Nejsi přihlášen
Re: CONTINENTAL
Datel psal:Za sucha super! Za mokra dokud jsou studené, tak jsem cvakal dvojku drát prdelí
...to je divny, sice na mokru moc nejezdim a kdyz, tak opatrne, ale v testech a hodnocenich jsou jejich preference na vode vyssi nez na suchu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Nesouhlasím, že za studena a mokra nedrží žádná pneumatika. Po Continentalce jsem nasadil Bridgestoun 012 a s ní jsem se nemusel ploužit želví rychlostí, jako s contíkama.....
Ale neříkám, že se třeba k nim zase nevrátím, jen mě v tomhle ohledu zklamaly.
Mam na FZS600 vepredu ContiSportAttack a za mokra je vynikajici, teda i za sucha.
Proverena na nemecke dalnici behem asi 200km poradneho lijaku.
A take v prusmyku Jaufenpass a Penserjhoch, tam taky lilo.
Budu ted kupovat na zadek jen RoadAttack at mi trochu vydrzi.
Tomy psal:Ještě když jsem měl Bandita šestku,tak jsem měl na zadku i na předku road attacky a spokojenost.Na zadku mě vydržela pneu přes 10 000 a to jsem jí nešetřil a jezdil i ve dvou,na předku asi 16 000 km...
...tag takle lechkou ruku bych chtěl mít ...teda asik vlastně nechtěl, bo bych si to neužil...neměl sem gumu, kerá by mi vydržela víc neš vosum...ani ta ekstratvrdá kurva MAXXISKA
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Jiřina psal:Kuna: ty voe, si asi lehčí než já. 6.000km a po vzorku, pravda na konci jsem mu pomohl spalouchem, ale to už bylo uprostřed míň jak 1mm
lehčí určitě ne,ale hodně jsem jezdil s klukama co maj dlouhý trubky.Max.110km/h a kohat se Výlety do Rakouska to samý.Rychle jedím spíš výjímečně a nebo s Jardou gsf,ten jezdí jak drak
Filous psal:Tomy psal:Ještě když jsem měl Bandita šestku,tak jsem měl na zadku i na předku road attacky a spokojenost.Na zadku mě vydržela pneu přes 10 000 a to jsem jí nešetřil a jezdil i ve dvou,na předku asi 16 000 km...
...tag takle lechkou ruku bych chtěl mít ...teda asik vlastně nechtěl, bo bych si to neužil...neměl sem gumu, kerá by mi vydržela víc neš vosum...ani ta ekstratvrdá kurva MAXXISKA
su rád,že nésu sám za trůbu, dyž mi guma na zadku nevydrží 10 tis
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Sakra a proc me nevydrzi taky tak dlouho
mam najeto 8 500 na 650 a bridzstounka nema ani milimetr
ale jak rika filous,to bych si tu jizdu vubec neuzil a proto sem si tu motorku nekupoval abych za jizdy zral mouchy...
...sam mezi jebkarema...
tak to potom musis bejt mouchozrout,jinak si to neumim predstavit...
ze by tombe na buse ta bridztonka tak dlouho vydrzela a me na 650 jen zhruba vo 1000 vic to je naky diuny...ja tipuju ze mi vydrzi tak do tech 9 max neco malo pres 9
...sam mezi jebkarema...
Já myslím,že guma vydrží podle toho,jak kdo jezdí a taky kde jezdí.Když někdo jezdí kládu a ještě se občas sveze někde na letišti nebo na podobných místech,tak nemůže počítat,že mu guma něco vydrží.Někomu vydrží sotva 7000km a měkomu v pohodě 10000km.U nás v Mimoňi na letišti se motorkáři během sezóny scházej skoro denně a nestačí se divit jak se jim ojela guma během pár koleček!!A to měkteří si toho ani nevšimli,jak si tam ojeli gumu.Ten povrch je pěknej žrout.
mam na Roudech asi 4k,mam je na predku i zadku,super je to ze se zahrejou rychle i kdyz je zima a drzej si teplotu, nejsem strelec typu kolinko,ale na Buchlove sem byl spokojen az az ... pocitove lepsi nez Bridgestony,hlavne jelikoz jezdim casto pres republiku ve dvou je to poznat ,na minulejch gumach uz sem mel placku na stredu ... takze podtrzeno secteno az tu bude zase akce na Continentaly tak beru Roady bez vahani ... ... no a na mokro si muze stezovat, kdo chce to stoji za na cemkoliv
... My day begins when yours is about to end ... 2nd.PARAMEDIC and RESCUE TEAM Ostrava
Nazul jsem nový road attacky před 14 dny před dovolenou na Korsice a Sardinii a jakmile se zahřejou jsou to perfektní gumy, který dovolí bezprolémové náklony na stupačku. Mají tvrdej střed a měkký boky a na Sardinii se žmolkovaly úplně stejně jako Inkvizova SuperCorsa nebo jak se ta Pirelácká mrdka jmenuje. Ovšem po 3000 km jsem tam zničil na krajích předek i zadek
S úsměvem jde všechno líp :o)
Stránky: 1