Nejsi přihlášen
Re: Šičky na Zlínsku
Datel psal:Jerry psal:Víš jak to tady chodí. Přešívání je pro socky.
Kup novou.Ale já mám novou, ale outlý nožky
přibrat a šmitec.Vím o jendom co mu třeba komboška vot Hubíka sedí jak prdel na hrnec
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Datel:
Nos kalhoty přes boty, jednak je to moderní, jednak to dobře vypadá a hlavně je to neocenitelná vychytávka v dešti , věř mi vím o čem mluvím no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
huskyb12 psal:Jarken: Ty jako pán deště to samo řešit musíš, ale my vostatní, co jezdíme i v suchu, rači za jízdy větráme, což s nohavicí přes botu asik nepude, áno ? :)))
..no pávě s Jarkem nohaviců venku to větrá lepěj :))
...když se jmelí zelená, kombajn valí doubravou...
Jarken psal:Datel:
Nos kalhoty přes boty, jednak je to moderní, jednak to dobře vypadá a hlavně je to neocenitelná vychytávka v dešti , věř mi vím o čem mluvím no né?No ano!
No jo, ale není to sportovní a já jsem sportovec tělem i duší. A každý kdo mě uvidí to musí být hned jasné
Datel psal:Jarken psal:Datel:
Nos kalhoty přes boty, jednak je to moderní, jednak to dobře vypadá a hlavně je to neocenitelná vychytávka v dešti , věř mi vím o čem mluvím no né?No ano!No jo, ale není to sportovní a já jsem sportovec tělem i duší. A každý kdo mě uvidí to musí být hned jasné
Piča právě naopak, to je nejnovější sportovní mooooda. FAKT, se koukni třeba na MOTO GP
Tož tak:-D
Stránky: 1