Nejsi přihlášen
Co na něj říkate...?
Vypadá fakt skvěle!![]()
Jen nevim,jestli je ta cena vzhledem ke stáří adekvátní...
Jestli raději nepřihodit nějakých 20 a nevzít 03-04![]()
Víc info,než je tam psáno nevim-nedostupný foun...
http://bazar.motorkari.cz/?cId=inzerat- … atu=158050
PURE NAKED BIKE!
Re: Co na něj říkate...?
Takže jsem jí nakonec přeci jen vzal...pondělní jízda ze Zlína k Hořicům v největším vedru po pětidenním totálně propařeným festivalu s na plátno sjetou zadní pryží,s předkem zas pro změnu do trojúhelníku,origo řidítkama sklopenýma nesmyslně k nádrži byla opravdu očistec!![]()
![]()
![]()
![]()
Větve už mam koupený,přezuto...
A přes zimu mě opět čeká to utrpení s leštěním ráfků a podobných hovadin![]()
![]()
![]()
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Takže jsem jí nakonec přeci jen vzal...pondělní jízda ze Zlína k Hořicům v největším vedru po pětidenním totálně propařeným festivalu s na plátno sjetou zadní pryží,s předkem zas pro změnu do trojúhelníku,origo řidítkama sklopenýma nesmyslně k nádrži byla opravdu očistec!
Větve už mam koupený,přezuto...
A přes zimu mě opět čeká to utrpení s leštěním ráfků a podobných hovadin
... woe jaký "přes zimu" ??
... dyť sezona je v plným tempu ![]()
![]()
... do zimy daleko
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
nestojí mě to víc údržby než to co Kelly stráví s nafukovačkama a vzhledem k jeho vjeku a krešům,je naprosto zřejmé,že sa nenadřu.jednů za měsíc to vomeju jarovů vodů,toť vše. a leštěné kola sů pěkné,stane sa z nich doplněk a ne jen to na čem ta mašina stojí.![]()
To osiris:založil sem si nové stádo žab,něgdy dodám foto![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
No mňa už ty leštěné ráfky nejak zmáhajů...začal jsem s tím na GSu, pak na 6ce banditu, pak SV, tam aj rám...
A teď na 12ce ráfky, dekly, madla, ventil víko ...no
su
a když jsem prodával, tak to nikdo neocenil.měl jsem chuť vzít černý spray a zastříkat to...na SV dokonce borec čuměl a říkal, že to není originál a nechce to
teď chcu prodat 12ku a hrozím sa toho, co dojede za chytráka.Vždycky říkám, že už žádnů motku nebudu leštit, ale jak to dovezu, tak v tom hned jedu...
Kdo nejezdí, nikdy to nepochopí...
kua ja z vas nemuzu
žabí žranice a nikdo uz to nechce zrat ![]()
Uz to vidim jak je krmi to stado zab
Leštěný ráfky jsou pěkný, ale je fakt, že to má skoro každej. A tak sem si vyleštil jen rantly na bocích a nádhera. Jinak ta černá nic moc, všechno je na tom vidět.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Jééé, to je můj starý Bandita. Měl jsem ho před tím 2 roky a pak jsem ho prodal, bo jsem musel za prací. A teď hobluju nějakou SV650-ten krouťák tam není.... Jo, jinak je to první B12, na které jel Koldan![]()
Opovaž se šáhnout na ty ráfky!!! Ta motorka je v origo stavu a tak taky zůstane![]()
![]()
Mám vychytralý plán.
rene psal:Jééé, to je můj starý Bandita. Měl jsem ho před tím 2 roky a pak jsem ho prodal, bo jsem musel za prací. A teď hobluju nějakou SV650-ten krouťák tam není.... Jo, jinak je to první B12, na které jel Koldan
Opovaž se šáhnout na ty ráfky!!! Ta motorka je v origo stavu a tak taky zůstane
no nekcej,já ju nepoznal,bavili zme sa na Trampovi,já eště na B6,že jo?Tys toměl v origo stavu,pamatuju si,že mi dělůali problém ty origo větve
to ti to kurva trvalo než sas tady ukázal![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Kdyby to nějakej koumelec přede mnou nepodrbal,tak bych je snad i nechal,ale takhle neni jiný východisko...
Origo stav je sice hezká věc,ale já ji chci mít podobnou jako bejvalou B6,takže po zimě už bude (snad) podle mých představ.![]()
PURE NAKED BIKE!
To Koldan: Jo, to si měl ještě B6 a mega moc přepákovanou, takže jsem stál na špičkách... ale to musím i teď na SV-čku
.
To Meloun: Važ si jí, kdysi jsem zkoušel B12 r.v.03 a tá tak netáhla
Jinak oproti orig. jsem tam přidělával kovové rámečky pod sedlo, protože jinak do zadního kola padaly tašky.
Mám vychytralý plán.
Stránky: 1