Nejsi přihlášen
pár otázek...
1. když relativně prudce zabrzdím přední brzdou, tak při tom, jak se mi vrátěj tlumiče do dá dost velkou ránu, prostě to cvakne.....dělá to i když vymetu nějakou ďouru.....
asi by se to dít nemělo, ne??....čímpakto??
2. má cenu u šestky dávat dopředu pancíř?? zdá se mi, že to nic moc brzdí (na deskách mám cca 1500 km, brzdovka taky tak, kotouče OK)
3. hvízdá mi simering pod řetězovým kolečkem.....a to dost.....v nízkejch otáčkách, pak už to nejni slyšet....ať to prostříknu nebo namažu čimkoliv, vydrží to tak 200 km, pak to začne znovu.....je na to rada??.....neřešit se mi to nechce, pač mě to dost se*e...
4. nemáte někdo padací rámy na šestku??? v bazarech na mě všichni jebete....
5. krevety do koktejlu....
a to je asi tak všechno...
Re: pár otázek...
hans psal:1. když relativně prudce zabrzdím přední brzdou, tak při tom, jak se mi vrátěj tlumiče do dá dost velkou ránu, prostě to cvakne.....dělá to i když vymetu nějakou ďouru.....
asi by se to dít nemělo, ne??....čímpakto??
2. má cenu u šestky dávat dopředu pancíř?? zdá se mi, že to nic moc brzdí (na deskách mám cca 1500 km, brzdovka taky tak, kotouče OK)
3. hvízdá mi simering pod řetězovým kolečkem.....a to dost.....v nízkejch otáčkách, pak už to nejni slyšet....ať to prostříknu nebo namažu čimkoliv, vydrží to tak 200 km, pak to začne znovu.....je na to rada??.....neřešit se mi to nechce, pač mě to dost se*e...
4. nemáte někdo padací rámy na šestku??? v bazarech na mě všichni jebete....
5. krevety do koktejlu....
a to je asi tak všechno...
1. pokud se ti nezdá dobrý zpětný ráz,chce to asi hustší olej do šavlí
2.nevím jak by to mělo brzdit,ale na gsx-f,který má podle mýho skorem stejný parametry na brzdy by mě přišli skoro pancířky zbytečné,spíš to závisí na druhu desek jaký si zvolil a jak se zajeli
3.no pokud je to opravdu simerink tak proč ho nevyměnit
4.asi nikdo žádný starší navíc nemá,že,tak kup ty nový,vždyť to stojí pár korun,sem je mohl koupit i já jako socka
5.krevety každýmu podle chuti a do čeho chce
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
takže simering jde do háje....to jsem myslel....
jestli je to jen olej v těch vidlích, tak je to fajn....
hans psal:takže simering jde do háje....to jsem myslel....
jestli je to jen olej v těch vidlích, tak je to fajn....
no snad ten olej,vždyť to tak funguje,pružina to tlumí dolů a olej to tlumí nahoru,alespoň myslím,že jó
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1