Nejsi přihlášen
Re: nedokážu si představit...
něco podobnýho má i gsr ale je pravda že o dost menší jen takovej malej výstupek.A pokud je sedlo mírně skosený tak tohle stršíš do rozkroku a nekloužeš dolů na řidiče.
Manželka si u toho libuje že na mě nepřepadává jak na bandasce. Ale kdoví proč to říká.
fido psal:Ondráš psal:Je v tom zabudovanej vibrátor.
jesli z teho něco nevylízá..možná je to vyhřejvaný = dobrý na hemeroidy
Estli z toho něco vylejzá, tak to tím degraduje zadní sedlo na používání pouze pro ženský a gaye.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:fido psal:Ondráš psal:Je v tom zabudovanej vibrátor.
jesli z teho něco nevylízá..možná je to vyhřejvaný = dobrý na hemeroidy
Estli z toho něco vylejzá, tak to tím degraduje zadní sedlo na používání pouze pro ženský a gaye.
jako by ti to snad vadilo,jezdíš snad vzadu
a ten kdo jó tak ať si to užije mu to přej
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Šárka psal:Nevim nevim ale mohlo by to být i příjemný....
..hlavně si to nedávej na přední sedlo..
..možná by to bylo příjemné,ale pokud by ses hodně zasnila a s tím potažmo odpoutala od reality,tak by to následně nebylo ve finále tak úúúžasné..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Šárka psal:to máte pravdu ale tak .... mašina muže přeci i stát na místě ne?
to může,ale pocit ze stojící mašiny,není asi to pravé,přeci jen jízda je lepší,ikdyž v tomto případě,no proti gustu ,žádný dišputát
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
jo a o tom svezení... záleží na tom co můžou nabídnout... Ondro... já myslim že tobě vozí baťůžek už slečna ne? chachacha ale obdivuju tě za mě když se poprví sednul 110 kilovej učitel tak sem měla co dělat ale byl to hezký pocit...
Obtížné neznamená nepřekonatelné
Šárka psal:Fido na tu akci sem tu ještě nebyla ... měj to prosím na paměti... tak kdy bude další? co třeba Miličín? je tam hezký lom a prima asfalt...?
V Miličíně mám pár kamarádů....maji tam dobrý hasičský bály a nebo koncerty v sokolovně Lom je po takovejch akcích ranní tradice....a že to kurva zebe i v létě
je to z italskýho http://www.bandit.it banditsrazu Raduno. Byli tam ale i delegáti&pacijenti z BCZ.
Tahle B400 je pěkná. Vyvedená v Ducati barvách, a to sedlo může mít pro některý pacienty správný tvary. O nás, starých bramborách raděj pomlčim.
Newada psal:To to zase já si to dokážu představit docela živě. Ideální pro mrtvoly na spodek jako je Palous. Aspoň ho pak po vyjíždce večer bába nevotravuje, bo to má parkrát za sebou.
No vono je to to nejlepší co může doma člověk dělat že?jako jebat dětem mámu je prachsprostá zhovadilost že?jen mě nejde do květáku kdy si přestaneš tahat tu mrtvolu ty a konečně si něgde třeba aj f bordelu hodíš hrbem ty?počítám,že si ho za chvilku urvěš páč za už to zachvilku začneš počítat na rokyasi ti budu muset z garáže vodstěhovat motorku páč tam každou chvilku střašíš a já se začínám obávat,že mě něco vyvedeš když se vohnu woe
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Newada psal:To to zase já si to dokážu představit docela živě. Ideální pro mrtvoly na spodek jako je Palous. Aspoň ho pak po vyjíždce večer bába nevotravuje, bo to má parkrát za sebou.
No vono je to to nejlepší co může doma člověk dělat že?jako jebat dětem mámu je prachsprostá zhovadilost že?jen mě nejde do květáku kdy si přestaneš tahat tu mrtvolu ty a konečně si něgde třeba aj f bordelu hodíš hrbem ty?počítám,že si ho za chvilku urvěš páč za už to zachvilku začneš počítat na rokyasi ti budu muset z garáže vodstěhovat motorku páč tam každou chvilku střašíš a já se začínám obávat,že mě něco vyvedeš když se vohnu woe
kristepane
bla...blabla...!
PALOUS psal:Newada psal:To to zase já si to dokážu představit docela živě. Ideální pro mrtvoly na spodek jako je Palous. Aspoň ho pak po vyjíždce večer bába nevotravuje, bo to má parkrát za sebou.
Neser Palůsku, než to bude rok, tak snad už budu parkovat ve své, abych tě nestresoval. A jinak nejsi můj typ, bo nemáš ani u.
Dámy
jak dlouho ještě?
Šárka psal:Lihy jen tak mezi náma víš kde je tam Královna?
čoveče tak to netušim.
Znám akorát lom, sokolku, hotel, hřiště a pak ještě hospodu za tim rozestavěnym barákem (snad prej by to měl bejt domov důchodců čico :) ) jo a ještě sme byli na tom dolnim rybníku na výlovu....prostě tam jezdim hlavně na kulturní akce spojené s konzumací rozličných nápojů
Lihy psal:Newada psal:Jó tak Lihimu tomu závidim, bo jemu holky nikdy neříkají ne. Ten musí mít sebevědomí.
mrtvý holky neřikaji ne.....a to komukoli
tak se podle toho zařiď voe
By mu dal Kelly školu že?
Jebat motorky :-)
Lihy psal:Newada psal:Jó tak Lihimu tomu závidim, bo jemu holky nikdy neříkají ne. Ten musí mít sebevědomí.
tak se podle toho zařiď voe
No když já nevim, sem to zkoušel a přídou my dost chladný asi sem cíťa či co
jak dlouho ještě?
Newada psal:Lihy psal:Newada psal:Jó tak Lihimu tomu závidim, bo jemu holky nikdy neříkají ne. Ten musí mít sebevědomí.
tak se podle toho zařiď voeNo když já nevim, sem to zkoušel a přídou my dost chladný asi sem cíťa či co
...lepší studená němka než teplý kuchař
Šárka psal:od zítřka MÁM mít dovolenou a šéf mi jí chce zrušit a ještě ted sem v práci mám naplánováno trolik vecí a slíbila sem něco segře a .... nemám na svadbu ani boty
..že budeš nasraná ti nepomůže..
..a boty ti můžu půjčit..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Stránky: 1