Nejsi přihlášen
Re: Tak koukám SO ani NE nic že...?!
To Rex:Promiň že jsem ti nenapsala,ale měla jsem to teď dost hektický....tak já jedu v neděli,směr sever...nevím kdo se ještě přidá,ale jedu s jednou holčinou.Tak pojeď s náma,dvě baby se nedají odmítnout,ne?
Martin B12 (Člen) 13.07.2007 21:18:38 Offline |
Helis psal:To Rex:Promiň že jsem ti nenapsala,ale měla jsem to teď dost hektický....tak já jedu v neděli,směr sever...nevím kdo se ještě přidá,ale jedu s jednou holčinou.Tak pojeď s náma,dvě baby se nedají odmítnout,ne?
vogo to zní dobře
na sever jedem zítra, ale neděli mám taky volnou a potřebuju dojet gumu tak bych se třeba přidal
street triple picco
Martin B12 psal:Helis psal:To Rex:Promiň že jsem ti nenapsala,ale měla jsem to teď dost hektický....tak já jedu v neděli,směr sever...nevím kdo se ještě přidá,ale jedu s jednou holčinou.Tak pojeď s náma,dvě baby se nedají odmítnout,ne?
vogo to zní dobře
na sever jedem zítra, ale neděli mám taky volnou a potřebuju dojet gumu tak bych se třeba přidal
jakou gumu? ty prasáku, mazej za ženou
to jebu
Helis psal:To Rex:Promiň že jsem ti nenapsala,ale měla jsem to teď dost hektický....tak já jedu v neděli,směr sever...nevím kdo se ještě přidá,ale jedu s jednou holčinou.Tak pojeď s náma,dvě baby se nedají odmítnout,ne?
Hmmm to fakt ne! Dobrá a trasa?
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
Martin B12 psal:Helis psal:To Rex:Promiň že jsem ti nenapsala,ale měla jsem to teď dost hektický....tak já jedu v neděli,směr sever...nevím kdo se ještě přidá,ale jedu s jednou holčinou.Tak pojeď s náma,dvě baby se nedají odmítnout,ne?
vogo to zní dobře
no pojedem, ale normálně! (doufám Helis) Žádná masovka!!! Já budu mít taky batůžek..tak že normoš.
Loser psal:zitrabudu jeste najebanej ... ale v nedeli bych s vama vyrazil.... uz jsem dlouho nejezdil a chybi mi to
no tak to sem na tom taky tak,dneska prd,bo včera slivovice
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Libor nx psal:Tak jsem šel včera na ,že si dám tak 3-4 a pěkně se to zvrtlo.Kámoš slavil narozky.No a dneska v kombinaci s tím vedrem a léčením ze včereška jsem uplně mimo.
ale ale tak že nehoda! hezký
jedeš někde teda....?
Stránky: 1