Nejsi přihlášen
Americké vemena :-)
..bych je chtěl vidět,jak na to udiveně čuměli..
http://www.novinky.cz/koktejl/zlodejum- … aakqe.html
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Re: Americké vemena :-)
Taky sem takhle blbe cumel kdyz sem poprve sed k automatu. A samozrejme sem se hned po zodjezdu brinknul hlavou vo volant dyz sem slap na brzdu misto spojky
Rekli dovez auto z bodu A do bodu B a nikdo neporadil
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Souhlasím s Myšákem. 90% našinců by v automatu neumělo zařadit pro jízdu v před, protože netuší, co ta písmena u té páky znamenají.
Jednou mně dali v Opelu náhrádní auto automata, protože jiné zrovna neměli. Říkal jsem si paráda, to jsem ještě neřídil. Než mně slečna stihla poradit, abych si dal levou nohu někam bokem od pedálů, poskákal jsem celé nádvoří.
Zvyk je prostě železná košile. Když šlapeš střídavě na plyn a brzdu, chová se auto tak nějak divně.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Georges psal:amíci = líný degenerovaný paka
jasně a proto jsou nejbohatší stát světa, samozřejmě chápu, že jim tam 90% hdp dělají latinos a poláci, takže máš samozřejmě pravdu. Bože tyhle kecy mě fakt dojímají!
S úsměvem jde všechno líp :o)
...tak keca kazdej,kdo jeste automat nezkusil.Pred mesicem jsem prodal ctvrte auto s automatem v mem zivote,a koupil bych si ho znova. Bohuzel Taliani jim zacinaj prichazet na chut az ted,takze jich tady moc neni.
Ale neni to v tvem pripade jen o automatech.Soudis narod,kerej znas akorat z filmu... ...a podle George...a ten pako je.
...che palle !!!
Jak dlouho jsi tam žil a co jsi tam dělal?
A nejsi ty náhodou jeden z těch, co protestují proti všemu a vadí jim vše americké, ale nedovedou ani říct proč?
Eremi psal:Georges psal:amíci = líný degenerovaný paka
jasně a proto jsou nejbohatší stát světa, samozřejmě chápu, že jim tam 90% hdp dělají latinos a poláci, takže máš samozřejmě pravdu. Bože tyhle kecy mě fakt dojímají!
S tím nejbohatším bych polemizoval... Nejmocnější určitě, ale to bohatství...
Chtěl bych žít v Bruneji.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Eremi psal:Georges psal:amíci = líný degenerovaný paka
S tím nejbohatším bych polemizoval... Nejmocnější určitě, ale to bohatství...
Chtěl bych žít v Bruneji.
samozřejmě jsou ministáty jako brunej, katar atd, který jsou co se týče hdp na hlavu bohatší, bavím se o větších státech, mimo to ministáty jsou prakticky ve všem závislé na importu.
S úsměvem jde všechno líp :o)
aje aje še nám to začalo hned čertit...
eremi: nevím co tě dojíma..., ale já se vyjádřil jen k tomu automatu a těm týpkům...
žlutej: ale zkusil.. ;) ,ale je to pro mě nuda, rád losuju kvalty... , na filmy nemám čas.. a buš je opravdu zbrklej lojzik..
Pavlik: uhodl jsi, nejsem... líbí se mě jejich auta, motorky, silnice, atd...
asi to nebylo pochopeno správně, takže: Amíci (američani) = líný (když se ti nechce nic dělat) degenerovaný (jako že už nevědí že něco takovího existuje) a uznávám že jsem zvolil opravdu "silné" slovo paka, mělo tam být truhlíci...
tímto se vám tedy omlouvám...
já jen z dovolením k původnímu tématu vono pokud už člověk alespoň vo automatu slyšel je to pohoda D - čko a odjezd,jinak maj pech to je asi jako učit se česky,když si cizinec,tak nějak jako manuál v autě
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
pitrman psal:ste trupky, vite vo Americe a amicich , nebo mozna tak ze serijalu Dallas a automat ma par vyhod navic od manualu, proto 80% aut v usa jezdi s automat. prevodofkou
Sere mě, když mi do řízení někdo kecá a tím spíš, když je to nějaká chytrá krabička typu detektor radaru, omezovač otáček nebo automatická převodovka...
Asi jsem divnej... Ale pokud si to tam chce dát, tak prosím.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
2Bery
O jejich nafoukanosti nepochybuji, ale nelze o všech napsat, že jsou paka.
Proti automatu nic nemám. Jen jsem chtěl říct, že jak je pro ně mimořádný manuál, tak pro nás je mimořádný automat. Nemá to nic společného s inteligencí.Prostě v každé zemi si zvykli na něco jiného.
Pavel_B12 psal:2Bery
O jejich nafoukanosti nepochybuji, ale nelze o všech napsat, že jsou paka.
Proti automatu nic nemám. Jen jsem chtěl říct, že jak je pro ně mimořádný manuál, tak pro nás je mimořádný automat. Nemá to nic společného s inteligencí.Prostě v každé zemi si zvykli na něco jiného.
pavle - záleží co si myslíš pod slovem pako. nemyslím to jako hanlivý výraz. neříkám že všichni. ale nemám je rád. mam nepříjemné zkušenosti. je to můj názor z mého pohledu. pitrmuž to má ze svého pohledu a já vám to neberu.
momentalně zavostalej
ak pouzivam auto na presun z bodu A do bodu B, fajn, kludne automat
ak sa clovek chce pri jazde aj trosku pobavit a jazda ho tesi, tak jednoznacne manual
tak nak to vidim
....to ze amici su stupidne gumy tu netreba rozoberat :D
do neba nevyletim, na zemi ma najdu ...
Stránky: 1