Nejsi přihlášen
Re: Pneu Shinko
lidičkové - potřebuju vyměnit zadní pryž. Přední je sice ok, ale hází mi s řidítkama (doufám, že je to přední pryží).
O co ale jde...
Kámoš mi nabízí AVONky VIPER SPORT sadu něco kolem 7k
Co vy na to bando odbornická?
Nebo mám jít radši do těch Dunlopů?
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Co takhle novou sadu Shinko model 740 - 110/70-17 a model 741 - 150/70-17 za zaváděcí cenu 2900 za sadu??? Za ty prachy to stojí vyzkoušet, ne?? Na zkušenosti se můžete zeptat Mr.BSE, ten je už jezdí. Samozřejmostí je daňový doklad. Pneu je nové a čerstvé!!!
ještě link na výrobce www.shinkotire.co.kr
spidys psal:lidičkové - potřebuju vyměnit zadní pryž. Přední je sice ok, ale hází mi s řidítkama (doufám, že je to přední pryží).
O co ale jde...
Kámoš mi nabízí AVONky VIPER SPORT sadu něco kolem 7k
Co vy na to bando odbornická?
Nebo mám jít radši do těch Dunlopů?
Jarken píše toto:
je to v jeho příspěvku "Long Tripp"
- nedám dopustit na Avon Viper Sport!Zadní úplně do kraje jak z okruhu, držely perfektně a ani na mokré cestě při docela svižné kochačce ani jednou náznak prokluzu, zadní je už po 5000 Km po smrti, musím ji vyměnit, předek ještě jednu mírně jetou zadní zvládne good,
Jíra psal:No to je krásná cena, ještě by to chtělo nějaký praktický zkušenosti, nerad bych obul nějaký šlupky
Nejsem žádnej závodník, ale bruslení po silnici mně moc neba
No a co vydrží, to je další věc...
Muzu jen doporucit
Muzu ti treba vyfotit jak vypadaj po 5500(predek) a cca 1500 (zadek)
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Jíra:
V žádném případě nevydrží věčně - jsou to MĚKKÉ gumy, velmi brzo se ohřejí a fakt drží, teda mně na jebce jak luteránská víra na všech površích.Zadní 5000 tak, tak a KONEC!Předek jak u každé jiné vydrží 2 zadní.Vyzkoušel jsem je nalong tripu, takže je fakt mohu objektivně doporučit, ale nikomu je nevnucuji, jen prezentuji svůj názor no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Kelly01 psal:mne ne..
držím se osvědčených značek..
Při dnešních cenách nebudu kvůli litru na sadě experimentovat..
taky sem chtel vzit radsi conti a nezkouset...
ale nakonec sem si rekl,ze za ty prachy (mel sem sadu za 3,7)
je testnu a ted uz vim,ze jiny brat nebudu...
sou to jen cestovne sportovni,ale v zatackach sem nemel zadnej problem, stupacky nedavam,ale boty obrouseny mam
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Martin B12 (Člen) 16.07.2007 18:42:00 Offline |
tak nevím jestli se nevyplatí to 5kilo přidat a koupit třeba Dunlop 207 ,208, 220 ,atd. ?
street triple picco
Martin B12 (Člen) 16.07.2007 21:28:10 Offline |
Nora: 2007 - přinejhorším konec 2006
street triple picco
Stránky: 1