Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » peugot 306

Petr (Člen)
29.06.2007 16:22:03

peugot 306

Ahoj všichni, mám dotaz mimo mísu.
Nemáte prosím náhodou někdo rozmalovanou zadní nápravu na tohoto stroja z roku 94??
rád bych se na to podíval než se do toho pustím ať vím co mě zřejmě čeká..
popř, osobní zkušenosti?? help
dík předem

tož tak..
Mirass (Člen)
29.06.2007 17:02:53

Re: peugot 306

co tě čeká? pjeknej voserbigsmile

Petr (Člen)
29.06.2007 20:57:00

vydřelo se uložení kola tak moc že kolo ztratilo dávno rovinu a při jízdě dře o blatník tak moc že prodrělo podběh surprised
není to moje auto ale kamoša, prej at mu to opravím..idontknow
mám z toho trocha bobky a říkal sem si že tu sou samé chytré hlavy životem zkušené co všechno znají bigsmile good..

tož tak..
Loser (Administrator)
29.06.2007 21:06:19

Vorel, vezmeme to? Ja to vopravim a ty to pak vyfuckturujesgoodgoodbigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Petr (Člen)
29.06.2007 21:56:25

a já si pak pro to prijedu s gárkou a kýblem na zbylé šroubky, ne?? bigsmilebigsmile

tož tak..
Loser (Administrator)
29.06.2007 21:59:01

tak takgoodgoodbigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
vorel (Člen)
29.06.2007 22:05:48

lůzr, vogo nejdřív se identifikuj s ménem firmy, eště jednou řekneš šustr a šitr a naseru se

řikám si hurikán
Petr (Člen)
29.06.2007 22:07:53

tak zkuste "kurvil a pizdil s.r.o."
tak si u nás říkají 2 místní domorodci surprisedbigsmilebigsmile

tož tak..
vorel (Člen)
29.06.2007 22:13:43

maše kompany je nadnárodního významu

řikám si hurikán
Petr (Člen)
29.06.2007 22:15:50

ok tak do toho vám kafrat nebudu good
du na beerbeerbeer stejně od vás žádnou radu ohledně Pažouta nedostanu idontknowfuck   bigsmilebigsmilebigsmile

tož tak..
maňas (Člen)
29.06.2007 22:17:57

tak to vypadá,že si budeš muset koupit knihu jak na to surprised

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Georges (Člen)
29.06.2007 23:32:06

Petr psal:

Nemáte prosím náhodou někdo rozmalovanou zadní nápravu na tohoto stroja z roku 94??
dík předem

no myslím že sis na sebe ušil byč...
první problem bude dostat to od sebe, za ty roky to bude pěkně zažraný, další je že ty ložiska stojej kolem 7 litrů a poslední že se to musí poskládat zpět asi v předpruženým stavu...bad
Tak nevím jestli není lepší vzit někde na vrakálu z novějšího nebo to za desítku nechat zrepasovat u borců co se tím živí...idontknow

Mirass (Člen)
30.06.2007 09:50:44

Georges psal:
Petr psal:

dík předem

no myslím že sis na sebe ušil byč...
první problem bude dostat to od sebe, za ty roky to bude pěkně zažraný, další je že ty ložiska stojej kolem 7 litrů a poslední že se to musí poskládat zpět asi v předpruženým stavu...bad
Tak nevím jestli není lepší vzit někde na vrakálu z novějšího nebo to za desítku nechat zrepasovat u borců co se tím živí...idontknow

EE . jsou tam torzky.od sebe to nedostanes a kdyby,tak je to vydreny v pouzdre a novy loziska nic nevyresej. takze sezen nekde celou napravu,ktera jeste drzi. pohybuje se to tak vokolo trojky.. Jinak vymena zad napr.nic moc pracicka bad
SPATNEJ XEFT SIS VYBRALsick

tomasNJ (Člen)
30.06.2007 22:03:57

tak, tak... popičený francouz bigsmilebigsmilebigsmilefuck

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
maňas (Člen)
01.07.2007 10:55:10

Ať je to francouz nebo ital,či korejec či jinej výrobce,všechno to je na prd,styk dvou nepodobnej materiálů je vždycky průšvich,nedej bože hliník ,či jeho slitiny,hold oxidace- ulomení šroubu-vrtaní-dělání závitu,alespoň tak má skušenost bad

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
tomasNJ (Člen)
01.07.2007 11:47:45

maňas.
ta náprava je fakt na piču...bad

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Petr (Člen)
01.07.2007 20:50:06

Tak to jste mě moc nepotěsili (i kyž jsem to tak nějak čekal a asi to přenechám raději odborníkům idontknow ) ale i tak dík za své pripomínky a názory good

Maňas: jj du se po ní podívat co tam píšou pokud bych se do toho nakonec pustil good

tož tak..
KOVAL (Člen)
01.07.2007 20:57:46

Repase výmněným způsobem na pažouty a citrony dělá několik firem a co vim tak cca 5500,takže než bych nějakoupussyvinu vymejšlel doma tak to mám ihned a na počkání kus za kus.
Já teda ještě ke všemu než bych jel kamsi k Příbrami,tak zajdu na první vrakáč a koupim jinou a jezdim druhej den a bude ta náprava tak za trojku,takhle sem podobnou věc řešil..

Petr (Člen)
01.07.2007 21:33:26

cena repase je cca 10litrů a do straré nejdu protože to bude podobné sick
chtěl sem ušetrit a pohrát se s tím ale nechám to raději na odborníkoch good

tož tak..
KOVAL (Člen)
01.07.2007 22:49:34

V Anonci inzerovali minimálně dvě firmy imrvééére,prostě furt repase těhle torzek,cena byla 5500-6000 výmněným způsobem jak sem psal...

tajnej (Člen)
02.07.2007 12:29:13

Petr: si teda troufáš, sem převčírem zjistil, že mi někudy z 307 teče nádržka ostřikovače. Shora sem se k nádržce nedostal, tak sem si pod to frajersky leh, že teda najdu tu uvolněnou hadičku u nádržky a hovno. Celý je to zadeklovaný plastama s takovejma těma zasranejma jednorázovejma čvončema a zjistil sem, že bych musel vodmontovat půl spodku, abych se tam dostal. To zadám asi ňáký slušný firmě. Mě to mohlo napadnout, když kvuli výměně žárovky musim rozebrat půl kufru i s nárazníkem. pussy francouzský to sou. Renault je aspoň férovej, že to přizná.
Nechcete někdo koupit auto?

Filous (Člen)
02.07.2007 12:36:12

Tajnej:
...pološ pjéťo na přístrojofku, klíče nech v zapalování, nezamykej a vona tě tech starostí s nádopkou ňáká dobrá duše zbaví surprisedbigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS