Nejsi přihlášen
Sraz Prasek u Nového Bydžova!
Tak koho tam potkám? A dám si s ním ? http://akce.motorkari.cz/?cId=akce-deta … IDAkce=907
Re: Sraz Prasek u Nového Bydžova!
Honza B12 psal:V sobotu večer musím být v Praze, ale od zítřka do soboty bych vyrazil.
Palous, v kolik jedeš? Já můžu tak kolem 15.-16. z Trutnova
Okolo 18.00přijedou kuci vod Náchoda a vokolí ke mě páč to maj při cestě a jedempočítám na místě budem tak po 19.00
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Dobře byloněkteří navázaly nový intimnífztahy,někteří stratily telefon a pak jsou tací kteří se válej s policajtama a zbytkáčem na chodníku a vopalujou se páč je dál nepustěj
Doufám že měl newada krém na opalování aby se na tom chodníku ještě pepřismahl
PALOUS psal:gore psal:taky dorazim...az v sobotu odpo..
Tak se kurwa vozvyrád tě zas uvidímtel mám f profilu
no kuwa telefon sem si precet az ted a gdyz sem te zahlid tak nez sem k tobe dosel tak ses mi stratiltak priste
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
PALOUS psal:Dobře byloněkteří navázaly nový intimnífztahy,někteří stratily telefon a pak jsou tací kteří se válej s policajtama a zbytkáčem na chodníku a vopalujou se páč je dál nepustěj
co si představuješ pod pojmem intimní vzrahy?
to jebu
bobule psal:PALOUS psal:Dobře byloněkteří navázaly nový intimnífztahy,někteří stratily telefon a pak jsou tací kteří se válej s policajtama a zbytkáčem na chodníku a vopalujou se páč je dál nepustěj
na to bych se radši neptal
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
bobule psal:PALOUS psal:Dobře byloněkteří navázaly nový intimnífztahy,někteří stratily telefon a pak jsou tací kteří se válej s policajtama a zbytkáčem na chodníku a vopalujou se páč je dál nepustěj
Ty mlčprej bodá celá rodina
maňas psal:bobule psal:PALOUS psal:Dobře byloněkteří navázaly nový intimnífztahy,někteří stratily telefon a pak jsou tací kteří se válej s policajtama a zbytkáčem na chodníku a vopalujou se páč je dál nepustěj
na to bych se radši neptal
No začíná mně to zajímat čím dál víc
PALOUS psal:bobule psal:PALOUS psal:Dobře byloněkteří navázaly nový intimnífztahy,někteří stratily telefon a pak jsou tací kteří se válej s policajtama a zbytkáčem na chodníku a vopalujou se páč je dál nepustěj
Ty mlčprej bodá celá rodina
nevim vo čem mluvíš, že ty jsi si dal zase tu svojí kouřící meducínu a měl si haluze
to jebu
bobule psal:PALOUS psal:bobule psal:
co si představuješ pod pojmem intimní vzrahy?Ty mlčprej bodá celá rodina
nevim vo čem mluvíš, že ty jsi si dal zase tu svojí kouřící meducínu a měl si haluze
Já?já nekouřil to snad ta tvoje né
Stránky: 1