Nejsi přihlášen
Re: renovace jebky -Jawa 250 - 1964
kdo se tím zabývá ti neporadím, ale jestli ji budeš renovovat sám, můžu ti zjistit pár věcí, kdybys chtěl vědět. brácha právě dodělal 350 automatic...
taky renovuju..
už druhýho čz skůtra, mam pro ten stroj slabost
ale vidim to ještě tak na pul roku. 20 let to nejelo
Myslim, že by ses měl poohlídnout spíš po lidech co se zabívají renovaci ruznych dílů který budeš potřebovat, sledovat veteránský burzy a tak.
udělat kompletní rozborku a s každým dílem si pohrát(nebo sehnat v lepším stavu).Jedině pak to bude na 100 procent
---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
bečka psal:taky renovuju..
už druhýho čz skůtra, mam pro ten stroj slabost
ale vidim to ještě tak na pul roku. 20 let to nejelo
Myslim, že by ses měl poohlídnout spíš po lidech co se zabívají renovaci ruznych dílů který budeš potřebovat, sledovat veteránský burzy a tak.
udělat kompletní rozborku a s každým dílem si pohrát(nebo sehnat v lepším stavu).Jedině pak to bude na 100 procent
jsem se zrovna mrknul na tvoje stránky.....málem jsem vrhnul z těch fotek bouraček
a zjistil jsem, že odněkud znám vašeho bubeníka...nevím odkuď, ale toho kluka už jsem viděl...
Me asi pred 3 lety renovoval jeden typek z horni suche (severni morava). Mas to asi daleko ale udelal to jako profik. Hodne dilu sehnal po burzach a po znamych takze ani cena nebyla nejhorsi. Vyledek stal zato.
já si renovuju sám, sice je to na dlouho ale pak to o to víc těší
ftp://rex.pes.cz/fotkydiskuze/Petr/150+500.jpg
ftp://rex.pes.cz/fotkydiskuze/Petr/500+150.jpg
tož tak..
Petr psal:já si renovuju sám, sice je to na dlouho ale pak to o to víc těší
ftp://rex.pes.cz/fotkydiskuze/Petr/150+500.jpg
ftp://rex.pes.cz/fotkydiskuze/Petr/500+150.jpg
...moc heský
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Celkem nechapu co z toho kdo ma kdyz si to necha nekde zrenovovat. prece se to dela kvuli te "praci s tím". Clovek aspon pochopí jek na tom co funguje.Je to teda aspon muj nazor.
Petr
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
super relax.....
já se u toho akorát vždycky naseru...
VikecB12 psal:Celkem nechapu co z toho kdo ma kdyz si to necha nekde zrenovovat. prece se to dela kvuli te "praci s tím". Clovek aspon pochopí jek na tom co funguje.Je to teda aspon muj nazor.
Petr
já si to nechci nechat udělat ale doma na to nemám prostory ani nářadí a proto potřebuji někoho kdo to dělá a pomůže mi s tím ... udělat lak a a zlatý linky.... pak i stáhnout kivku... už ji mám celou rozebranou a vidím že spousta šroubečků a různejch blbostí je potřečba novejch a už vím že některé blbosti už neseženeš - tak proto
na kejvačku seženeš všechno.....a to nový...
sice je to třeba a většinou turecký, tudíž levnější, ale kvalita horší.......ale co se týče kyvky, seženeš všechno (zároveň u toho ale doporučuju nechat si to udělat, nebo aspoň dobře poradit a hlavně koupit dobrý součásty...my u toho odes*ali 2 čepy po 300,- atd...)
panelka k zulíbání....
dal bych sem taky bráchovu 350 automatic....jenže mám doma operu a v tý neumím vkládat na ftp....ale jdu se v tom pohrabat
já se na to vysehu kuhva woe....sotva jsem se to naučil na starejch stránkách, tak už jsem zase v riti.....
co tohle ???
ftp://rex.pes.cz/fotkydiskuze/hans/350%20automatic.jpg
hans psal:já se na to vysehu kuhva woe....sotva jsem se to naučil na starejch stránkách, tak už jsem zase v riti.....
co tohle ???
ftp://rex.pes.cz/fotkydiskuze/hans/350%20automatic.jpg
tohle bylo dobre: [img]http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/hans/350 automatic.jpg[/img] jen bez te mezery v nazvu obrazku to melo bejt ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
jakto že to tu teď je a před chvíli to nebylo??? co to je začáry???
hans psal:jakto že to tu teď je a před chvíli to nebylo??? co to je začáry???
...jeeeeeeezis dyt ti pisu, ze jsem ti to vopravil abys nemusel pridavat milion dalsich prispevku
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:hans psal:jakto že to tu teď je a před chvíli to nebylo??? co to je začáry???
...jeeeeeeezis dyt ti pisu, ze jsem ti to vopravil abys nemusel pridavat milion dalsich prispevku
Stránky: 1