Nejsi přihlášen
flamboyant (Člen) 06.07.2007 15:17:04 Offline |
slidery
Zdarec, muzu se zeptat jestli mate ejakou zkusenost s nasazovacima sliderama? Nemyslim ty na suchej zip ale klasicky navleky na kolena... jestli treba neslejzaj dolu nebo tak neco Dik moc
... zatím jsem jen batoh :-)
Re: slidery
tomasNJ psal:bohužel pro tebe, znám já jen ty na sucháč
Už jsem to párkrát viděl na Skopčácích. Měli džíny a na nich černé návleky na kolena jako volejbalisti. Možná lepší než nemít vůbec nic, ale jinak.
Připadalo mně, že vše důležité mají v kolenou a ostatní chránit nepotřebují.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
maňas psal:teď jde o to jak moc by to drželo,když sebou sekneš,jestli by spíš nepovolil ten sucháč,to víš třecí síla to je prevít
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:maňas psal:teď jde o to jak moc by to drželo,když sebou sekneš,jestli by spíš nepovolil ten sucháč,to víš třecí síla to je prevít
no na sucháč sou fšechny slidery co se snima brousí asfalt... a jak psal extermixák tak drží fakt fest...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Pavel_B12 psal:tomasNJ psal:bohužel pro tebe, znám já jen ty na sucháč
Už jsem to párkrát viděl na Skopčácích. Měli džíny a na nich černé návleky na kolena jako volejbalisti. Možná lepší než nemít vůbec nic, ale jinak.
Připadalo mně, že vše důležité mají v kolenou a ostatní chránit nepotřebují.
myslím,že to budou spíš tzv. coldkillery, obdobu prodával nedávno i Lídl, prostě návlek z materiálu,kerej by neměl profouknout. kůpil sem je (za ty prachy to na zkoušku stojí) v podstatě to funguje,není to tak ,že by to hřálo,ale na koleno nefůká.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1