Nejsi přihlášen
Řetěz a nebo sadu
Potřebuju novej řetěz a tak by mě zajímalo jesli se doporučuje koupit řetězová sada nebo stačí ten řeťaz.A gdyž tak gde to mám koupit.A kolik to bude zhruba stát.Ozubení vypadá ok jen podle vzhledu.Starej řetěz se mi zadrhává zkoušel sem ho vypucovat ale nic moc.navíc se mi na 2 místech uplně našponuje.
všude dobře tak co doma.Vždy na cestách.
Re: Řetěz a nebo sadu
Taky uvažuji koupit celou sadu na B12, kolik zubů na rozetách mám požadovat abych měl větší zátah odspodu asi od 2000 ot/min, jak se to projeví na otáčkách a spotřebě benálu ve 100 km/h. Dík za radu.
jsem pomalejší - ale ne vždy
jiri50 psal:Taky uvažuji koupit celou sadu na B12, kolik zubů na rozetách mám požadovat abych měl větší zátah odspodu asi od 2000 ot/min, jak se to projeví na otáčkách a spotřebě benálu ve 100 km/h. Dík za radu.
...tady si najdi, co potřebuješ:
http://www.xs4all.nl/~ator0437/gc/
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Někdo tu kupoval řetěz od ČZ ale už nevim kdo to byl. Měl jsem všechno zazáložkovaný na starym fóru a to fuč. Takže mě zajímá jaká tam byla cena, tuším že nějaká akce či co díky.
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich psal:Někdo tu kupoval řetěz od ČZ ale už nevim kdo to byl. Měl jsem všechno zazáložkovaný na starym fóru a to fuč. Takže mě zajímá jaká tam byla cena, tuším že nějaká akce či co díky.
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
zdravim.ja som menil iba retaz.objednal som ju u znalca..ktory vedel co je na moju bandasku najlepsie..dovoz z polska je to DIDka a zda si byt v pohode..cena:4000,-SK.mam b6 rv 99
spokojnost mozem vsak potvrdit az po nejakych tych km..
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
odporucam vymenit cely retazovy kit, ja som menil v auguste... vyslo ma to na 7500 Sk aj s pracou a mam pokoj cca na dve sezony... mam "12" a nestoji mi to zato aby som setril tam kde netreba - na ukor bezpecnosti...
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
Mam doma jen nějakej ouzkej řetěz,ale kolečka mam nový široký(jako origa),takže nakonec taky musim koupit retěz.
Jde mi o to:
530,525,520???Co to je?Pevnost nebo snad nějaká šířka?
Mam v tom už ulanbátar
Potřebuju to na B6 98
PURE NAKED BIKE!
alex psal:odporucam vymenit cely retazovy kit, ja som menil v auguste... vyslo ma to na 7500 Sk aj s pracou a mam pokoj cca na dve sezony... mam "12" a nestoji mi to zato aby som setril tam kde netreba - na ukor bezpecnosti...
7500? to je kuwa drahé i na vaše poměry, ne?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:alex psal:odporucam vymenit cely retazovy kit, ja som menil v auguste... vyslo ma to na 7500 Sk aj s pracou a mam pokoj cca na dve sezony... mam "12" a nestoji mi to zato aby som setril tam kde netreba - na ukor bezpecnosti...
Myslis, ze je to s nami v SR az take hrozne??? Dal som 7500 a som spokojny... original v servise Suzuki chceli 10500 az 12000, ze podla toho ako dlho to budu robit...
alex psal:Koldan psal:alex psal:odporucam vymenit cely retazovy kit, ja som menil v auguste... vyslo ma to na 7500 Sk aj s pracou a mam pokoj cca na dve sezony... mam "12" a nestoji mi to zato aby som setril tam kde netreba - na ukor bezpecnosti...
Myslis, ze je to s nami v SR az take hrozne??? Dal som 7500 a som spokojny... original v servise Suzuki chceli 10500 az 12000, ze podla toho ako dlho to budu robit...
Tak to je docela síla... Já dal za sadu necelých 4500,- a za práci 300,-
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
alex psal:Koldan psal:alex psal:odporucam vymenit cely retazovy kit, ja som menil v auguste... vyslo ma to na 7500 Sk aj s pracou a mam pokoj cca na dve sezony... mam "12" a nestoji mi to zato aby som setril tam kde netreba - na ukor bezpecnosti...
nebyla to narážka, jen konstatování přepočtu a aktuálního kurzu. pokud se nepletu, tak Jiřina nakupoval posledně D.I.D. za cca 41OO Kč a práce je tam pro amatéra maximálně na hodinu i s kafetem a cigárem
ale důležitá je spokojenost
Podívejte se na to.Ta cena se mi zdá nějak moc podezřele nízká až začínám uvažovat o tom že to koupím.
http://www.evron.cz/eshop/produkt_detai … =&od=0
Jen doplním co mi nabídly za ceny B6 1996:
Dobrý večer,
omlouvám se pozdější odpověď - byl jsem dnes mimo kancelář, níže posílám
jednotlivé varianty:
a) řetězová sada s řetězem DID 530 ZVM2 - nejlepší řetěz z naší nabídky - i
podle našich testů vydrží suverénně nejdéle s kvalitními těsnícími kroužky -
cena řetězové sady: 4.506,- + dopravné zdarma
b) řetězová sada s řetězem DID 530 VM - X-kroužkový velmi kvalitní řetěz,
cena řetězové sady: 3.790,- CZK + dopravné zdarma
c) řetězová sada s řetězem ČZ 530 SDZ - X-kroužkový řetěz, cena řetězové
sady 2.860,-CZK + dopravné 50,-CZK
Řetězy ČZ nejsou špatné, jsou používány jako ekonomické varianty řetězových
sad, kvalit DID ale nedosahují.
Uvedené ceny jsou s DPH.
Obecně vždy doporučujeme na spotřebním materiálu (pneu, řetěz, brzdy,
podvozek, oleje) na moto nešetřit - samozřejmě v případě, že si chcete moto
nechat delší dobu. Rozdíl cen v poměru k ceně moto není velký a nakonec se
vyšší cena vrátí ve větším komfortu jízdy a životnosti.
Dejte mi prosím vědět zda a jakou variantu jste si vybral
S pozdravem a přáním úspěšného dne
Ing. Daniel Hrádek
www.motoretezy.cz
mobil: +420 737 503 270
e-mail: info@motoretezy.cz
Jasně, ale oba máte B12 takže to chápu. Ale na B6 si myslím, že je to i zbytečný. Rozdíl ceny je třetinový a možná se to rovná i třetinovýmu rozdílu životnosti.
Já beru na zkoušku ČZ tak za rok se uvidí
Ondráš psal:Jen říkám vlastní zkušenost...
...můžu se zeptat? kolik žes už jich odjezdil? těch druhů
...kdyby to uvezlo pás z tanku místo řetězu, tak vím kdo by si ho dal první a taky kdo by byl hned druhej
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Ondráš psal:Jen říkám vlastní zkušenost...
...můžu se zeptat? kolik žes už jich odjezdil? těch druhů
...kdyby to uvezlo pás z tanku místo řetězu, tak vím kdo by si ho dal první a taky kdo by byl hned druhej
Jsem přesně věděl, kdo se ozve jako první
Na banditu mám druhej. Pravda. Zatím super. Pravda. Zatím tak 2 tis. km. Pravda.
Na Panelce jsem měl ČZ a teda... Nevím, no...
Ale dávat tam řetěz, kterej je dražší než motorka... To je taky pravda.
Je spousta věcí co má Kelly co já bych si nedal... Třeba tu operaci očí
Prostě jsem spokojenej, protože dělá přesně to co mi bylo řečeno. A jsem z toho vyjukanej, protože dřív sem byl rád, když ty stroje vůbec jely
A teď mazej opravit tu Mozillu a FireFox
A já to koupil i s ČZ řetězem a jediný co můžu říct-NEBRAT
Je vytahanej tak nerovnoměrně že nejde ani pořádně natáhnout,když ho šponuju tak je na jednom místě nadoraz,pootočím a HUP jsou tam 4cm.A navíc to není jen na jednom místě.
Prostě D.I.D 530.....to je otázka času.
A bude zlatej.
2 pet: Jasně, budu se opakovat, máš B12, tam bych ČZ řetěz asi taky nedal. Taky je otázka, jak bylo řečeno, kolik a jak nalítanejch kiláků to mělo. No dost lidí taky když prodává motyku tak tam dává ten nejlevněší řetěz.
A nebo je to šit a budu si drbat hlavu
Bedřich psal:2 pet: Jasně, budu se opakovat, máš B12, tam bych ČZ řetěz asi taky nedal. Taky je otázka, jak bylo řečeno, kolik a jak nalítanejch kiláků to mělo. No dost lidí taky když prodává motyku tak tam dává ten nejlevněší řetěz.
A nebo je to šit a budu si drbat hlavu
no podla mna je chyba setrit na niecom co na bajku patri medzi najdolezitejsie veci... bez vselijakych doplnkov co si ludia davaju na motyky za nehorazne prachy sa jazdit da, ale bez retaze asi neeeeeeeee...
Kuba B12 psal:tvá informace postrádá několik podrobností. Za prvé kolik měl ten řetěz najeto když si to koupil, 5, 10, 20tis? a za druhý i ČZ dělá několik stupňů kvality...
Když jsem to kupoval tak mi ten borec říkal cosi o 12000km.Sice nevím co je to za ČZkvalitu,ale podle mě by ten řetěz měl vydržet trochu víc.Ten borec prej jezdil v klidu a já už taky nejsem nejmladší tak to nehoním
Prostě bude tam DID 530
K.a.s.y.m. (Člen) 02.10.2007 07:34:19 Offline |
No že se mezi vás pletu Já mám EK 530 SROZ /112 za 2203 kaček a kromě toho ,že ho pravidelně mážu a jednou jsem ho vyčistil tak mám na něm 25 000 km a ještě jsem ho ani nedotahoval. A to je to to nejlevnější z nabídky.Je otázka jak dlouho by vydržel na B12.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:No že se mezi vás pletu Já mám EK 530 SROZ /112 za 2203 kaček a kromě toho ,že ho pravidelně mážu a jednou jsem ho vyčistil tak mám na něm 25 000 km a ještě jsem ho ani nedotahoval. A to je to to nejlevnější z nabídky.Je otázka jak dlouho by vydržel na B12.
a já bych chtěl teď vo Budulínkovi,tu mám nejraději
kozin psal:čau,mohl by ste mi někdo poradit jakou mám koupit řetězovou sada na bandita gsf 400,dík.
...mrkni na www.motoretezy.cz...ty acheologu
K.a.s.y.m. (Člen) 02.10.2007 08:23:40 Offline |
Koldan psal:K.a.s.y.m. psal:No že se mezi vás pletu Já mám EK 530 SROZ /112 za 2203 kaček a kromě toho ,že ho pravidelně mážu a jednou jsem ho vyčistil tak mám na něm 25 000 km a ještě jsem ho ani nedotahoval. A to je to to nejlevnější z nabídky.Je otázka jak dlouho by vydržel na B12.
Nevěříš?Nevěř.Pouze říkám jak to je.EK řetězy se tím chlubí,že se nenatahujou a mě se to zatím plní.
A teď.Bylo nebylo,ale asi bylo jinak bych to nevyprávěl.Žil takhle v jednom lese jelen s malým budulínkem.A protože byl budulínek pěkněj kurevník tak měl jelen pěkný parohy,že se s níma ani do baráku vejít nemohl....
Velký sorry pro "XJelena".
K.a.s.y.m. psal:Koldan psal:K.a.s.y.m. psal:No že se mezi vás pletu Já mám EK 530 SROZ /112 za 2203 kaček a kromě toho ,že ho pravidelně mážu a jednou jsem ho vyčistil tak mám na něm 25 000 km a ještě jsem ho ani nedotahoval. A to je to to nejlevnější z nabídky.Je otázka jak dlouho by vydržel na B12.
Nevěříš?Nevěř.Pouze říkám jak to je.EK řetězy se tím chlubí,že se nenatahujou a mě se to zatím plní.
A teď.Bylo nebylo,ale asi bylo jinak bych to nevyprávěl.Žil takhle v jednom lese jelen s malým budulínkem.A protože byl budulínek pěkněj kurevník tak měl jelen pěkný parohy,že se s níma ani do baráku vejít nemohl....
Velký sorry pro "XJelena".
...no nenatahoval??? ...nechceš nám říct, že si pjetadvacet tisíc nevyndaval zadní kolo???
K.a.s.y.m. (Člen) 02.10.2007 08:41:04 Offline |
To netvrdím.Ale takovýto lehký dotažení napínáku pří výměně gumy neberu jako dopínání.S tím neotočím ani o 1/5 otáčky.Kolo dorazím co nejvíc dopředu a to něco málo mi nepřipadá jako dopínání.Jawu jsem dopínál i o jednu otáčku tak mi to nepřipadá u tohohle důležitý.
Hele já ted měnil sadu v servise SUZUKI - slíbili mi DID za 3700, že je v nějaký podzimní akci nebo co. Ted sem s tim přijel, mam na stvrzence napsano RETEZSET MO123-915 Retezova sada GSF650 za 3346,- a prace za 400,-/hod. No tak nevim co to je za sadu, je to origo Suzuki, nákej kšunt, nebo se z teho nedá vůbec poznat co mi tam nandali? Nějak tomu zápisu na stvrzence nerozumim - samozřejmě sem to prohlíd až doma, jinak bych se zeptal
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Koldan psal:
a já bych chtěl teď vo Budulínkovi,tu mám nejradějiNevěříš?Nevěř.Pouze říkám jak to je.EK řetězy se tím chlubí,že se nenatahujou a mě se to zatím plní.
Velký sorry pro "XJelena"....no nenatahoval??? ...nechceš nám říct, že si pjetadvacet tisíc nevyndaval zadní kolo???
kuwa proč mi to přerušuješ,zrovna to začalo bejt napínavý
TO Kasym:pokračuj woe,co ten jelen?
K.a.s.y.m. (Člen) 02.10.2007 08:45:21 Offline |
Bych vás tu moc pohoršil.A zoofilní stánkou Budulínka se tu zrovna zabejvat nechcu.nejsu ten no....psycholog.
K.a.s.y.m. (Člen) 02.10.2007 10:20:32 Offline |
Hele tak narovinu nemám básnický střevo a mám málo promile bo v práci nemůžu.Takže zkuste pokračovat někdo jiný
K.a.s.y.m. (Člen) 02.10.2007 12:24:58 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:Hele tak narovinu nemám básnický střevo a mám málo promile bo v práci nemůžu.Takže zkuste pokračovat někdo jiný
Tak alespoň řekni jak to dopadne...
No jak,jelen nakope Budulínka do koulí.Kopytama to prej bolí
Polo psal:Hele já ted měnil sadu v servise SUZUKI - slíbili mi DID za 3700, že je v nějaký podzimní akci nebo co. Ted sem s tim přijel, mam na stvrzence napsano RETEZSET MO123-915 Retezova sada GSF650 za 3346,- a prace za 400,-/hod. No tak nevim co to je za sadu, je to origo Suzuki, nákej kšunt, nebo se z teho nedá vůbec poznat co mi tam nandali? Nějak tomu zápisu na stvrzence nerozumim - samozřejmě sem to prohlíd až doma, jinak bych se zeptal
Je to DID 530V objednací číslo je ELITu stojí 3112,- bez akce buď v klidu, není to žádná sračka, už jsme jich pár rozdali Ale můžou se najít i protinázory
Strýcfajtr !!!
Ctít někdo informace o RK:
http://www.rk-excel.co.jp/english/chain/suzuki.gif
A podle tabulky je orig. dodaná sada shodná s prvomontáží Busy
Takže pokud někomu tvrdili že mu dávaj origoš DID tak ho pěkně natáhli
God Save The Queen!
K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:Hele tak narovinu nemám básnický střevo a mám málo promile bo v práci nemůžu.Takže zkuste pokračovat někdo jiný
Tak alespoň řekni jak to dopadne...
No jak,jelen nakope Budulínka do koulí.Kopytama to prej bolí
A to je ten dobrej konec... Ty si teda vypravěč...
Zkus jinou...
K.a.s.y.m. (Člen) 02.10.2007 20:58:51 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:
Tak alespoň řekni jak to dopadne...No jak,jelen nakope Budulínka do koulí.Kopytama to prej bolí
A to je ten dobrej konec... Ty si teda vypravěč...
Zkus jinou...
Ne vždy to musí končit happyendem.
XJelen psal:Polo psal:Hele já ted měnil sadu v servise SUZUKI - slíbili mi DID za 3700, že je v nějaký podzimní akci nebo co. Ted sem s tim přijel, mam na stvrzence napsano RETEZSET MO123-915 Retezova sada GSF650 za 3346,- a prace za 400,-/hod. No tak nevim co to je za sadu, je to origo Suzuki, nákej kšunt, nebo se z teho nedá vůbec poznat co mi tam nandali? Nějak tomu zápisu na stvrzence nerozumim - samozřejmě sem to prohlíd až doma, jinak bych se zeptal
Je to DID 530V objednací číslo je ELITu stojí 3112,- bez akce buď v klidu, není to žádná sračka, už jsme jich pár rozdali Ale můžou se najít i protinázory
dik za info. Snad to fakt neco vydrží. S protinazorama jsi měl pravdu - skutečně se našly - ale to dycky a já nemusim mit nutně to uplně nejlepčí
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
Stránky: 1