně pasovalo,ale nefungovalo.Tak jsem na něj vletěl a on mě skoro poslal někam.tak už jsme se skoro drželi pod krkem.Scéna jak prase,ale jeho ostuda.Každej s ním má svý skušenosti,ale je pravda že moc chváli na něj slyšet neni.Prostě přijít vědět přesně co chci koupit a rychle pryč.Má štěstí,že tady nemá v okolí konkurenci.bad

Filous (Člen)
25.06.2007 08:21:08

...nevim, neznám ho, ale vim, že spousta liberečáků je na to méno skoro alergická a jezdí nakupovat a servisovat k nám do USB k Dvořákum...naposlet Marauder 1800 a DL 650...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS