Nejsi přihlášen
3. MDŽ - Moto Den Žampach
Jedete někdo na tuhle akci?
http://sweb.cz/hdheritage/3.jpg
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Re: 3. MDŽ - Moto Den Žampach
koukám, že je to jen v pátek....to mi nevyjde....je tam něco k vidění i v sobotu???
K.a.s.y.m. (Člen) 27.06.2007 08:18:51 Offline |
Já jedu taky.Je to kousek.A Stresor hraje fakt skvěle,už jsem tam na nich byl a je to zážitek.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
letos bude (stejne jako uz loni) k dispozici cela louka u reky, takze je mozny si vzit spacak nebo i stan a v klidu a tise se vylejt
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
spidys psal:30.6. je sobota, pokud mě můj kalendář nezradil
jsem trotl....
tak to se tam snad stavím
Helis psal:Nějak jsem nad tím nebádala....takže asi jo....Plně ti věřím....
Nazdárek mi bychom tak s mím batuzkem taky prijeli pokud bude samozrejme obstojné pocasicko...co kdybychom si dali opet nekde srázek aby jsme přijeli majednou??????????
... Kdo nevalí s námi, Valí proti nám!! ...
luboss psal:letos bude (stejne jako uz loni) k dispozici cela louka u reky, takze je mozny si vzit spacak nebo i stan a v klidu a tise se vylejt
Zdárek! Dlouho jsem tě neviděl - no nebylo by to špatný se někde potkat a přijet tam najednou ať věděj co je to Skupina Bandit
supr
Kdo další?
Navrhuju teda sraz v sobotu 30.6. v 11:00 (tj. hodinu před polednem - info např. pro Losera ) na Shellce dole v Krči.
No prostě tady:
Odkaz na mapu na Seznamu:
http://www.mapy.cz/?query=shell%20kr%C4 … izIds=none
------------------------------------------------------------------------------
A nebo potom kdo to nebude stíhat na Shellku tak budeme přibržďovat v Jílovém na náměstí okolo 11:30 (tj. půlhodiny před polednem - opět info třeba pro Losera )
Kdo má rád mapky tak tady:
A kdo se chce kouknout na Seznamu, tak odkaz je tady:
takže snad nebude problém, vás tam všechny najít, neboť jedu z úplně vopačný strany.....
takže to tam pěkně naštosujte, ať vás nepřehlídnu....
spidys psal:supr
Kdo další?
Navrhuju teda sraz v sobotu 30.6. v 11:00 (tj. hodinu před polednem - info např. pro Losera ) na Shellce dole v Krči.
No prostě tady:
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /mapka.gif
Odkaz na mapu na Seznamu:
------------------------------------------------------------------------------
A nebo potom kdo to nebude stíhat na Shellku tak budeme přibržďovat v Jílovém na náměstí okolo 11:30 (tj. půlhodiny před polednem - opět info třeba pro Losera )
Kdo má rád mapky tak tady:
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … mapka2.gif
A kdo se chce kouknout na Seznamu, tak odkaz je tady:
Tak tedy v 11hodin na Shelce...pokud tedy bude to počasí:)))
Jo a pro ty pomalejšííí je to tuhle sobotu!!
... Kdo nevalí s námi, Valí proti nám!! ...
Tak jeslti nebude extra moc chcat tak zkuste zabrat na ty Shellce trosku prostoru at se tam vejdou jeste dva autobusy.
Mame to trosku s tim mistem slozitejsi ...
Takže v 11.00 Shell + 2
PS: Jeslti se mi podari zlomit i Maziho tak budeme muset zbourat tu mycku, abychom se tam vesli.
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Helis psal:kdyz nebude prset....
předběžně sobota polojasno 25 - 29 stupňů
Helis psal:Tak to asi pojedes pres starou boleslav.....tak hned z kraje je benzinka,tusim ze papoil,ale nevim 100%.Tak se sejdeme v pul jedenacty tam.Ve strae boleslavi na benzince....jo?
Ahoj, můžu se taky přidat? Samo že taky podle počasí, koukal jsem na mapy v seznamu- je to ta Robinoil na Boleslavské 209? Tam bych snad trefit mohl. Na shelku do práglu už radši jen jako vagon ve vláčku
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
super, koukejte se prihlasit ... predpokladam, ze budu mit cepici i triko VSTROM.CZ
protoze jako karakter jsem Bandita prodal i s trickem!
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Živel psal:Zdar!
Koukám, že jedete všichni povětšinou z Práglu. Budete se někde zastavovat, že bych se k vám s batůžkem přidala? Např. Pardubice, jestli jedete po staré ... Díky za inf!
Zdar Žiivel Jedu od HK, nejspíš přes Poděbrady po staré cestě, do Staré Boleslavi na Robinoil kde bude Helis v půl jedenácté, není problém se někde potkat. Na to shellku do Prahy bych nejspíšnetrefil
Živel psal:Bubák, jsem z HK, takže není problém se sčuchnout někde tam. Psala jsem jen PU pač jsem se domnívala, že se přes to pojede a vedlejškama do Žampachu...
OK se teda ještě domluvíme kde a v kolik, jen máš v mapě chybičku bo jestli jsem to pochopil dobře tak se jedná o Žampach u Jílového u Prahy, nikoliv na Ústecku
Co to tady je? O me beze me a jeste me pomlouvat. Si koupim mapu a pak na me budete vsici kratky. Jen abych si ji kua nedal vzhuru nohama a nejel na vopacnou stranu
Ja frcim zitra rano do Kutne Hory nakupovat obleceni a podobny sracky na tu francii. Tak pokud nebude chcat, dorazim za vama nekdy po poledni (a mozna vezmu i defku!!)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
To Bubák: Ajo chlape, máš recht! Zadala jsem to na seznamu do vyhledávání na mapě a našlo mi to tenle Žampach u Vamberka což by bylo pro mě ideální vzdálenost i směr ... Teď nevím nevím, jestli to má pro nás smysl bo večer musíme být zase na druhém konci republiky, skoro ...
Život není věčný, ale já ano...
sakraaa, ja by som vyrazil tiez, ale to neni projizdka, ale seriozna najebavka
zo shellky to je na zampach tak 0.01 kilometra :)
ale zas dat si jedno so zdenakom a jeho vernym druhom tiez neni na skodu ...
toz ja sa este rozmyslim
do neba nevyletim, na zemi ma najdu ...
to Živel - jak chceš, budu kdyžtak na poslední pumpě vpravo při výjezdu z HK jako ke kruháči na Jičín cca do půl desátý, pak razím směr Stará Boleslav (pokud bude hezky)
to Helis - když nebude chcát jsem tam u Vás v půl jedenácté, čekat - nečekejte,buď dorazím nebo ne
kufor psal:sakraaa, ja by som vyrazil tiez, ale to neni projizdka, ale seriozna najebavka
zo shellky to je na zampach tak 0.01 kilometra :)
ale zas dat si jedno so zdenakom a jeho vernym druhom tiez neni na skodu ...
toz ja sa este rozmyslim
Se divím že si na nás ještě pamatuješ..... teď venku pršelo ale věřím , že ráno to bude ok.
TAK SE TAM SNAD UVIDÍME.
cus, my jsme ready bude cca od 13h kratka vyjizdka, v Tynci u Jawy bude kaskader a zpatky do Tronicka...
budu se na vas tesit, pardalove
Tak tož to bylo pěkné....
Rád jsme zas poznal nějaký nový xichty...
Díky majitelům Shell Krč, za uzavření benzínky na malý bandit sraz.
PS: Nejsem si jistej ale Loser měl tričko Bandit colection ´08 je to tak že jo??
hans psal:lůzr měl svojí vlastní kolekci....
tak tak ... ja mam vlastni "Hi Loser" kolekci
Jinak hlasim uspesny navrat domu. Jeste hodim stroj do garaze a jdu se zrubat ... neprida se nekdo?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Bylo to fajn, rádi jsem vás všechny viděli, ale ze všeho nejvíc mám radost tý PRVNÍ STUPAČKY KTEROU JSME DNES DALI!!!!!...
... i se stojánkem
... jen nechápu, že to šlo na "levou" stranu, která mi je dál než pravá....
... no nic, je tam a ted jsem na prasopártz dost na šrot a jdu pro 9vátý
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
2 all kdo dneska dojel:
byla to dobra vyjizdka, hned jak zpracuju fotky tak je hodim na eftipko (FTP), ale dneska to urcite nebude!!! nejak sem porad drzel prst na spousti a mam jich tam neco pres 300, tak to musim nejdriv probrat!!! Veceru zdar Bandit
... ::: FULL THROTTLE A NEBUĎ TROTL!!! ::: ...
Hlásíme též úspěšný návrat...
Z Bandit bandy sme tam vydrželi asi nejdýl - do 22h a můžem prohlásit: "Byl to fakt nářez - STRESOR hrál fakt výborně!"
Jsem na tom podobně jako Jirka co se fotek týče, akorát jich mám něco kolem 200 - hned jak to zpracuju, tak to dám kam jinam než na eFTýPko (dnes to nebude )
Akce se opravdu vydařila a my se těšíme na další...
Třeba pokud vyjde čtvrtek a někam se pojede - je svátek a Helis něco plánuje - viď
Tak ještě jednou fšem díky za super sobotu
cau bando, jsem rad, ze jste prijeli... Stresorove hrali do JEDNE v noci, protoze nejakej nadsenec pri ohlasenym konci v jedenact hodin vytahnul 10litru a at hrajou a nekecaj... samozrejmosti bylo i udani na policii a reseni s nima ale celkem v pohode. Jen si s nama nechteli dat paku
odjizdel jsem v pul druhy a konec byl v nedohlednu...
podle meho nazoru nejlepsi mejdan na Zampachu, ale pro mne i nejlepsi moto akce vubec. Jeste porad rozumna "rodinna" atmosfera a pokud by to neposral kaskader kderej na mape nenajde rodne mesto Jawy, pak by to bylo bez jedinyho skobrtuti, myslim ...
Ahoj,díky všem za super sraz.Moc ráda jsem viděla známé a poznala nové lidi...
To Zdenak:Díky ti za doprovod dom a že jste na mě s těma busama a kawou čekali....
Těším se na příště.Doufám,že to bude už tenhle čtvrtek....pa všem
Helis psal:Ahoj,díky všem za super sraz.Moc ráda jsem viděla známé a poznala nové lidi...
To Zdenak:Díky ti za doprovod dom a že jste na mě s těma busama a kawou čekali....
Těším se na příště.Doufám,že to bude už tenhle čtvrtek....pa všem
Kawa?? žádnou jsem neviděl to byl zelenej Bandit
Jinak nevím co máte naplánovaný na ten čtvrtek ale co třeba tohle??
http://www2.pdkmseno.net/index.php?strana=kalendar
Myslím jako nějakej výlet po Severních čechách a pak zakončení tímhle.
Třeba....
super, kouknu...
jinak fotky jsou i tady: http://www.vstrom.cz/fotogalerie/mdz07
Kdo má zájem o DVD s fotkama a krátkym videem jak kaskadér pálí pneu - to celý ve formě DVD pro pouštění např. v TV jako SlideShow ať napíše...
Je to výběr mejch, JRK B6S a Luboss(e) fotek...
Stránky: 1 2