Nejsi přihlášen
Re: Lepící sady - 2.čast
Lůzr:specialně pro tebe- píchneš, najdeš vrut , do protahováku nacpeš knot , vytáhneš hřebík , na díru přiložíš protahovák s knotem a knot natlačíš do díry - pak vyndáš jen protahovák ,nechaš tak 5 minut a přiloženou žiletkou odřízneš přebytek knotu,vemeš bombičku našroubuješ na ní adapter na ventilek , našroubuješ na ventilek , vzduch ti nafoukne gumu na dojetí k benzince/třeba/ , nasliněním zkusíš jestli ti to neutíká a maš zalepíno na cestě.
Myslím že bys to nezvlád
a k tý ceně, prostě je to tak
NEJHEZČÍ JE NAHATÁÁÁ!!!!
MartysN6 psal:Lůzr:specialně pro tebe- píchneš, najdeš vrut , do protahováku nacpeš knot , vytáhneš hřebík , na díru přiložíš protahovák s knotem a knot natlačíš do díry - pak vyndáš jen protahovák ,nechaš tak 5 minut a přiloženou žiletkou odřízneš přebytek knotu,vemeš bombičku našroubuješ na ní adapter na ventilek , našroubuješ na ventilek , vzduch ti nafoukne gumu na dojetí k benzince/třeba/ , nasliněním zkusíš jestli ti to neutíká a maš zalepíno na cestě.
Myslím že bys to nezvlád
a k tý ceně, prostě je to tak
Vydrží to dýl, nebo je to provizorium?
bla...blabla...!
Mně nějaká lepící sada - značku fakt nevim, protože mi jí půjčil kámoš, ale byla podobná tý co tu nabízí MartysN6 - vydržela cca 50km a možná by vydržela i dýl, ale to byla vzdálenost do nejbližšího pneuservisu (byla neděle, takže neměli otevřeno na každym rohu).
Nijak sem to nehnal - nejdřív asi tak 60km/h, pak sem to nevydržel, tak sem jel zhruba do kila.
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
to Fido: no hele jsou lidi co zalepej knotem a jezdej to až do konce, ja jsem pro tu variantu že si to v pneuservisu necháš zalepit hříbkem zespodu.
jinak obě varianty co jsem nabízel jsou od kval. výrobců , a v návodu je psáno pouze na dojezd a následné přelepení
tož tak
vorel psal:Jiří, nevíš kolik se s tom werkem dá jet?
...jako s tym knotem f gumě??? ...no třeba já tym lepil gumy na mašině i na vosobáku, nigdá sem to nepředělával a dycky sem s tym lítal stejně jako na nový gumě...a třeba na mašině mam takovej blbej zvyk nebo co, že přezouvam aš dyš na mě čumí plátno a neměl sem trabl...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Martin B12 (Člen) 02.07.2007 20:38:24 Offline |
Dnes zabaleno,zítra posílám:
Koldan,Tom B12 ,T.Kopan
k vyzvednutí u mě - Polo a to nemehlo Bobule
street triple picco
martysovi: prijedes si pro ty gumy, nebo je chces poslat? abych ti to pripadne stihnul odeslat tak musim zejtra (nejpozdeji ve stredu do 8mi rano) objednat dopravu na stredu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Martin B12 (Člen) 02.07.2007 20:52:44 Offline |
Osimu: zitra jsem ti chtel volat,jestli to neva že přijedu až okolo půl 8 tak bych pro ně slítnul zejtra.
street triple picco
Martin B12 (Člen) 02.07.2007 20:55:50 Offline |
Polo psal:Martin B12: fajn, dík. Do kolika jsi v práci ve středu?
od 7h do 18h stav se
street triple picco
Martin B12 (Člen) 02.07.2007 23:29:54 Offline |
Tomas600N psal:vžyť ta sada knotu s tym hrotem a nožem stoji cca 50Kč, to ten bazmek na foukani stoji 500?
jo jestli myslíš ty čínský knoty co se tenkrát prodávali na vystavě a prodáva to maxeuro nebo jak se to menuje tak ty jsou i za 50kč drahy.
tohle je od kval.firem co dodavaj do pneuservisu opr. material ale to už jsem tady psal
zkus sehnat levnější sadu
street triple picco
Martin B12 psal:Tomas600N psal:vžyť ta sada knotu s tym hrotem a nožem stoji cca 50Kč, to ten bazmek na foukani stoji 500?
jo jestli myslíš ty čínský knoty co se tenkrát prodávali na vystavě a prodáva to maxeuro nebo jak se to menuje tak ty jsou i za 50kč drahy.
tohle je od kval.firem co dodavaj do pneuservisu opr. material ale to už jsem tady psal
zkus sehnat levnější sadu
no ja jen vim že tady kdysi někdo daval cely postup i s fotkama jak se ty knoty použivaji a stalo to cca 50kč a byli z toho nadšeni všichni,ale nevim o jakou značku šlo, a mluvilo se o tom že pneu je dale 100% použitelna,tak nevím
Pošták dones akorád že za ty prachy 6 knotů a tady http://www.wkmoto.cz/eshop.php?prvekid= … m=homepage vo pár korun dražší je 12 knotů. Doufám že kvalita předčí kvantitu. Jinak v těch ostatnícg sadách dávají ještě vývrtku aby ta díra byla akorát na knot, jak se to řeší u této sady, když ta díra bude menší a knot tam né a né narvat???
vše přišlo oukej, jen dotaz, mám tam dva druhy knotů, jedny hnědé a druhé černé, to bude asi dle velikosti díry,že jo? a taky tam mám asi bonusovou bombičku, páč mám tři kolik jich je potřeba na nafůknutí?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
jezdím vot 17 a nikdy sem nepichl ani v autě ani na mašině. teĎ mám doma jednak lepící sadu s knotama,jednak klasický antipich ve spreji,tak sa ptám,není to tahání čerta za vocas a říkání si vo píchnutí
PS: tohle je naprosto seriózní votázka,takže vořešpruti a voližkulky co se nudí mi sem nepište,nebo bude tanec
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Kelly01 psal:Pokud bude někdo v krizi a z blízkého okolí mám tu sadu 2x a jednou ji můžu postrádat....
Kelly ty ses tak hodnej
Fakt jako, podle prispevku sem si myslel,ze kazdyho hned vyfakujes,ale realita je jina
sice nepsals o cene,ale snad bude ok
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Martin B12 (Člen) 12.07.2007 07:55:19 Offline |
TOmB2: prosím te myslím že jsi věděl co si objednáváš!
cena 545kč a 699 kč je rozdíl víc než 150kč
Jinak je to od vyzkoušené firmy ktera vyrábí opr. material na pneu. Tu z Louise neznám. Jasně můžeš si koupit sadů knotů za 70kč z číny,ale to je na tobě.
Tady je jen pro představu kolik stejná sada stojí za louží
http://www.safetyseal.com/store/atvkit.htm
Koldan: odpověděl jsi si sám
Spidys:bombičky se samozřejmě daj koupit
street triple picco
Martin B12 psal:TOmB2: prosím te myslím že jsi věděl co si objednáváš!
cena 545kč a 699 kč je rozdíl víc než 150kč
Jinak je to od vyzkoušené firmy ktera vyrábí opr. material na pneu. Tu z Louise neznám. Jasně můžeš si koupit sadů knotů za 70kč z číny,ale to je na tobě.
Tady je jen pro představu kolik stejná sada stojí za louží
http://www.safetyseal.com/store/atvkit.htm
Koldan: odpověděl jsi si sám
Spidys:bombičky se samozřejmě daj koupit
mojeho brblání si nevšímej doufám že to nikdy nebudu potřebovat, ale zichr je zichr
Martin B12 (Člen) 19.07.2007 18:23:26 Offline |
jak to tak vidím tak asi ty sady zdražím
http://bazar.motorkari.cz/?cId=inzerat- … atu=159798
street triple picco
Stránky: 1