Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Z prdele klika

Honza B12 (Člen)
30.06.2007 23:48:32

Z prdele klika

Tak jsem se byl dnes projet... .
Oblíbené dehtovské zatáčky a pak do Hořic.
Zatáčky jsem si dal celkem svižně asi 6x.
Pak že se mrknu do Hořic a to jsme asi nemělidontknow.
Docela rychle vyjíždím kopec ke startu směrem od Miletína, na startu zastavuju a prohodím pár slov se stojícími motorkáři.
Pak jako že pojedu dál. Za jedna, kus po zadním, řadím dvojku a najednou auto z protisměru odbočuje doleva na nějakou polňačku a samozřejmě mě nevidí. Plný brzdy, ale ono to z té stovky docela trvá. Koukám kam to vezmu. V ptotisměru auta, přede mnou auto napříč na silnici a vpravo tráva podél silnice. Poslední směr se zdá nejměkčí, nicméně záškodník s Feldou pořád jede. Docela slušná rána, docela bolavá noha a docela slušnej třicetimetrovej motokros po trávě. Zkouším nohu jestli funguje, na asfaltu zastavuju a jdu zkoumat škody.
Docela tomu nevěřím na Banditce ani škrába jen ohnutý držák kluzáku a oleštěná bota. Noha bolí ale funguje.
Feldista vylejzá, trochu se klepe a zkoumá na střídačku mě a auto. Nárazník vejpůl a utrženej, blinkr zmizel, blatník asi 20 cm srolovanej. Chlapík je pohodář, já na motorce žádný škody tak to dál neřešíme. Nicméně zážitek nepěknej a docela sranda, jak se s tím nedá nic udělat. Děkuju kluzáku, jinak bych to chytnul nohougood.
Nebudu říkat jezděte opatrně, ale raději mějte hodně štěstí.

maňas (Člen)
01.07.2007 10:40:09

Re: Z prdele klika

dokod to dopadá takhle je to cajkgood

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Mirass (Člen)
01.07.2007 12:45:52

surprised GOOD!

osiris (Člen)
02.07.2007 00:10:21

...hlavně že seš hozo ty ok good já zas při moc rychlý jízdě po horský klouzačce testoval v tatrách svodidla surprisedbigsmile ťukťukťuk, jen škrábaneček na laufu, uuuuuuuf smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Marián (Člen)
02.07.2007 08:56:58

jo testoval,musel me za kazdou cenu predjetbigsmile

...sam mezi jebkarema...
osiris (Člen)
02.07.2007 11:46:04

...když jedeš jak stovosumačtyřícítka se zařazenou dvojkou z kopce bigsmile

Honza B12 (Člen)
02.07.2007 13:58:44

Koukám, že se tam nahoře tenhle víkend docela zapotiligoodbigsmilegood

Marián (Člen)
02.07.2007 14:18:48

pac sem vedel ze to klouze a kdyz to klouze ani okruhovky nepomuzou...bigsmile
jako ale nejvic se mi pacilo,jak sme jeli spolu do kopce v ty zatacce voba vedle sebe naklopeny,to byla bomba,holt ale nemam tak silnou motorku,zatim,pockej...pak si dame harmanecgood
jinak dehtov proste klouze taky,to mi nikdo nevymluvi,takze proste tam ja vzdycky vopatrne!i zatacky pred dachovama si podle me na pikacu,zase takovej diunej hrubej asfalt,ja tam osobne vubec nejezdim...

...sam mezi jebkarema...
osiris (Člen)
02.07.2007 15:55:55

...no to ja ale zjistil pomerne pozde ze to tolik klouze bigsmile (nemel jsem to ale zjistovat, ale pocitat s tim, ja vim smile1)
...na harmanci nevyuzijes rozdil vykonu v ty casti co jsme jeli, bylo to ze zatacky do zatacky smile1
...jinak dehtov se mi zaplatpanbuh nikdy nesmek, ale je tam v jednom miste blby napojeni, tak jestli te to neklame

Marián (Člen)
02.07.2007 19:46:43

jak nevyuzijes?surprised
ja mam plnej na vyjezu ze zatacky,ty mas urcite taky plnej,ale me to holt vic nejede i kdybych chtel,proste ten kroutak na vyjezdu musi bejt znat a to mi nevymluvis...smile1
stupnu sem drel,nohu sem drel,ale za druhou zatackou si byl prede mnou a ja moh kroutit heftem jak sem chtelbigsmile
nebo ze by to bylo tim,ze lip jezdis...surprised,sakra to me nenapadlobigsmile

...sam mezi jebkarema...
Kelly01 (Člen)
02.07.2007 19:55:20

Viděls ho vysedávat...

Tak o jakém lepším ježdění mluvítesurprised

Tak visel naposledy Vinetů na Ilčím..

A taky dal bez problémů kolínko i ramínkosmile1

God Save The Queen!
osiris (Člen)
02.07.2007 20:01:45

...no nevyuzijes kdyz jedna zatacka navazuje na druhou prece smile1 na 20ti metrech mezi zatackama nikoho nepredjedes vykonem

Marián (Člen)
02.07.2007 20:08:48

osiris psal:

...no nevyuzijes kdyz jedna zatacka navazuje na druhou prece smile1 na 20ti metrech mezi zatackama nikoho nepredjedes vykonem

sakra,tak to ses asi nejlepsibigsmile

...sam mezi jebkarema...
Koldan (Člen)
03.07.2007 07:33:31

osiris psal:

tak von tenkrouťák tam vliv má,dyž temu začneš na výjezdu trošku víc dávat,rychleji tě to z tý zatáčky vytáhne,nemusíš tak moc šachovat se šajtrou, i když zas ta hmotnostidontknow PS: ně napadá,že tys nestavil na zastávkách? co chudáci lidi co tam čekali?fuck

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
osiris (Člen)
03.07.2007 09:55:18

...koldane, dyť harmanec znáš surprised a v tom úseku o kterým je řeč (tam kde jdeš z jený zatáčky do druhý) neřadíš ani s B6, tam to jde jen na brzdy smile1

Kelly01 (Člen)
03.07.2007 10:18:45

pussy a kydy..

jedinej co tam umí jezdit je šílenec nyní na Raptorugood

God Save The Queen!
osiris (Člen)
03.07.2007 10:47:12

...nepapouškuj surprised to jsem řek kdysi první, že on je jedinej