Nejsi přihlášen
Brasna na nadrz za 200kc
Ahoj Jestli ma nekdo zajem tak ve Vysokym Myte v Plusu maji vyprodej tankvaku za 199Kc Ja vim je to nic moc ale shanel jsem neco na helmu a ta se do toho vejde
Re: Brasna na nadrz za 200kc
známej ho má od tam tud a vejde se mu tzam deka na koupaliště,ručník,sváča na celej den,pití,doklady,mobil cíga,klíče...no poměrně dost.Tojá ho koupil za 1800 a vejde se mi tam s teží polovina co jemu.Ale rozměrově vypadaj stejně.
pozor pozor, vydrží tak max do 100 kmh, pak se odlepí.....
magnety jsou slabý.....
mám ho taky a připínám ho sítí, pak je to
hans psal:pozor pozor, vydrží tak max do 100 kmh, pak se odlepí.....
magnety jsou slabý.....
No čoveče nevim.Ten známej co ho má jezdí mimo obec běžně 130 i víc na naháčoj a právě že to drží.Ale je pravda že když připnu svůj tankvak tak ho tahem neodlepím a ten jeho hodně těžko ale jo.
když sem měl bandita a koupil sem si tenkrat v Polu tankvak, tak sem si ty magnety musel přešít o kousek jinam, páč ty dva boční vycházely akorat do těch prolisů v nádrži.Pak držel gut
---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
hans psal:pozor pozor, vydrží tak max do 100 kmh, pak se odlepí.....
magnety jsou slabý.....
Já ho mám, jezdím s nim pořád. Ale mám ho obráceně a vydrží i 200...
Jen když fouká vítr z boku tak tech 160-170..
neni ŽÁDNEJ problém
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Šum psal:Ahoj Jestli ma nekdo zajem tak ve Vysokym Myte v Plusu maji vyprodej tankvaku za 199Kc Ja vim je to nic moc ale shanel jsem neco na helmu a ta se do toho vejde
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … n10038.JPG
Šume nechces mi koupit taky jeden? penize ti poslu klidne na učet predem
teda jestli je jeste maj
...ňák na ty brašny,batohy atd.nejsem
...stačila mi vždy ledvinka a teď když ji navíc schovám pod "krovku" tak
...jo je něco jinýho když se jedu projet po ČR,nebo když vy jedete někam do světa,ale když kolikrát vidím ty moto vobložený brašnama,kuframa,tankruksakama a kdoví čím ještě tak už to podle mě není "projížďka" ale "stěhování" a člověk (teda já určitě) si to už tak nějak neužije...
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
K.a.s.y.m. (Člen) 12.07.2007 09:05:16 Offline |
Rendy psal:Kelly je prostě mazík
No to jo no.Dělá si tu spoustu prátel Ale víme jakej je,že
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Za 200 se vyplatí, jezdím s ním už 2 rokem a držel i při 230, ale musí být tou kapsou dopředu, pak ty magnety pasujou do prolisů na nádrži. Životnost je ale asi max 2 roky, už se mi pomalu rozpadá. Využiju další akce v Plusu
SLUGI psal:...ňák na ty brašny,batohy atd.nejsem
...stačila mi vždy ledvinka a teď když ji navíc schovám pod "krovku" tak
...jo je něco jinýho když se jedu projet po ČR,nebo když vy jedete někam do světa,ale když kolikrát vidím ty moto vobložený brašnama,kuframa,tankruksakama a kdoví čím ještě tak už to podle mě není "projížďka" ale "stěhování" a člověk (teda já určitě) si to už tak nějak neužije...
Mam na to presne stejnej nazor. Kdyz uz se teda rozhodnu na vejkend nekam na moto, tak jen vrznu vak dvouma gumicukama a jedu.Nechci zadny nosice,drzaky a podobny chcance, ktery nici vzhled
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Živel psal:To Šum: To mají jen ve Vysokém Mýtě v Plusu? Nikde jinde nee?
Covece nevim Pouze v Plusu sem je nasel ze je to akce do vyprodani zasob.
to mr.BSE: Plne s tebou souhlasim me se to taky moc nelibi /vsude nejakej ten drzak a tak / ale vzdycky sem pridelaval helmu za sebe pavoukem a vse bylo OK. Az jednoho dne sem ji ztratil Tak se si rekl ze za 2 kila na prevoz helmy to neni spatny Tot muj nazor.
Šum psal:Covece nevim Pouze v Plusu sem je nasel ze je to akce do vyprodani zasob.
to mr.BSE: Plne s tebou souhlasim me se to taky moc nelibi /vsude nejakej ten drzak a tak / ale vzdycky sem pridelaval helmu za sebe pavoukem a vse bylo OK. Az jednoho dne sem ji ztratil Tak se si rekl ze za 2 kila na prevoz helmy to neni spatny Tot muj nazor.
Ja mam taky lidl tankvak, je v pohode, pouzil sem ho tak 3x, vetsinou na GPS a nejaky piti, fotak a podobny kraviny.
Helmu zasadne chytam pres gumovou sitku k drzakum pod bocnima plastama.
Vydrzela 200km v 160-210km/h
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Bedřich psal:hans psal:pozor pozor, vydrží tak max do 100 kmh, pak se odlepí.....
magnety jsou slabý.....
mám ho taky a připínám ho sítí, pak je toJá ho mám, jezdím s nim pořád. Ale mám ho obráceně a vydrží i 200...
Jen když fouká vítr z boku tak tech 160-170..
neni ŽÁDNEJ problém
tak dát ho obráceně jsem nezkoušel.....
čéče asi jde jen o místní plus, teda jestli je plus jako plus http://www.plus.cz/cmspublic/system/mod … x_794.html .tady jsem nic nenašel..kdyby měl někdo chut a vyvrátit mě z omylu,že plus není plus..tak ať to udělá,páč za tu bankrot cenu bych do toho šel...
Když nejezdím,tak tvořím...
to: ydom & vysky - Plus v Mejte je otevrenej asi mesic. Tak to vypada ze tam poslali vsechno zbozi co jinde neprodali a tady se to znazi prodat v akci.
kluci je mozny aby jste nkedo koupil ten tankvak a poslal mi ho postou na dobirku??? docela by se mi ted hodil. u nas ho asi nemaj musim tam po praci zajet mrknout
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Super Šum už mi ho koupil dneska snad pošle takže díky
a sry že sem nebral tel ani když sem pak prozváněl. Byl sem u vody a pak v hospodě a nějak sem zapoměl zapnout zvonění
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Me drzi Nejezdim jako prase ale kolem 130 mi drzel fpoho Mam ho ale danej opacne nez ho maj vyfocenej na tej Honde.
Stránky: 1