Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 09.07.2007 17:56:22 Offline |
Re: kryptor...
tag si tu italskou jebku s pražskou značkou pěkně nachystej na pondělí ať neděláš vostudu
doba je temná...
Vostrý Ondřej (Člen) 09.07.2007 19:08:06 Offline |
je to bmbice a moch jich nepotkáš
Je to takový diuný...
Půl motoru a ještě ta voda, jak z toho předního válce kouká jen jedna roura... Takhle jsem to měl na Simsonu. Skoro i podobný sklon válce
A Peťe se nelíbí ten prolis na nádrži. Prý by se jí tam nevešli nohy.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
inkvizitorr (Administrator) 09.07.2007 21:20:29 Offline |
kecy v kleci, stačí se na tom svýst a je hned jasný, že nejde vo to jak to vypadá když na to koukam ale když z toho koukam
doba je temná...
inkvizitorr psal:kecy v kleci, stačí se na tom svýst a je hned jasný, že nejde vo to jak to vypadá když na to koukam ale když z toho koukam
Tak to je hned vo něčem jiným.
Peťa říká, cituji: Stát mi to v garáži, tak se mi to líbí strašně moc. Prej by si dala i uříznout nohy...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:inkvizitorr psal:kecy v kleci, stačí se na tom svýst a je hned jasný, že nejde vo to jak to vypadá když na to koukam ale když z toho koukam
Tak to je hned vo něčem jiným.
Peťa říká, cituji: Stát mi to v garáži, tak se mi to líbí strašně moc. Prej by si dala i uříznout nohy...
To by mohlamá jich ažaž
Jebat motorky :-)
inkvizitorr (Administrator) 09.07.2007 22:04:50 Offline |
Ondráš psal:Peťa říká, cituji: Stát mi to v garáži, tak se mi to líbí strašně moc. Prej by si dala i uříznout nohy...
čéče pěkná a eště rozumná svlečna adamsová tak jí pozdravuj a vem si z těch jejích moudrejch řečí příklad
doba je temná...
husky... takhle sem to postavil já... on to ratbajk byl...
lihy... řetěz je fakt tak čistý, a namazaný... poprvé v životě sem čistil řetěz...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Stránky: 1