Nejsi přihlášen
Re: Grossglockner
taky jedu s jednou skupinou, tam bude človíčků z čech. Spíme ve viehhofenu a ubytko sme hledali přes net. spíme v pens.embacher, kterej je prej plnej, ale prej ví domácí o ubytku. kdyžtak najdi pens. ve vyhledavači a napiš jí. uvidíš
píše se to jak čteš
momentalně zavostalej
inkvizitorr (Administrator) 02.07.2007 23:02:34 Offline |
GSF josef psal:marne hledam ubytovani v Zell am See v rakousku... nemate nekdo nejakej slusnej tip ? dik
čéče ty to tam nebudeš mít asi lehký, tady toho najdeš tři prdele www.zellamsee.at ale určitě netřeba nic zamlouvat dopředu, přijeď někam do oblasti kde budeš chtít spát, vem to první klikaticí mezi statky a poptej se kdo ubytovává, většinou každej druhej statek má ubytko a všechny budou v tuhle dobu frei....
tady něco počtení o naší cestě...
http://www.suzukibandit.cz/view.php?naz … 2006120002
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 02.07.2007 23:25:07 Offline |
neni co bys riskoval, všude je tam spousta penzionů a bauernhofů a většina jich bude teď volnejch a aspoň se nemusíš vázat na nějaký místo a ulehneš kam dojedeš. zell am see bych zrovna za ideální místo k přespávání nedoporučoval, vyberte nějakou zapadlejší vesnici třeba 10-15 km od ZaS, budete mít klid....
doba je temná...
přeesně tak, navíc je paradox, že čím je to výš, tím je rozumnější i cena mnohem vyšší zážitek...
jedeme ve stredu, ct se budeme motak kolem GG a ZaS
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
inkvizitorr (Administrator) 02.07.2007 23:35:38 Offline |
luboss psal:přeesně tak, navíc je paradox, že čím je to výš, tím je rozumnější i cena mnohem vyšší zážitek...
doba je temná...
Jedna vesnice za Zell am See je Piesendorf tuším a tam je pension Praga,který mají Češi,platili jsme tam za noc se snídaní 17 Euro.Teď si bohužel nemůžu vzpomenout na odkaz,tak to zkus zadat do vyhledávače a třeba Ti to najde...
tak sem se tav vodsad včera vrátil. objednávali sme si ubytko v pensionu embacher ( profláklej na motorkářích) paní - velmi příjemná(opravdu) neměla místo a tak se domluvila vedle v pensionu. ubytko super, se snídaní 16 eček prostě spokojenost
můžu doporučit. je to cca 6km od zell am see. motky pod střechou
momentalně zavostalej
Ke Grosglockneru ještě tolik, že ty kur.. už zdražily poplatek za přejezd!Když jsem se letos přes něj vracel domů, tak jsem za moto platil už 18 E , loni byl za 17 no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jarken psal:Ke Grosglockneru ještě tolik, že ty kur.. už zdražily poplatek za přejezd!Když jsem se letos přes něj vracel domů, tak jsem za moto platil už 18 E , loni byl za 17 no né?No ano!
ANO, potvrzeno průjezdem ve čtvrtek. Nahoře sníh a na silnici led.
Autobus je taky Suzuki... .
maňas psal:mám takovou prosbu jak je to daleko od hranic,sem to tiž pres počítače expert - Palous ví - nějak se k tomu nemůžu nikde propracovat
450 km ze Zell am See do Třebíče, přes Dachstein... . Jeto v pátek
Autobus je taky Suzuki... .
Mirek D psal:maňas psal:mám takovou prosbu jak je to daleko od hranic,sem to tiž pres počítače expert - Palous ví - nějak se k tomu nemůžu nikde propracovat
450 km ze Zell am See do Třebíče, přes Dachstein... . Jeto v pátek
díky moc
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Já to letos domů z Itálie nejel v kuse, od švýcarských hranic by to bylo po dálnici přes Innsbruck nějakých 1200 Km a já nikam nespěchal, takkže pěkně v klidu !
Vyjížděl jsem z Bormia na Tirano, pak přes Apricu - Édolo - Ponte di Legno - Passo di Tonale - Cles přes Mendelpass do Eppanu do Bolzana.Odtud chvíli po dálnici do Brixenu, tam jsem sjel z dálnice na Bruneck a přes Dobbiaco a Inninchen zakotvil na 2 dny v starém dobrém Sextenu.Další den pojezdil obligatorní kolečko po Dolomitech a další den ráno vyjel ze Sextenu a vzal to přes Lienz-Winklern-Glockner-Bischofshofen-Huttau-Annaberg im Lammertal- směr Abtenau, avšak ještě před Abtenau jsem odbočil doprava na Pass Gschutt - Gosau - Hallstat- Bad Aussee a přenocoval jsem u jezera Grundlsee.
Domů jsem pak druhý den pokračoval přes Bad Mitterndorf-Liezen-po dálnici směr Graz, u St.Michael odbočil doleva na Bruck an der Mur - no a pak po slavné S6 až na dálnici do Vídně, pak klasika Vídeň - Bratislava - Pov.Bystrica - Makov- Bílá - Frýdek-Místek - Havířov...
Všechno vcelku krásné trasy no né?No ano!
Tož tak no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Stránky: 1