Nejsi přihlášen
Vostrý Ondřej (Člen) 29.12.2006 18:53:43 Offline |
závaží na stupně??
Ahoj kluci.Dneska jsem koukal,že mam na pravý zadní stupačce nějaký závaží či co a na levý ne.K čemu tam je??A proč neni na tý levý taky??
Vostrý Ondřej (Člen) 29.12.2006 19:23:08 Offline |
Re: závaží na stupně??
Tak bych to viděl spíš tak,že mi ho tam zapoměli dát.Tak ho sundam asi i z tý druhý a vůbec, mě nohy nebrní
LukinB6 psal:Já bych se tím netrápil, také ho mám jen na pravé a na levé není ani místo na našroubování. Řekl bych že je to normální. Bandit
...to se na mě nezlop, ale normální to nejni...Uďo
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
...jako že závaží je jen na jedný stupně??? ...voe Kelly, nehul to...proč by jako mělo bejt enem na jedný? ...f tom případě sem měl B6 v natstandartní úpravje se zavažíma na vobou stranách
jirka silver (Člen) 02.01.2007 14:24:14 Offline |
Mám r.2003 B6 "novou" závaží tam vlevo není už z výroby.
KIM má B6 Z r.v.2004 a taky to tam nemá.
Najdete nás na každém kilometru
inkvizitorr (Administrator) 02.01.2007 14:28:47 Offline |
jsem prostý člověk, školy nemám, ale jestli to nebude náhodou jako kompenzace za ten vyosenej motor
doba je temná...
jirka silver psal:Mám r.2003 B6 "novou" závaží tam vlevo není už z výroby.
KIM má B6 Z r.v.2004 a taky to tam nemá.
...herrgott, vy mě chcete dostat do ňáký schýzi??? ...na mej bejvalej 01 byli závaží na vobou
Filous psal:...nevim jag u starejch modelů, ale u B6 vot rokou 00 a u B12 01 závaží jsou...a na vobou stranách!!! ...a B12 má závaží i na stupnách spolujezce...
Já ho měl na vobou stranách,ale kvůli nisiči na kufry jsem ho musel z jedný strany sundat,nešla přes něj montážka,takže je dost možný,že jestli to někdo předtím dělal i na tom jmenovaným banditoj,tak po sundání nosiče ho tam prostě nevrátil
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Ondráš psal:Zab Filouse!!! Nezmenšuje!!!
...neboj, uz picham do jeho woodo figurky
Filous psal:...a jináč uš sem zas zapoměl, jag se zmenčuje, tagže
...uš to máš menčí a ani vo tom nevíš, to tě ajá asik pochválí teda doma
...ten voriginál sem ti tam nechal s příponou "a" na konci, abys mě nezabil ...jo a můžeš ho dyštak poslat émilem slepcoj do ázije, páč ten asik fakt bude nevrlej a vopjet řvát nebo kňučet
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Bradek psal:Filous: já ho tam taky nevidím
tak sem ze zvědavosti utíkal k mašině a já ho tam taky nemám vošahával sem to a nenašel nic k čemu by se to dalo chytit
sou tam vnitřní zavity ve stupačce
...bodejť by ste tam něco viděli, dyš to plukovník STB zmenčil ...prostě JÁ měl na B6 na stupnách závaží na vobou stranách stejně tag jako na B12 a nebudu vo tom diskutovat!!! ...a fertig, uzavíram diskuzi a neserte mě...
inkvizitorr (Administrator) 02.01.2007 20:35:48 Offline |
filous: čéče už sem asik taky čolek jak ty a páč sem na monitoru z tý tvý fotky pravou zadní stupačku neviděl ani před zásahem ani po zásahu estébáka (vítej v klubu osi ) tak sem si tu fotku vytisknul na papír a votočil sem jí a ani z tý druhý strany tam nic nevidim??? tak jak to teda je??? ČURIJE KENEDY!!!
doba je temná...
Filous psal:...bodejť by ste tam něco viděli, dyš to plukovník STB zmenčil ...prostě JÁ měl na B6 na stupnách závaží na vobou stranách stejně tag jako na B12 a nebudu vo tom diskutovat!!! ...a fertig, uzavíram diskuzi a neserte mě...
Sorry, ja mam pocit, ze se vsici ostatni bavi o spolujezdcovych stupackach a ty o ridicovych...sorry ze to tak blbe popisuju
Žij okamžikem, protože ta chvíle co právě prožíváš, se už nikdy nevrátí!
...sorry...fšem se vomlouvam, bo sem pičus a celou dobu melu vo PŘEDNÍCH stupačkách ...som kokot...sorráč...na B6 na ZADNÍCH SAMO ŽÁDNÝ ZÁVAŽÍ NEJNI...ani na jedný straně...ofšem na B12 sou na vobouch...
inkvizitorr (Administrator) 02.01.2007 20:56:39 Offline |
znova opakuji: nemohlo by to bejt kvůlivá tomu vyosenýmu motoru???
doba je temná...
Vostrý Ondřej (Člen) 03.01.2007 21:17:31 Offline |
Kvůli montážní sadě podle mě to závaží určitě vyndavaný nebylo(pokud tam vůbec bylo) protože to vypadá že jsou tam origo šrouby jako na pravé,akorát kratší.Navíc ta guma vypadala že venku z tý stupny nikdy vyndaná nebyla.
Vostrý Ondřej psal:Kvůli montážní sadě podle mě to závaží určitě vyndavaný nebylo(pokud tam vůbec bylo) protože to vypadá že jsou tam origo šrouby jako na pravé,akorát kratší.Navíc ta guma vypadala že venku z tý stupny nikdy vyndaná nebyla.
já neříkám,žes to tak měl ty,ale já musel to jedno zavaží oddělat,pokud pamatuju na pravý straně,bo mi tam nešla montážní sada na winkrack nosič a to kvůli tomu,že na straně vejfuku,je ta tyčka tý montážky právě kvůli němu jinak naohýbaná
...přátelé, kamarádi...fčera mi to nedalo a došel sem do chlíva a...musim se vám velice vomluvit za mystifikaci,bo ani na mý B12 na levý zadní stupně NEJNI závaží, ale enem a pouze šroupky, coš mě nejspíš zmátlo...sypu si popel na hlavu, střílel sem vot boku a vedle ...a aby ste vjeděli, tag ste mi skazili celej den
Je to kvuli vybracím. U stupny na pravý straně na který je upevněnej i vejfuk vzniká o hodně větší vybrac než na levý straně ....proto někteří ti , kteří mají rádi svý baťůžky dávaj závaží i na druhou stranu i přesto , že tam často od výroby není ...Páč po delším cestování jsou vybrac do noh pro baťoh dost nepříjemnýýýý ....
Stránky: 1