Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen


Index » Diskuze » Od Inazumy

inazuma (Nový člen)
14.07.2007 09:57:36
Offline

Od Inazumy

Ahoj všichni,protože diskuze na téma David a jeho stav je už docela velká zkusím to takhle.Aby každý,který by chtěl něco vědět a zajímá ho,jak se to všechno vyvine,mohl k tomu napsat svoje.
Pro Čendinu:
Děkuju za velkou,opravdu velkou pomoc,tvoje slova mi dodaly sílu v tom pokračovat a opravdu bojovat.Dala jsem to přečíst všem,kteří s ním přijdou do styku,aby věděli jak na to.
Pro Pool:
Děkuju za vysvětlení a kontakt na pana doktora,zkusím všechno.
Pro btpóla:
Díky za hřibovou omáčku,pochutnali jsme si i s Davidem,jedla jsem jiu něj a dala jsem mu trochu i na jazyk,tak jen pomlaskával.
Včera jsem přijela a celý den prostě asi spal,protože reakce nebyly žádné,byla jsem z toho vykulená.Ale pak přišel doktor a řekl,že den před tím při vizitě,když na něj zkoušeli "Davide otevři oči...stiskni ruku...vyplázni jazyk,tak prý na něj ukázal fakáče,aspoň mi to tvrdil a prý to viděli další čtyři lidi.Tak nevím,tohle gesto nikdy nepoužíval.Nevím,co si o tom mám myslet. idontknow


GSX 1200 Inazuma
Póla (Člen)
14.07.2007 14:11:10
Offline

Re: Od Inazumy

Tož KAči myslíme na Vás. David určitě slyší co se všechno kolem něj děje a už ho prostě přestalo bavit, jak z něho chcou všichni mít cvičenou opičku...
Párkrát  to zopakuje a už je na cestě domů....

Drž se holka a vydrž.
Držímě palce....

Mají začít pařáky a to ho v té posteli už určitě přestane bavit a půjde s tebou domů...
goodgoodgood

Rendy (Člen)
14.07.2007 14:36:46
Offline

Re: Od Inazumy

...je to na dobré cestě , mocmoc držím palečky ...


I když doplivneš daleko , je to přece jenom slina .
inazuma (Nový člen)
03.08.2007 19:09:58
Offline

Re: Od Inazumy

Asi to nebude zase tak velký skok,jak jsme si mysleli,David se probral,ale nemluví a na levou stranu bude asi špatný.Ale je to pokrok,teď bych jen potřebovala,aby s námi začal víc komunikovat a hlavně mluvit..ať mi nadává třeba celý život,jen když budu vědět,že je rozumově v pořádku,já už si ho dám do pucu.Ale vypadá to tak, že ho budeme všechno znovu učit...mluvit,psát,chodit atd.
Všichni kolem mě tvrdí, že to bude minimálně rok.Ale můžu říct, že už teď se umí docela obstojně naštvat a to obrečím,protože je to vždy ve chvílích,kdy to člověk nejmíň potřebuje....třeba když odjíždím z OV protože musím do práce.smile2
No hlavně,že je s náma.
tak díky moc za podporu...už vás s tím nebudu zatěžovat...A HLAVNĚ....JEZDĚTE OPATRNĚ...nestojí to za to,aby se o vás jiní báli.
Kača Inazuma


GSX 1200 Inazuma
ydom (Člen)
03.08.2007 19:17:11
Offline

Re: Od Inazumy

holka vydrž,chlapák to časem ocení..přeju ať je všechno o.k.


Když nejezdím,tak tvořím...

Board footer



W3C XHTML 1.0 W3C CSS

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson
design & modifications of punBB: Syky
testing: Inkvizitorr