Nejsi přihlášen
Co na něj říkate...?
Vypadá fakt skvěle!
Jen nevim,jestli je ta cena vzhledem ke stáří adekvátní...
Jestli raději nepřihodit nějakých 20 a nevzít 03-04
Víc info,než je tam psáno nevim-nedostupný foun...
http://bazar.motorkari.cz/?cId=inzerat- … atu=158050
PURE NAKED BIKE!
Re: Co na něj říkate...?
Takže jsem jí nakonec přeci jen vzal...pondělní jízda ze Zlína k Hořicům v největším vedru po pětidenním totálně propařeným festivalu s na plátno sjetou zadní pryží,s předkem zas pro změnu do trojúhelníku,origo řidítkama sklopenýma nesmyslně k nádrži byla opravdu očistec!
Větve už mam koupený,přezuto...
A přes zimu mě opět čeká to utrpení s leštěním ráfků a podobných hovadin
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Takže jsem jí nakonec přeci jen vzal...pondělní jízda ze Zlína k Hořicům v největším vedru po pětidenním totálně propařeným festivalu s na plátno sjetou zadní pryží,s předkem zas pro změnu do trojúhelníku,origo řidítkama sklopenýma nesmyslně k nádrži byla opravdu očistec!
Větve už mam koupený,přezuto...
A přes zimu mě opět čeká to utrpení s leštěním ráfků a podobných hovadin
... woe jaký "přes zimu" ??
... dyť sezona je v plným tempu
... do zimy daleko
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
nestojí mě to víc údržby než to co Kelly stráví s nafukovačkama a vzhledem k jeho vjeku a krešům,je naprosto zřejmé,že sa nenadřu.jednů za měsíc to vomeju jarovů vodů,toť vše. a leštěné kola sů pěkné,stane sa z nich doplněk a ne jen to na čem ta mašina stojí.
To osiris:založil sem si nové stádo žab,něgdy dodám foto
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
No mňa už ty leštěné ráfky nejak zmáhajů...začal jsem s tím na GSu, pak na 6ce banditu, pak SV, tam aj rám...
A teď na 12ce ráfky, dekly, madla, ventil víko ...no su
a když jsem prodával, tak to nikdo neocenil.měl jsem chuť vzít černý spray a zastříkat to...na SV dokonce borec čuměl a říkal, že to není originál a nechce toteď chcu prodat 12ku a hrozím sa toho, co dojede za chytráka.Vždycky říkám, že už žádnů motku nebudu leštit, ale jak to dovezu, tak v tom hned jedu...
Kdo nejezdí, nikdy to nepochopí...
kua ja z vas nemuzu žabí žranice a nikdo uz to nechce zrat
Uz to vidim jak je krmi to stado zab
Leštěný ráfky jsou pěkný, ale je fakt, že to má skoro každej. A tak sem si vyleštil jen rantly na bocích a nádhera. Jinak ta černá nic moc, všechno je na tom vidět.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Jééé, to je můj starý Bandita. Měl jsem ho před tím 2 roky a pak jsem ho prodal, bo jsem musel za prací. A teď hobluju nějakou SV650-ten krouťák tam není.... Jo, jinak je to první B12, na které jel Koldan
Opovaž se šáhnout na ty ráfky!!! Ta motorka je v origo stavu a tak taky zůstane
Mám vychytralý plán.
rene psal:Jééé, to je můj starý Bandita. Měl jsem ho před tím 2 roky a pak jsem ho prodal, bo jsem musel za prací. A teď hobluju nějakou SV650-ten krouťák tam není.... Jo, jinak je to první B12, na které jel Koldan
Opovaž se šáhnout na ty ráfky!!! Ta motorka je v origo stavu a tak taky zůstane
no nekcej,já ju nepoznal,bavili zme sa na Trampovi,já eště na B6,že jo?Tys toměl v origo stavu,pamatuju si,že mi dělůali problém ty origo větve to ti to kurva trvalo než sas tady ukázal
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Kdyby to nějakej koumelec přede mnou nepodrbal,tak bych je snad i nechal,ale takhle neni jiný východisko...
Origo stav je sice hezká věc,ale já ji chci mít podobnou jako bejvalou B6,takže po zimě už bude (snad) podle mých představ.
PURE NAKED BIKE!
To Koldan: Jo, to si měl ještě B6 a mega moc přepákovanou, takže jsem stál na špičkách... ale to musím i teď na SV-čku.
To Meloun: Važ si jí, kdysi jsem zkoušel B12 r.v.03 a tá tak netáhla Jinak oproti orig. jsem tam přidělával kovové rámečky pod sedlo, protože jinak do zadního kola padaly tašky.
Mám vychytralý plán.
Stránky: 1