Nejsi přihlášen
Re: termo oblečení
...když bude teplo, tak do ni budeš potit vždycky, thermo prádlo napomáhá tomu, aby ti pomohlo udržet tělesnou teplotu v zimě a naopak v teple pomohlo odvést vlhkost od těla do další vrstvy a ty jsi se tak necítil mokrej, takže by jsi teoreticky mezi bundou a thermo prádlem musel vozit něco do čeho se ta vlhkost bude vstřebávat, ale to ti zas bude pravděpodobně ještě větší teplo
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
...dyt to je blbost, thermo pradlo (klidne znacky moira, to je jedno) ti nezalepi nebo neutesni pory v kuzi aby jsi se nepotil, jen odvadi vlhkost od pokozky a rychle schne takze figl je v tom, ze se cejtis sussi pokud ti tu vlhkost castecne propusti ven i membrana v textilni bunde, tak do ni tolik nenapotis
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Lepší mít nejaký letní termoprádlo např.
http://www.bartsport.cz/trika-kratkym-r … av-coolmax
které odvede pot z trička než zastavit někde na pauzu a ždímat bavlněné tričko
mám klimatexový triko a je to super v zimě, je fakt znát, že víc hřeje....i trenky....
ale v horku jsem zlitej jak chlív....
to nepomůže nic....
je to tak jak píše Osiris. V zimě je to naprosto skvělá věc,mám moirové a dyž se na to čowěk kukne,tak to nepochopí,jak je to tenký a jak je v tom v zimě dobře.To vlákno je dělané na principu knotu,takže to pěkně obepne tělo a odsává to vlhkost.U klasického bavlněného trika,se pot napije,pak se triko odchlípne vot těla,schládne a dyž se znovu přilepí je studený a je ti zima.Termo prádlo prostě nezvlhne.Občas jsme to používali i na kickboxu,páč dyž zme skončili nebyl problém z bavlněnýho trika vymačkat deci a víc potu a dyž měl pak čověk na sobě tričko mokré jag gdyby sa kůpal,nebylo to to pravé ořechové.A jak psal Os, prostě pokud bude pařák,budeš sa potit,ale to triko to odvede,takže nebudeš mokrej jako prase (sorry Prase),ale ten pot do tý bundy pude tak jako tak
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
todle fakt na vedro ideální, lehký triko na to
a ta postava
http://www.geneze.cz/data/prislusenstvi/pat03.htm
řikám si hurikán
Stránky: 1