Nejsi přihlášen
peugot 306
Ahoj všichni, mám dotaz mimo mísu.
Nemáte prosím náhodou někdo rozmalovanou zadní nápravu na tohoto stroja z roku 94??
rád bych se na to podíval než se do toho pustím ať vím co mě zřejmě čeká..
popř, osobní zkušenosti??
dík předem
tož tak..
Re: peugot 306
vydřelo se uložení kola tak moc že kolo ztratilo dávno rovinu a při jízdě dře o blatník tak moc že prodrělo podběh
není to moje auto ale kamoša, prej at mu to opravím..
mám z toho trocha bobky a říkal sem si že tu sou samé chytré hlavy životem zkušené co všechno znají ..
tož tak..
Petr psal:Ahoj všichni, mám dotaz mimo mísu.
Nemáte prosím náhodou někdo rozmalovanou zadní nápravu na tohoto stroja z roku 94??
dík předem
no myslím že sis na sebe ušil byč...
první problem bude dostat to od sebe, za ty roky to bude pěkně zažraný, další je že ty ložiska stojej kolem 7 litrů a poslední že se to musí poskládat zpět asi v předpruženým stavu...
Tak nevím jestli není lepší vzit někde na vrakálu z novějšího nebo to za desítku nechat zrepasovat u borců co se tím živí...
Georges psal:Petr psal:Ahoj všichni, mám dotaz mimo mísu.
dík předemno myslím že sis na sebe ušil byč...
první problem bude dostat to od sebe, za ty roky to bude pěkně zažraný, další je že ty ložiska stojej kolem 7 litrů a poslední že se to musí poskládat zpět asi v předpruženým stavu...
Tak nevím jestli není lepší vzit někde na vrakálu z novějšího nebo to za desítku nechat zrepasovat u borců co se tím živí...
EE . jsou tam torzky.od sebe to nedostanes a kdyby,tak je to vydreny v pouzdre a novy loziska nic nevyresej. takze sezen nekde celou napravu,ktera jeste drzi. pohybuje se to tak vokolo trojky.. Jinak vymena zad napr.nic moc pracicka
SPATNEJ XEFT SIS VYBRAL
Ať je to francouz nebo ital,či korejec či jinej výrobce,všechno to je na prd,styk dvou nepodobnej materiálů je vždycky průšvich,nedej bože hliník ,či jeho slitiny,hold oxidace- ulomení šroubu-vrtaní-dělání závitu,alespoň tak má skušenost
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Repase výmněným způsobem na pažouty a citrony dělá několik firem a co vim tak cca 5500,takže než bych nějakouvinu vymejšlel doma tak to mám ihned a na počkání kus za kus.
Já teda ještě ke všemu než bych jel kamsi k Příbrami,tak zajdu na první vrakáč a koupim jinou a jezdim druhej den a bude ta náprava tak za trojku,takhle sem podobnou věc řešil..
Petr: si teda troufáš, sem převčírem zjistil, že mi někudy z 307 teče nádržka ostřikovače. Shora sem se k nádržce nedostal, tak sem si pod to frajersky leh, že teda najdu tu uvolněnou hadičku u nádržky a hovno. Celý je to zadeklovaný plastama s takovejma těma zasranejma jednorázovejma čvončema a zjistil sem, že bych musel vodmontovat půl spodku, abych se tam dostal. To zadám asi ňáký slušný firmě. Mě to mohlo napadnout, když kvuli výměně žárovky musim rozebrat půl kufru i s nárazníkem. francouzský to sou. Renault je aspoň férovej, že to přizná.
Nechcete někdo koupit auto?
Stránky: 1